Мъж дарил жена си с 55 000 рокли за 56 г. брак

Пол и Марго Брокман живеят заедно вече 56 години. По време на целия им брак Пол подарява на съпругата си 55 хиляди рокли.

Обратно в новината

Коментари - Мъж дарил жена си с 55 000 рокли за 56 г. брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех....на мен-нито една рокля.

то жените имат един принцип: моето си мое, а на мъжа е общо!!!

е , явно жена му не го гледаше като "глупав" чужденец и не са го женили и за тъщата:))

Отдавна са женени, имат пари, на никой страстта им не е навредила и се чувстват щастливи.

Изпитвам благородна завист!

Казвам ви, че българинът си е завистлив, злобен и плюе срещу всеки и всичко. Сега е наред човекът, който обличал жена си с рокли, пък какво като са били по три на ден. Обичал, не обичал жена си, купувал. Тя носила, не носила - има си ги. Пък колко гардероба е трябвало да има, колко стаи и т.н. Злоба те тресе, народе, злоба...Как няма веднъж да се зарадвате на нещо хубаво. Да, хубаво е това, че е обичал жена си. По - добре ли щеше да ги купува на любовницата си, като нашенците, и като се върне вкъщи да хвърли сто кила бой на своята, че оная е по -шавлива, а? То на това сте свикнали вие - на простотия и агресия, а последната идва от първата. Лично му се възхищавам на такъв човек, въпреки че са могли да бъдат и 50 000 например, а останалото какво ви бърка в сметките. И защо да не желаят жените такъв мъж? Ех, такова тестогръдство ви е обхванало, че чак ви е заслепило за хубавите неща от живота - любовта, която всеки я разбира по различен начини и никой няма право да хвърля упреци. а ако ви става хо - хубав деня, като понаплюете някого - правете си го. Нека като не може по друг начин, то по този поне да ви олекне, вместо да се опитате да бъдете по - добри и незлобливи.

Просто е смешно да се прави сензация от това, че хахото е купувал по 3 рокли на ден, вместо 1 на 3 дена - това автоматично го прави многократно по-добър и щедър съпруг :) И пак казвам случаят е малко по-друг, мъжът е имал отклонения безспорно.

а аз моита с тлкова оргазми , абе всеки се хвали с кво може,....

Няма що осмислили са си живота. А в същото време колко сирачета са си лягали гладни, докато тия двамата са обличали роклите!

А ти колко сирачета си нахранил?

Панталоните и блузите броят ли ги? А обувките? Не върви на всяка нова рокля стари обувки. За да е стилно всичко, най-малко 55000 обувки трябва да й е купил.

Падат се по 18 рокли всяка седмица. Този човечец е маниак колекционер, даже фетишист. Сигурно даже сам си ги е обличал :))) Нищо не казват за чорапогащниците....

Боже, къде са тия мъже...... мечтата на всяка жена.....

Боже, упази от такива жени, дето мечтаят за такива мъже.

За да те "вдъхновява" тази история, трябва да си доста прост и емоционално примитивен. Случаят е по-скоро за психиатър, отколкото за рубрика "лайф".

Това може би някакъв фетиш и този човек има нужда от лечение

Абе хора, толкова ли не схванахте идеята :) Човекът не е знаел какъв номер да вземе и затова е купувал наред, с надеждата на уцели, ама не му се е отдало. Сигурно тя е ходила с панталони 56 години.

Превръзки да беше или тампони - разбираемо...

Типично за двуличните западняци , а и за по далечните западняци американците, дали се обичат не е ясно, но си подаряват рокли по 30 -40 на ден, от разпродажби и аукциони. Много са внимателни на празници и годишнини, а най често през останалото време си говорят на Вие или на фамилия, уважават се само заради пари или положение в обществото.

И каква къща трябва да имат за да съхраняват 55 000 рокли, в един гардероб повече от 50-60 рокли на закачалки не могат да се съберат, тоест имат към 1000 гардероба. А в една стая едва ли има повече от 3-4 гардероба. Сиреч имат къща с 300 стаи, във всяка стая се съхраняват поне 200 рокли. Нещо много странни стават сметките, като се позамислиш.

три рокли на ден? какви са тия танци, какво е това чудо?

Chefo77

Е може човекът да се е надявал, че все с една ще може да се научи да танцува, ама нъцки :)

Да, сметката е проста 55 000 рокли / 55 години са си 1000 рокли на година или около 3 нови рокли на ден! Всеки ден! Няма делник, няма празник, няма болест или здраве, няма "колата се развали", няма "доставчикът се забави", няма "ще трябва шивачката да я подгъне тук малко"... Този хубостник или лъже, или си е прекарал живота да обикаля магазини и да търси все нови и нови рокли за жена си... А тя - в обличане и събличане на рокли... На нормалните хора от "много" от каквото и да било им омръзва рано или късно, не знам как тази жена продължава да иска да види рокля след всички тези години...

този е болен от как се е родил

Браво на този мъж! Мечта за всяка жена.

Нещастник, слугуващ на разглезена кукувица

Изцяло отговаряш на ник-а си.

Почти никога не коментирам, но този не е в ред - пълен комплексар, ако жена ти е хубава и ти я обичаш - може всеки път да е в една и съща рокля и пак ще е хубаво, какво носи всеки път нов парцал?

Ми хубаво, че не коментираш, щеше да е добре и сега да него беше правила. Ти, май една рокля имаш, затова се чувстваш обичана?!

Абе каква каква любов пък теб те гони?!? Подбно поведение си е добре описано в книжките по Психология. Наскоро четох за един американец, който трупаше всякакви боклуци в къщата си и му отнемало повече от час за да стигне от единия край на стаята до другия. Ако тръгне да обикаля цялата къща сигурно времето ще е съизмеримо с това на околосветско пътешествие със сал.

Много си оргинален, няма що...

Доста шивачки са прекарали живота си в шиене на тези неизползвани рокли. А можеше това време да го ползват за нещо полезно някому. Въпрос на гледна точка.

Просто е решил да препродава втора ръка рокли и с тази история ще им вдигне цената. Купува от битака и продава на балака :)

Голяма любов ще да е било - по 3 рокли на ден.... или жълтураните пак преувеличават и търсят поредната сензация;-)

Н.Банев е подарил 100 000 за 10г на "прекрасната си съпруга" Евгения.Така че този има да мн да се учи:)))

Радо

поучително !

само едно не разбирам... всеки човек може да направи една бърза сметка, че 56 години умножено по 365 дни = 20 444... Тази жена или не е обличала 1/4 от роклите никога или просто е сменяла по 2 нови на ден :)

Тук големи математици се извъдихте, какво сте седнали да смятате. Важен е жеста.

Много съмнителна работа! Този здраво е изневерявал! Видиш ли такъв прекрасен мъж, дето мие чинии, купува рокли и др. неща, които карат някои жени да изпадат в старческо умиление - не му е чист косъмът!

Другия вариант е да изневерява задраво и да не мие чиниите.:-) Кой вариант е по-приемлив, зависи от жената. Отчаяни съпруги дал господ много..:-)

Да, изневерявал е, но посвоему ... Обикалял е стаите с роклите, обличал ги е тайно и се е самозадоволявал.

Супер! Малко е прекалил, но щом и двамата са били щастливи така... Хубаво е мъжете всекидневно да доказват любовта си, макар и без да харчат толкова пари. Достатъчна е една добра дума, широка усмивка, мил жест. Същото важи и за жените - никога не мислете, че някой мъж е ваш завинаги, щом веднъж сте го спечелили. Любовта се печели всеки ден, кой с каквото може.

Дай Боже всекиму такъв съпруг...:)

(фейспалм)

И моят мъж така прави.За 39 години брачен живот вече има стотина въдици...

Браво на мъж й! Евала! Де късмет и нашите мъже поне една стотна от това да ни правеха подаръци ...

"Chivalry is dead...and women killed it!" :-)))) D.Chappelle

МАРГО БЕШЕ НЕВЕРОЯТНА ЖЕНА