17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на жените явно не зависи от мъжете, а от самите себе си. Според тази статия. Мисля, че е 100% вярно.

"Но, освен това, има и други, също доста интересни  факти за него, които не всички знаят." === Може би са новост за авторката на тази "статия" но всеки над възраст 15 г. е запознат с тези неща. Но има и една ОГРОМНА ПРОСТОТИЯ в статията - че жените имали по-голяма мускулна издържливост и това се дължало на естрогена. Мила ми авторке, различията в спортните постижения и рекорди между мъже и жени говорят за точно обратното. Освен това, не естрогенът е отговорен за издържливостта и силата, а тестостеронът, който мъжете имат в повече.

Жените са много добри с думите По-скоро Жените са много добри на думи

Жените са доста по-силни от тези арогантни и прости лекета - мъже.

Кой не може да понася пола си пак?

Е, и като са все по-по-най- спрямо мъжете , защо толкова често (напоследък) жени докарвст до тскова състояние мъжете (си), че или отнесат някой здрав кютек, или направо ги отстрелват ?!? Навярно има и 9-ти, много важен факт , за който ама хич не искат да си признаят !!? Дори поетът го е изпял : “ Дорде е мъничка змията , давайте да се съберем. С крака да й строшим главата, свободни да се назовем?”

За съжаление, най-често едната гърда е по-малка от другата, а не обратното...

А за сивото вещество нищо не се казва.

И без научни доказателства е ясно, че жените никога няма да разберат напълно мъжете, както и обратното! Разликата е следствие от отделянето на тестостерона. Не се знае какво предизвиква отделянето на този хормон, но е установено, че ако не се отделя, се стига до хомосексуализъм. Именно това полово различие в мозъка, планирано от Създателя, прави мъжете и жените толкова различни...

Отдавна е ясно. че жената не е като човека!

Много малка част отжените стават добри или изобщо шифьори, поради определена недостатъчност в мозъка им. Иначе тялото на жената ми е доста добре известно, от разнообразния ми сексуален опит с тях.Над 130 бр съм опраскал.На повечето не им помня имената. Така си направих ощеедин фундаментален извод, че малко са жените , които ги бива в леглото.

Женски маратон 3-часа, мъжки два ... психически обаче наистина по-добре се представят под системен натиск и се нагласят по-добре при отровна атмосфера