17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А попския ръкав в категорията на устните ли да го броим?

Очите - смаляват се, клепачите увисват Овалът на лицето се променя и се губи изящността на челюстта Но на първо място е походката - тя издава най-силно биологичната възраст. Малко са жените, които съхраняват стойката и походката си в зряла възраст....

Ъхъ!Само жените... Мъжете си остават гладки и стройни като фиданки...Евъргрийни... И походката им една-... също газела тръгнала на водопой...

Да, така е, признавам, не само жените. Просто говорех за себе си, хаха...

имате чувство за хумор признавам разсмяхте ме:))

Когато уя гледа земята а не звездите,значи че си е реално макята.

Жените нещо са доста тихи в коментарите под тази тема. Виж за заплащане, феминизъм и аборти са първи!

Аз спокойно писах по темата. Възрастта плаши повече мъжете. Справка - безумия, характерни за комплексирани старчоци, не са присъщи на жените.

Не е проблемът нито в кожата ,нито в бръчките ,нито в гърдите .Проблемът е че има един термин в медицината т.н" зееща вулва".Това е кофтито като се отпуснеш отдолу.

И защо ми изтрихте коментара? Да не си редактора, ти, ааа, признай си? Няма такъв термин "Зееща вулва", при търсене в Гугъл излиза само твоя коментар :) Виж, атрофирало влагалище - да! При най-старите жени - влагалището се свива както при деца в предпуберттна възраст. ЩЕ ГО ИЗТРИЕШ ЛИ ПАК?

Тази статия със сигурност ще разочарова проститутките, курвите, вагиналните инфлуенсърки, влогърките които преживяват от случаини запознансва, фрее лансърките които си живеят на собствена генитална сметка, на джадийте под прикритие и т.н. и т.н. Това е положението: пусто да остане, все някога, рано или късно се остарява и гъзът увисва!

Една кожа ми се разшири, вече ми е голяма ;-(

PEYTSCH

Стара риба и стара жена няма...Има силиконки и чалгажийки, ама това не са жени...

Мразя дъртаци и не съм им фен. Кофтито е, че съм един от тях.

На нудиския плаж едно детенце питало баба си: бабо, може ли да си играя с циците ти? А тя му отговорила: може, но не се отдалечавай много!

Какво има между циците на една 50 годишна жена, а го няма между циците на 20 годишна? Пъп!

направи го 80-годишна :)

" Японката Кане Танака става на 118 години днес " :)))))))))))))) Господ здраве и радост да й дава!!!

Отанджооби омедетоо годзаимасу!

винаги първа остарява главата. защото първи остарява умът. тялото последно дава фира.

1.Яжте леко,пийте млеко...първо кисело млеко,после малко H2O и коремче разтърсете ,мътеничка получете!

Хм,аз имам само една част от тялото,което ми издава възрастта !

Това е от презервативите,не са качествени ,огъват се.

Аз броя кръговете на ануса.

първи признак на сбабичосването - гледане на турски/латино сериали... особено ако стваш в 3 през ноща, за да гледаш и повторенията...

просто не можеш да заспиш след новините

Дайте да си го кажем честно - кожата ще ти е по-опъната ,ако когато си мъж /независимо от възрастта/продължаваш да "опъваш", а когато си жена/пак независимо от възрастта/ продължават да те "опъват".Това в кръга на шегата, въпреки че всички знаем ,че има известна доза истина и в това.

А за мъжете които обичат да ги “опъват” и жените които обичаме да “опъваче”? Пропуснал си доста хора

Винаги има изключения и пропуснатите не са много. Увеличаването на населението глобално го доказва това.

които не я издават.

а за половите органи и техния външен вид.......

Виж коментара ми по-горе за "опъването" и очаквам да се съгласиш с мен.

Какво да се прави ? Животец трябва някак да го избутаме и да преминем в друго време-пространствено измерение..Както се казва в България живота е тежък и мизерен ,но пък в замяна на това кратък.

Гледайте ушите на жена, колкото по увиснали толкова по възрастна

Си остава къде и за кого работиш и кому и защо се раздаваш, с една дума кой се възползва от теб и после те захвърля. Води до разочарование, стрес, затваряне и изолиране и по-бързо стареене, а там те чака нищета и забрава. През годината - доизносване на старите дрехи, а за Нова година - чифт чорапи и чехли... Е как да ти е опъната кожата!

Грешиш. Има хора, с много пари, които си доизносват старите чорапи и обувки, с удоволствие. Има и хора, на които не им пука от отношението на някакви други хора. Тайната е... да си над тези неша. А това става, като претърпиш житейски загуби - смърт на близки хора. Изобщо няма да ти пука нито от хора, нито от дрехи, коли, глупости и всякакви материални неща. И в същото време може да имаш доста пари на разположение, които да не харчиш, защото не ти се харчи. Почваш да даряваш... за едно особено ЩАСТЛИВО състояние става дума...

Няма нищо по-удобно от старите обувки, стига да не са скъсани.

Бг лидерите са опънати.