Коментари - 6000 аплодираха на крака Харисън Форд, който представи петия филм за Индиана Джоунс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По блоговете вече изтича инфо за сценария. Накрая на филма Инди пада в портал (или машина) на времето и се изгубва някъде из миналото ИЛИ бъдещето. Мацката слага неговата шапка и.... филма свършва. Филмът е въведение към нов сериял по disney+. Предвид какви бълвочи изкарват Дисни последните години, 99% съм сигурен че и Индиана Джоунс 5 ще е същата манджа. Вече унищожиха Люк Скайуокър по най-унизителния начин, сега идва ред на Инди. Enjoy the movie.

Е, тая Фийби Уолър-Бридж (на англ. се пише Phoebe, аз хъ-то в тия случай го пропускам с цел майтап), та тая Поебе, т.е. Фийби големи роли има до сега. В "Соло: история от..." играла глас на робот.... Това беше единствения филм от късата и филмография, който съм гледал.

всези започва от някъде..То богатата филмография не идва в пакет с кепата за завършването на курсовете по актьорско майсторство:)))

Стократно по-добре да ти пише в биографията, че си озвучавала с глас робот, отколкото да пише че с онзи евреин си се правила на... тутар и да използваш майчиния си език да псуваш на воля...

След като имаше афроамериканка като агент 007, защо да няма и жена Индиана Джоунс? Съвременните мъже обичат да ги доминират яки, преуспели мъжкарани - и на екрана, и вкъщи. Я вижте Калина Константинова, Десислава Симеонова, Лена Бориславова - бъдещето на политиката!

Ху'ичко. Хубавичко. Иначе ми приличаш на Червен Православен поп на нудисткия плаж....маащ расо и чемшир със "светена вода" и призоваващ: Покайте се грешници.

На крачка от цървулщината. Мислех, че ХФ е човек с достойнство, който знае много добре кога и как. Оказа се че греша. И той е като останалите сърдити старчета. Лошо.

Защо пък да не участва в тоя филм? Достатъчно е доказал през годините, че тепърва да вдига летвата,що пък да не се разнообрази и да усети живец с някоя роля на тези години и да се почувства пълноценен. Щом са го поканили и той е преценил , че физически, умствено може да се справи, а и има желание да се изявява. Всички ще одъртеем един ден. Най-тежкото нещо за възрастните хора е ,когато започнем да ги третираме като безполезни ненужни вещи. Тва че някой е дрът вече на 80 и е постигнал много на младини не означава , че трябва да се затвори в къщи и да чака да умре и да няма цели и стремежи. Кое не му е достойното в случая ?

Епа дано да не е като 4-та част!

Абе нека да го видим на екран все пак филма и тогава пишете небивалици кой ще играе с патерици и кой в кое време ще се пренася!

Самият ХФ каза, че това е последният му филм за Индиана Джоунс. Отсега е ясно, че филмът ще е повръщня, също като Последния джедай и последния филм за Тор, където жена става Тор. Идва времето на екшъни, ориентирани към женската - по-добрата - половина на аудиторията. Свиквайте.

Има слух, че във филма има пътуване във времето и Индиана Джоунс е изтрит от времевата линия и съзнанието на хората. Заместен е от мацката, която става единствената позната Индиана Джонс. Според друг слух Джоунс го убиват и мацката поема щафетата за бъдещите филми. Всяка сцена я снимали няколко пъти по различен начин и сюжет...

Мацката е Фийби Уолър-Бридж, много прогресивна...

Вече очаквам Индиана Джоунс 10, в което героят на Харисън Форд е на 100г. възраст и гони лошите с бастун и патерица, а ако това не помага, с миризмата на памперса.. Човек трябва да знае, кога да спре, за да не превърне един световен шедьовър в комедия

Бегай за дъвки!

И МИг Джагър на 79 и той ли да спре? Гелдах го преди няма и два месеца във Виена, подскачаше повече от наборите ми (на по 48...)

Наистина ли така изглежда на 80, невероятно.

Пропускам смело.

Не е като руските съвременни шедьоври, разбиващи световните боксофиси, но бива.

Само да припомня че Шон Конъри изиграл бащата на Инди преди над 30 години беше само 12 години по възрастен от Форд. ,Изтърваха златна възможност с 4ия филм.

Може и шотландците да са "полово активни" като братчедите и разликата да е реалистична...

Може да е изключителен актьор, но такива филми трябва да се казват: Индиана Джонс - пенсионирането А тези от Дисни нямат идеи. Мандалори са от старите игри на Междузвездни Войни тип КОТОР, само че са далеч от тях, особено втората част.

Изглежда фантастично за възрастта си. Браво.

По-велик от Индиана Джоунс е самия Харисън Форд!

Новата част да не се казва : Индиана Джоунс - по следите на изчезналия бастун???

немощен опит за остроумие - тъп си, като антична брадва!

По следите на мекия бастун ...

Нещо май на джендъризъм ми намирисва... НЯМА да го гледам!

Аз щего гледам изпиратстван, хахахаха!

Спомени от 2008-ма - същото говориха и за четвъртия филм и всички видяхме каква дупка беше...НИКАКЪВ ШАНС за петия.

1,2 и 3 - интересни филми. Номер 4- пълна простия,а този, петият филм, ще е още по- голяма боза,гаранция. Като Междузвездни войни. 4,5 и 6- стойностни филми, 1,2,3 и не знам си кои серии още-7,8...- тотални повръщоци.

прадядо си? Как не се е сецнал в някоя сцена? По-добре да бяха поканили наш Николай Овчаров - хем по-ерудиран, хем по-подвижен, рипа като планинска козичка из Перперикон, да му се не надяваш.