Тайните за естествена красота на Черил Коул

30-годишната певица Черил Коул призна, че най-много се харесва в спортно облекло и без грим.

Обратно в новината

Коментари - Тайните за естествена красота на Черил Коул | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коментара ти ме разсмя, но ако можеше милко да ги избира и да не са толкова прости, тогава можеше и някои да се сравнят с англичанката. то от нашите само пошлост лъха и фалш-изправения гръб на глория, джуките на мара, изказванията на алисия и т.н.

да се чудиш как така българските "мъже" не са се разпищолили да псуват и да пишат обиди в тази тема. Явно обидите и мръсотиите са запазени за българките, чужденците са на пиедестал.

голяма тайна, аз мислех, че ще има някакъв таеn трик, а то просто общи приказки.

Много е красива, а усмивката й невероятно чаровна. Как така никой не я обиди, че е "стара чанта" или "стара мома", все пак е на цели 30 години, у нас повечето мъже смятат, че жената като мине 30 и вече не става. Редовно чета такива коментари. Ако беше българска известна личност веднага щяха да я обидят, но щом е чужда си казват истината, странна работа...

у нас повечето мъже смятат, че жената като мине 30 и вече не става. Стана ми смешно от това просветление. Като пораснеш ще разбереш каква простотия си постнала.

Не съм ли права, под толкова статии чета как мъжете обиждат жените след 30, че били стари чанти, не ставали, не можели да раждат и т.н. Аз лично смятам, че поддържаните жени след 30 изглеждат прекрасно и са по-женствени отвсякъде. Но нашите мъже Ганьовци не са на същото мнение. Това не е мое мнение, а наблюденията ми.

ако беше българка тука щеше да има 200 мнения колко е грозна, тъпа, отпусната, крокодил, проститутка и не знам кво още. Обаче щом е англичанка, може да е красива.

09, изпревари ме, аз съм на същото мнение, но Черил наистина е прекрасна и заслужава адмирации.

Тайната на красотата на лицето е в сърцето! Онова, което е на лицето е в сърцето! Модните списания не говорят за тези неща, за да се продават продуктите на козметичнват индустрия...

Една от наѝ-харесваните жени в UK!

Аз я харесвам без грим ... и без облекло. Бих я клатил многократно.

Мда, вижда се, че от клатене с дясната ръчичка, си си ударил главата с рогата в стената...многократно...

Абе я фак!

Не се гневете на такъв коментар, а се вижте като какво поведение имате днешните жени и си дайте с/ка какво можете да очаквате в замяна?! Не отговаряйте...а се замислете. Геният ви да приемате желаното за действително ви играе най-лошата шега - колкото и да не искате и да не можета да го признаете!...(Един ваш почитател.)

ba-ni-ca!

Кифлите да не сЪ обаждат!

Me-ki-ca!

Ето това е една наистина красива жена!

НЕВЕРОЯТНА КРАСАВИЦА!

Много,много красива и чаровна.Тя няма тайни, а физически дадености.

Обаче, аз не виждам нищо естествено у нея....

На всички снимки е нагримирана, т.к. са от събития, иначе в ежедневието казва, че предпочита да ходи естествена. С и без грим е много красива и чаровна, може би бюстът е силикон, но пък й стои много красиво и естествено. Нищо чудно и да е естествен. Голяма чаровница е, има страхотна усмивка и е много фотогенична.

Да ти запиша ли час за офталмолог?

Какви тайни може да разкрие една толкова красива жена, то природата я е надарила щедро. Естествената красота или я имаш, или не. Когато я нямаш е по-добре да не се показваш естествена, да не плашиш хората...

Много красива жена! Страхотна е и с невероятна усмивка!