65 години след Роми Шнайдер: Гледаме нова императрица Сиси в минисериал

„Това е най-великата любовна история на Европа на всички времена, но избрахме да я преразкажем по модерен начин“, казват авторите на продукцията

Обратно в новината

Коментари - 65 години след Роми Шнайдер: Гледаме нова императрица Сиси в минисериал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да наричат най-великата европейска любовна история, като е толкова банална простотия. Тя седи сама срещу всички освен народа, а мъжа й се прави на зает някъде си.

Харесвах минисериала с Роми Шнайдер, има след това и друг по-нов, но не така сполучлив или поне на мен не ми допадна! Като гледам актрисата, не вярвам този да е по-добьр! Едни и същи истории се пресьздават, но с по-кофти качество! Като не могат да направят нещо по-добро от старото, да не се заемат, а и така историите само се изтьркват! Толкова ли няма нови сюжети, че вьртят все едно и също?! Тошкова ли не могат да измислят нещо ново?! Така иначе интересните истории омръзват. Не знам дали сте гледали филма за Зоро с Тайрьн Псуьр, но според мен това е най-сполучливият Зоро, а е сниман толкова отдавна!

Откакто си отиде Роми Шнайдер, вече няма киноартистки. Прекрасни са нейните филми от 70те, най-силния период. Неудържима.

Преди 65 г.? Ма баба ми е била още жива. Кви са тез глупости? Засрамете се.

Истинската Сиси е била красавица. Роми Шнайдер също беше красива. Тази актриса не.

Това всъщност е една доста тъжна история.

Много изтъркана история вече е това.

Страшно нетолерантно. Трябвало е да изберат някоя негърка за главната роля.