17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си остава къде и за кого работиш и кому и защо се раздаваш, с една дума кой се възползва от теб и после те захвърля. Води до разочарование, стрес, затваряне и изолиране и по-бързо стареене, а там те чака нищета и забрава. През годината - доизносване на старите дрехи, а за Нова година - чифт чорапи и чехли... Е как да ти е опъната кожата!

Гледайте ушите на жена, колкото по увиснали толкова по възрастна

Грешиш. Има хора, с много пари, които си доизносват старите чорапи и обувки, с удоволствие. Има и хора, на които не им пука от отношението на някакви други хора. Тайната е... да си над тези неша. А това става, като претърпиш житейски загуби - смърт на близки хора. Изобщо няма да ти пука нито от хора, нито от дрехи, коли, глупости и всякакви материални неща. И в същото време може да имаш доста пари на разположение, които да не харчиш, защото не ти се харчи. Почваш да даряваш... за едно особено ЩАСТЛИВО състояние става дума...

Няма нищо по-удобно от старите обувки, стига да не са скъсани.

Какво да се прави ? Животец трябва някак да го избутаме и да преминем в друго време-пространствено измерение..Както се казва в България живота е тежък и мизерен ,но пък в замяна на това кратък.

а за половите органи и техния външен вид.......

Бг лидерите са опънати.

които не я издават.

Дайте да си го кажем честно - кожата ще ти е по-опъната ,ако когато си мъж /независимо от възрастта/продължаваш да "опъваш", а когато си жена/пак независимо от възрастта/ продължават да те "опъват".Това в кръга на шегата, въпреки че всички знаем ,че има известна доза истина и в това.

Виж коментара ми по-горе за "опъването" и очаквам да се съгласиш с мен.

първи признак на сбабичосването - гледане на турски/латино сериали... особено ако стваш в 3 през ноща, за да гледаш и повторенията...

А за мъжете които обичат да ги “опъват” и жените които обичаме да “опъваче”? Пропуснал си доста хора

просто не можеш да заспиш след новините

Аз броя кръговете на ануса.

Винаги има изключения и пропуснатите не са много. Увеличаването на населението глобално го доказва това.

Хм,аз имам само една част от тялото,което ми издава възрастта !

1.Яжте леко,пийте млеко...първо кисело млеко,после малко H2O и коремче разтърсете ,мътеничка получете!

винаги първа остарява главата. защото първи остарява умът. тялото последно дава фира.

Това е от презервативите,не са качествени ,огъват се.

" Японката Кане Танака става на 118 години днес " :)))))))))))))) Господ здраве и радост да й дава!!!

Какво има между циците на една 50 годишна жена, а го няма между циците на 20 годишна? Пъп!

На нудиския плаж едно детенце питало баба си: бабо, може ли да си играя с циците ти? А тя му отговорила: може, но не се отдалечавай много!

Мразя дъртаци и не съм им фен. Кофтито е, че съм един от тях.

PEYTSCH

Стара риба и стара жена няма...Има силиконки и чалгажийки, ама това не са жени...

направи го 80-годишна :)

Една кожа ми се разшири, вече ми е голяма ;-(

Тази статия със сигурност ще разочарова проститутките, курвите, вагиналните инфлуенсърки, влогърките които преживяват от случаини запознансва, фрее лансърките които си живеят на собствена генитална сметка, на джадийте под прикритие и т.н. и т.н. Това е положението: пусто да остане, все някога, рано или късно се остарява и гъзът увисва!

Не е проблемът нито в кожата ,нито в бръчките ,нито в гърдите .Проблемът е че има един термин в медицината т.н" зееща вулва".Това е кофтито като се отпуснеш отдолу.

Жените нещо са доста тихи в коментарите под тази тема. Виж за заплащане, феминизъм и аборти са първи!

Когато уя гледа земята а не звездите,значи че си е реално макята.

Очите - смаляват се, клепачите увисват Овалът на лицето се променя и се губи изящността на челюстта Но на първо място е походката - тя издава най-силно биологичната възраст. Малко са жените, които съхраняват стойката и походката си в зряла възраст....

Аз спокойно писах по темата. Възрастта плаши повече мъжете. Справка - безумия, характерни за комплексирани старчоци, не са присъщи на жените.

Ъхъ!Само жените... Мъжете си остават гладки и стройни като фиданки...Евъргрийни... И походката им една-... също газела тръгнала на водопой...

Да, така е, признавам, не само жените. Просто говорех за себе си, хаха...

имате чувство за хумор признавам разсмяхте ме:))

Отанджооби омедетоо годзаимасу!

И защо ми изтрихте коментара? Да не си редактора, ти, ааа, признай си? Няма такъв термин "Зееща вулва", при търсене в Гугъл излиза само твоя коментар :) Виж, атрофирало влагалище - да! При най-старите жени - влагалището се свива както при деца в предпуберттна възраст. ЩЕ ГО ИЗТРИЕШ ЛИ ПАК?

А попския ръкав в категорията на устните ли да го броим?