40 г. от "Сватбата на века", която булката описа като "най-лошия ден в живота ми"

На 29 юли 1981 година над 750 милиона зрители по целия свят наблюдават пред телевизорите как принц Чарлз и принцеса Даяна обещават да са заедно, докато смъртта ги раздели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е ползата от английското кралско семейство? Не мога да разбера.

Полза няма. Търтеи.

Namiram za izklu4itelnp razto4itelna swatba s parite ot naroda.Dokato mnogo deca po sweta umirat ot nedoqjdane..

Нагласена работа- единият е златотърсач, а другият с Ай-кю на начинаещ ученик, традицията изисква тъпият ъгъл да създаде семейство. Било й е ясно, че е притурка към кралският двор, но това е когато управляват пари и власт. Както казват старите хора:-“ Искаш магаре да те мъдръса , няма как очите ти да са на място” . Като не играеш по волята на силните, не може да си на хорото. Затова и заплати с живота си, този опит да играе по собствени правила.

За аферата межди Чарлз и Камила се е знаело много преди сватбата!

Даяна явно е предчувствала какво я чака. Но човек не може да избяга от съдбата си.....А кьоравия камилар...да си се беше оженил за камилата, вместо да съсипва живота на тая хубава и добра жена

Както Стоичков каза "А га яде кебабчетата ти беш добре, нали?"

Каква свадба? Глупава и дивашка нагласена връзка и показана като едва ли не върха на нормалните човешки отношения. Пошла и нагласена за пред хората. Деана с действията си показа уродливоста на връзката им. Деана заплати с животоа си, но показа колко са примитивни кралските взаимоотношения. Чарлс не е по-долу. Без семейни цености, недорасъл за семейство. Браво на Хари, че ичизна от това кралско котило.

Човече, оправи си граматиката!

Извинете,но Хари е точно като баща си / а знаем кой е баща му,защото той не е червенокос/ . Не че Даяна е много морална. След брака многобройни връзки и накрая опря и затри и Доди. Искала да променя многовековни традиции ,голям смях. Щом искаш да си кралица ще играеш по правилата. Черен ден бил. Нормалните са Уилям и Кейт!

Нормални били…Нагаждачите? Най-много чакат дъртата да пукне и да и вземат”имането“. То пък едно имане, де…Нямам думи. Не е изкарано с честен труд. Та Уилямчо и Катето пълните лицемери, се скарали с Чарлито и Камилата, че децата прекарвали повече време с родителите на Катенцето, нооо продажните медийки на дъртата съобщават, че видите ли ама те (родителите на Катенцето) много й помагали, че и опора намирал там Уилямчо, брей-брей-брей. Това, което най-много мразя в живота си е лицемерието и лъжата. Аз лично не мога да живея в семейство, в което лицемерщината и неистинските отношения са предпоставка за оцеляване, сори. Добре, че Меган и Хари се махнаха.

Хайде малко по-кротко с ... лъжите, а! като чета историите за британското кралско семейство, Даяна, Маркъл и т.н. и все се сещам за един лаф от соц-а: В служебна характеристика на "отговорен другар" - всеизвестен пияница, пише "Пие. Много и продължително. Но винаги с отвращение, като след всяко такова пиене на другата сутрин изпитва силно до физическа болка чувство за вина". И с Даяна (а сега и с Маркъл) е така - лицемерието и изкарването, че са станали жертви е всичко. Да ви напомня предисторията и следисторията на този "приказен - най-лош ден": 1. Чарлз и Камила се обичат, но тя е омъжена и той няма как да се ожени за нея. Въпреки това, те поддържат връзка. 2. Чарлз има връзка и със Сара Спенсър по-голямата сестра на Даяна. Но тя отказва да се омъжи за него. Явно връзката е на чисто сексуална основа. Все пак, тя го запознава с Даяна. 3. Влюбеният в Камила и поддържал връзка с нея и със Сара Чарлз, предлага брак на Даяна, която след като сестра й е отказала на Чарлз незабавно се влюбва в него. И се съгласява. 4. Като всяка видна аристократка, Даяна ама изобщо и не подозира, нито какъв ще е животът й в Бъкингамския дворец, нито пък какви ще са задълженията й, нито пък за връзките на Чарлз с Камила и Сара. Даже представа си няма, ще знаете! 5. Следва брак, забременявания, раждания, булимия и връзки. На Чарлз - с Камила, а Даяна - е тя го е карала по-демократично - с повечко хорица, но предимно с обслужващ състав (треньори, коняри и др. такива). 6. Следва развод. Малко хойкане нагоре - надолу. Появява се арабско-британският "принц" Доди ал-Файед и ... смърт. Някои казват, че май била и бременна. Дали е така и ако е така - от Доди или някой друг е било, не е ясно. Но всъщност е все тая. 7. Толкова. Сега на ход е Меган Маркъл, която се бори за титлата "Новата Даяна", ама май не й се получава особено. Баба Елизабет си е извлекла поуките от историите около Даяна.

Психо! Никой не се интересува от брътвежите ти. И да се на.сереш тая си е.

1981: Бъдещия крал. 40 години по късно още е бъдещия крал

"...прекрасния млад принц.." Имате чувство за хумор.

До кога ще ни занимавате с тия? Приливане от пусто в празно.

Докато Даяна беше жива, Чарлз не можеше да се ожени за Камила Паркър Боулс. Такива са кралските им закони. Сега на пример ако Хари се разведе с Мегън Маркъл той няма да може да се ожени повторно ако бившата му съпруга е все още жива. Както се казва на Маркъл яйце и се пече на д-то.

Колко глупости чета тука не е истина. Сериозно ли си мислите, че са я убили, само защото е била излизала с арабин? В кралското семейство са се случвали и се случват неща, за които ще ви настръхнат косите. Даяна е била наясно с това и не е могла да се примири с лъжата, която се представя пред хората. Леко по леко е започнала да разкрива всичко случващо се. И в момента, в който наистина на бял свят са щели да излязат доказателства и хоп " случайна" катастрофа в тунел. Кралското семейство е толкова прокълнато и погълнато от сатанизъм, че ви е е бедна фантазията.

Просто не вярвам,че има толкова злобни и глупави хора. Какъв сатанизъм,какви простотии. Вижте го ОНЯ червенокосия ,син на баща си /Чарлз не е червенокос/ . Нито едно нормално английско момиче не го искаше и докъде стигна - дърта,грозна разведена афроамериканка. Е това е пошлост и срам за роялското семейство. Но те не му обръщат внимание защото знаят,че е с ментални проблеми -алкохол,дрога, фашистки свастики,гол билярд. Не съм чула друг от кралските фамилии с такива излагации.

Тая поне се е оженила за принц. Нашите пачи го правят за мерцедеси и портфейли.

Даяна сама предизвика смъртта си: пусна автобиография в която издаде неща от самия двор, тръгна с араби ... мислише, че е неприкосновена, но не!

Защо го подписа? След това тръгна с арапин и я убиха.Абсурд е пррва дама на Англия да се обслужва от мангал. Така стана и с Жаклин Кенеди тръгна с гръцки контрабандист.Цру очисти и нея и него

Изключително проста, необразована, скучна и досадна с претенциите си особа. Натиска се неодържимо да се жени за принц, знаейки, че той не я обича, а е влюбен в друга, пък после се оплаква. Непрекъснато нарушава протокола за държание на кралската фамилия, защото я мързи да чете с разбиране, а определя мързела си с желание за свобода, а себе си като жертва, ез да осъзнае, че принцеса е позиция в една фирма, което се работи пожизнено и протокола е нейната длъжностна характеристика. В реалния бизнес, ако не си изпълняваш задълженията, за които ти плащат - те уволняват. А нея я търпяха години с простотиите, книгите изневери с коняри и охранители (които са на нейното ниво), а после отнов се прави на жертва, че публикувли книга с нейните изцепки. През целия си живот се движи към логичния си край и накрая го постига.

Само за сведение: неудържимо се пише така, а не неодържимо. Но ти си толкова мъдър, начетен и пр.,та едва ли те интересува.

Не и простиха ,че е харизматична ! Никой не си тръгва от кралската фамилия без разрешение, очевидно! Не могат обаче дори толкова години след смъртта и да я изличат.

Много е грозна, дори за англичанка.

Булката сама си беше виновна, като реши да се омъжи за мъж който не я е обичал никога и тя е била на ясно с това.

На 20 години, колко е решаваща сама? А и сама да е решавала, откъде да знае? Колко жизнен опит е имала? А и да станеш принцеса изглежда "оферта".

Ставаш за свекърва. Даже за свекървещица. Но сигурно само за това

Само жена е в състояние да направи в най-лошия ден от живота и сватба на века!

Не знам за какво се е вкарала в този филм. За съжаление излизане от него няма. Още повече ако се опиташ да се противопоставиш на сценаристите му, както е направила тя.

Искала да бъде принцеса. Но когато тя е знаела, че той не я обича, че Чарлз обича Камила Паркър Боулс... тя е знаела какво да очаква.

Твърде късно е разбрала за всичко това, точно преди сватбата. Нямало е как да се откаже вече!

Целунала принца и той се пррвърнал в жаба.

А аз бях умрял да се чудя той що е толкоз грозен.