Коментари - 75 млн. гледания: Това Фридман стана TikTok звезда на 85 години с разказите ѝ за Холокоста | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички евреи твърдят, че са би в концлагери, тровили са ги с "Циклон Б" и накрая преживяха всички участници във ВСВ?! Явно продължителното гладуване е полезно за здравето или чифутите лъжат.

Дали е благодарила на Урсула за преданата служба на дядото ѝ?

Хората на 85 са с морала от миналото. Те могат (засега) да се изказват свободно. Политическато корестност ще ни накара да забравим, че дори е имало 2СВ, лагери, убийства. Коректо ще "изчезнат" историческите книги. Ще изчезнат наименованията на ЧЕРНО и БЯЛО. Ще накарат и умните да изглеждат глупави, ей така за коректност към простотията...

Първите котрационни лагери са направени от Гърция. За българската войска. Която войска НЕПОБЕДЕНА, слага оръжия по решенията на Ньойския договор. Кога ще се ОПЛАЧАТ ДУШИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОНЦЛАГЕРИСТИ?!

И още нещо! Защо тази не благодари на милионите загинали във войната с нацистите, ами ми се жалва, колко били утепани от техните!? Тези са абсолютни неблагодарници и Страшния съд идва за тях... Аре стига сте ни ги навирали

Аз на 6 години нямам спомен, че съм бил на тази планета, ама тази си спомня и "ЕГН-то" в "хотела"! Моля, пропагандата да се насочи към Марс, те си спомнят всичко от Сътворението... Това вече е прекалено и дразни!

Това, че си олигофрен си е твой проблем. Особено травматични изживявания остават за цял живот.

Още малко и ще почнете да се отричате и от собствените си родители.. Западната пропаганда ви промива и без това липсващите мозъци, което си личи от коментарите. А това което е заснето на лента и от обичаните от вас американци и "лошите" руснаци какво е? Монтаж ли? Това, което все още стои в Аушвиц и Биркенау, какво е? Бутафорни постройки, които се монтират само за туристи ли? Не отричайте историята!

И аз съм фен на ХолоХауста. И ми е мъчно, че от 3.5 млн хазари живеещи в Еврооа през 1940 г (по юдейски оглашения), повече от 6 млн са били изгорени живи в Освиенцим (пак полскса следа).

Ако тази даме е на 85 год. ., едва ли има как да си спомня много неща. Може да си спомня лагера, но почти сигурно, че чак големи спомени няма. Доста млада е за да има големи спомени. За пари може да си спомня само ако си измисля,толкова години защо не си е спомнила,а сега се е сетила. Само да не се появи да пише спомени и някой седемдесет годишен. Глупости на търкалета, иначе нищо против евреите.

Путин същи си спомни....как участвал във Втората Световна. Дори му ръкопляскаха.

Това, че си олигофрен си е твой проблем. Особено травматични изживявания се помнят цял живот.

Имтересно дали бабетката знае още полски. Макср че евреите имат дар за езици. За разлика от нашите ,, най-умни и способни, . Емигранти, които вече забравиха българския

Тьрговци. Сами си измислеха холокост, и под сурдинка и ковид кошмар и т.н. сьсипват света.

Митът за холокоста беше създаден и блестящо осребрен от евреите. Горките немци, колко са останали още истински немци, четвърто поколение плащат алименти и издръжка на евреите.

В tic-toc е най-гледана, а в dir.bg интересът към тази история клони към нула)))))))))))))))))))

100%ИЗМАМНИЧКА..СМЪРТ ЗА юдейте..

Прословутият дневник на Ана Франк се оказа ментак. Тази на 85 си спомня ярко неща когато е била на няколко годинки и то неща които при обикновените хора, съзнанието се опитва да забрави за да спаси индивида от травмата. Не казвам, че всичко е лъжа, обаче, че има манипулация....

Един факт , който не се показва . Лагери на смъртта е имало само в Полша , в Германия нито един . Поляците са избивали Евреи ,а не германци .

Глупости, това твърдение може да бъде проверено само за няколко секунди и е ...да кажем грешно

Ще кажеш ли, къде да го проверим? Само да не е евр. сайт...

За няколко секунди става ясно,че тъп и,че вместо на училище си ходил на други места.

Доколко са и достоверни спомените е един друг въпрос, по който специалистите по мнемоника да се произнесат... Мозъкът услужливо ще ЗАПЪЛНИ всяка дупка в паметта ви с адекватна на цялостния облик на разказа кръпка.

Глупости. Мищо не запълвс мо,укът а чоеекът с ядно сузмсмие, че ме помни лъже

Като стана на 150г. ще разказвам за ПУТЛЕР.

Има спомени които никога не избледняват !

Особено като си на 6 години и после ти напълнят главата с книги и филми по темата

Моля ви се дами и господа, замислете се: колко спомени имате от 6 годишна възраст? А колко ли спомени ще имате от 6 годишна възраст, когато сте на 85 г. и паметта ви вече съвсем няма да е същата, като на 30 г., на 40 г. или на колко сте? Да, вероятно нещичко ще си спомняте, но спомените избледняват, камо ли 80 г. по късно. Ще ме извинява госпожата, съжалявам за това, което е преживяла, но няма как да се съглася, че всичките й спомени са ярки и точни.