Семейната ваканция на Синди Крауфорд (снимки)

49-годишната Синди Крауфорд публикува снимки в профила си в Instagram от семейната лятна ваканция.

Обратно в новината

Коментари - Семейната ваканция на Синди Крауфорд (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубаво семейство!

Радко красиви хора -жена, мъж, деца.....Страхотни, от "друг свят"....А пък вие си пишете гадости и се правете на остроумни....

А тези слухове плъзнаха след 1983 някои хора взеха да го имитират това. Първа ме покани Нина у тях беше една вечер около 23 часа октомври 1983 но отказах имах ангина ли грип ли. После ме покани Мимето у тях беше април 1984. Цял ден сами у тях слушахме музика. После ме покани Биляна у тях Беше юли 1987 цяла вечер у тях сами приказки и музика. Три свидетелки имам.

Хора които ме познават отдавна знаят че преди 1990 имах голямо чувство за хумор. Но като дойде демокрацията си докарах много неприятности и главоболия с моя хумор и то истински. Те наистина. Взех да внимавам с тези хора с някои приключих.

да ви пратим малко снимки и от мойта ваканция?

Лепне от щастие, да са живи и здрави.

Ужас, какви крака-криви ,грозни,слаби и носи 42 обувки. Не е кой знае каква актриса, семпло семейство-там е достойнството. Поне е естествена, е и малко се е разголила,да предизвика интерес

Е,на това му се казва на черното да кажеш,че е бяло!Къде видя криви и грозни крака???Хубава жена,остарява хубаво,има спокойно и балансирано излъчване,дай Боже всекиму !

За разлика от теб който/която си неотразим/а. Седиш и дращиш в нета, докато хората си карат почивката.

На тази жена всичко й се получи перфектно, но и тя е перфектна.

А и щерка й я следва по петите, така че вече ще си имаме две, ха-ха-ха. Да му се не види и пустият му наш балкански късмет! Наште чалгаджийки ходят само с богати дъртаци и "градинари" или "водопроводчици" с голям... талант. Като се омъжат и родят нещо, и се скапват за две години словом и цифром зад печката и пред чушкопека.

на кого му пука за това?

Цялото семейство са хубави!

Почивката на това световноизвестно семейство изглежда далеч по-скромна от тази на световнонеизвестни български 'звезди'. Освен това храната им е домашно приготвена: скромно, но стилно.

Снимката може би е преди обяда - тъкмо се качва на дървото за да си го набере, а и малко шума от клонаците - да се загърне, като застудее.

Че то в Пловдив от 30 години продават черни карате колани и карате облекла по 10 лева. Един спортен магазин срещу Централни Хали. Каратяги го раздават срещу малко пари. С униформите и коланите по улиците. ЯЯЯ УУУ Шао Лин. Брусли ЯЯЯ.

Много е готина. За миг ми се прииска да съм дърво :)))

Много красиво семейство!

Съгласна съм !!