Коя е най-желаната жена на средна възраст

На 50-ия си рожден ден, 11 ноември, холивудската звезда Деми Мур получи неочакван подарък - прочут сайт за запознанства я обяви за най-желаната жена на средна възраст, която се среща с по-млади мъже, съобщават от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Коя е най-желаната жена на средна възраст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли американка е най-желана :)) Щото другаде жени няма , млади и не толкова , а ? На мен пък ми харесва италианката Моника Белучи и тая скумрия не може да й стъпи на малкото пръстче : )

Nina

много е красива за годините си, но явно не е наи-желаната жена на средна възраст, която излиза с млади мъже, щом е изоставена от един такъв. нещо в анкетата не е формулирано добре!!! а мадона и дженифер - просто си плащат добре!!!

Аз пък харесвам 50 годишни жени ! Не дрисли и простачки !

Сигурно вашите кифли на 30 вече изглеждат на средна възраст, затова толкова се пенявите . Срам ви е от тях!

Да на 50 год. тя е прекрасна ! И наистина е такава . На тази възраст жената е много привлекателна .Сериозна изряла , а ако е и красива това е дар Божи!

Много бързо и е минало тръшкането по Ащтън Къчър! И вече си търси друг. Но всъщност не е ясно тя ли си търси млади мъже или някой си прави опит колко биха я потърсили.

за какво е желана-да чисти у дома,да готви,деца да ражда,нещо друго ли?Пълни дивотии.Преди години пишеха,че бившият й съпруг Брус Уилис бил готов да обиколи земното кълбо,за да бъде с нея на рождения й ден.Сега повече желана ли е?

Не е в средна възраст а в период на затихваща младост.

НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЖЕНА НА 50 Г. Е СТАРА.МНОГО Е ИНДИВИДУАЛНО КАК ИЗГЛЕЖДА ТЯ!!! И ЗАЩО СЕ СЪДИ ПО ГОДИНИТЕ.ТЯ МОЖЕ ДА Е НА 50 И ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО НА 35 Г. АЗ СЪМ НА 50 Г. А МЕ ХАРЕСВАТ МЛАДИ МЪЖЕ. ИМА МЪЖЕ КОИТО ХАРЕСВАТ ПО ЗРЕЛИ ЖЕНИ.С ТЯХ ИМА КАКВО ДА СИ ГОВОРЯТ И РАЗИСКВАТ ВСЯКЪКВИ ВЪПРОСИ, ДОКАТО С МЛАДИТЕ МОМИЧЕТА 15-25 Г. ТРУДНО МОЖЕ ДА СЕ ВОДЯТ СМИСЛЕНИ РАЗГОВОРИ.Е Е Е Е Е ТОВА Е

Към Руиз Официално за средна възраст се смята между 45 и 55 години. Не става въпрос за средата на живота, защото тогава в България средната вързаст сигурно щеше да е 35. А по всички стандарти 35 не е такава. И май ще трябва да си коригирате представите за "напреднала възраст". Аз съм доста под 50, но не преставам да се учудвам на допотопните, комплексарски и злобни забележки за възраст.

Тази за каква се взема и дали някой обръща внимание ,че си пада по по-млади и е нещо като педофилщина?!?!?А кой е намразил себе си,че да си легне с 50 год.бабка,както и да изглежда тя,ако няма парички?????????:))))Голям цирк са тия..."Огледалце,огледалце,кажи,че на света...."....

Скъпи хора, малки и големи, жени и мъже искам да ви кажа че всяка възраст е добра ако се грижеш за външния си вид и изживяваш приятно чувство като се облечеш и се погледнеш в огледалото. Най-важното обаче е да си здрав и с прилични проблеми за да се събуждаш с усмивка. Всички приказки са бош лаф. Виждала съм много млади хора като започнеш от 20 години та нагоре остарели. Така че ..... усмихвайте се обичайте и уважавайте хората като такива. Хубав ден на всички .

Явно затова тая държава е на това дередже, защото хората се водят от циганските стандарти за възраст, а не от цивилизованите! В нормалните държави хората работят до 65-68 г. и умират на 80-85. 50 г. е средна възраст! Тук в БГ раждате на 18, на 40 сте баби и на 55 умирате без да сте видели нищо от живота! Живеете за да се плодите!

Библейското понятие за средна възраст е 33г, на толкова е разпнат Исус! Всичко над тази дата крлони към напредналата и предпенсионна възраст.

Никой не се води от стандарти в това. Едни други стандарти определят продълвителността на живота.Никой не иска да умира. Особено млад. Просто в тази "държава" нищо не е като в Европа. А кой колко е видял в живота е спорно.Не еказано,че по дълго живялищ е видял повече.

Мда, много коректно описание на Руиз

Руиз

Заглавието е интригуващо. Започвам да чета и разбирам, че се касае за жени на около 50 години. Извинявайте, но тази възраст не е средна. Това е напреднала възраст.

Ако приемем, че 20 е първа младост, а 80-90 нормална продължителност на живота, то къде се пада средната възраст? Около 50-55. И тенденцията е да продължава да расте. Знае се, че хората, които в момента се раждат, ще доживяват масово 90-100 и повече години. Неслучайно наричат 50 годишните новите 30 годишни, а 45 годишните - 25 годиши. Срамота е на тази възраст човек да изглежда дори леко застарял. А който се е заприготвял да одъртява на 50, не доживява даже 60, но това е друга тема.

За вашия етнос ли говориш?

Аз много я харесвам. Дали е с млад или стар мъж, тя си избира. Не бъдете толкова жестоки с предстоящето Ви. Баба ми казваше не се присмивай на болен човек и на възрастен....Възрастта е неизбежна, ако си жив разбира се...Кой с кого спи и принципа на взаимно съгласие в двойката си е техен проблем. Това не може да е повод да обиждаме хората...

Ми, че тя Деми Мур не е на средна възраст...тя си е вече в доста дърта възраст....!!!!

Приготви се за дъъъълга и зловеща старост :) Не е ли трогателно - на 20 си млад, към 40 си в залеза си и започва зловещото ти остаряване, което трае цели 40-50 години, мухахахаха :)

Хубаво, но тя не иска Сульо и Пульо само защото са млади. Иска да е някой известен и богат. Затова толкова "страда" по Аштън. Трябва да си избере млад ли иска или известен - и двете не става.

Разбира се, парите и известността са много желани, включително и от млади мъже.

Дайте да се разберем какво наричаме жена на средна възраст? Щото има разлика между 43 и 54 г., нали? Тази на 43 е все още къмто младите. На средна възраст са между 48-54. Като сравняваме да е реалистично!

....тази с тези тънки устни и бръчки пошията за хубава жена ли минава,та чак и пък на 50 год-не е на средна възраст,а е в доста напреднала възраст.в никакъв случайне е в средата на живота си по-скоро в края,та ако не беше актриса,а една чистачка на витрини никой нямаше да я забележи.

ЖЕНА НА 50 Г.НЕ Е СРЕДНА,А НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ И ТО ДОСТА НАПРЕДНАЛА/КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ ,ЧЕ ХОРАТА ЖИВЕЯТ ДО 100 Г/,ЧЕ 50 ДА Е СРЕДНА-СРЕДНА ВЪЗРАСТ ВЕЧЕ Е 35 ГОДИНИ-ХОРАТА МАСОВО МРАТ ОТ РАК ПО НА 20-30 Г.ТОВА Е СТАНАЛО ЕПИДЕМИЯ,А ВИЕ 50 Г СРЕДНА ВЪЗРАСТ НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ

Рени,Рени ,майка ти бабичка ли е питам аз

Като чете човек радсъжденията ти, ще трябва като циганите да се женим и раждаме на по 13, на 30 да ставаме баби и да мрем на 40. Хора, съвземете се, бе! Съвсем изтрещехте!

София Лорен, която гони 80 според теб на каква възраст е? Или вече да я пишем умряла?

....хм,на 50 години всяка жена си една бабешка възраст и не се надявайте да представлява интерес за мъжете-само ако някой е толкова изпаднал и не може да го хареса млада и стойностна жена тогава ще прибегне до 50 г.увяхнала.

А един мъж на 50 в каква възраст е -в дедешка нали? Или си мислите, че ставате по привлекателни с възрастта, щото на някои от вас ви набъбват портфейлите? Едно е да харесаш млада и стойностна жена, друго е и тя да те хареса! Тъй че не бабосвай така лесно, ами си мисли че и вие хич не сте приятни с шкембетата, увисналите ..... и плешивите си тикви!

Делянка, за жалост дори и портфейлите НЕ им набъбват с времето, но нека не го обръщаме на междуполова война. Та е ясно - който смята, че на 50 си стар, явно съди по себе си ;)

ужас

млада и стойностна -егати и кретенското изказване ..

...мъжете на 50 също за нищо не стават (и нищо не им става), освен ако нямат пари, или не са известни. Да не говорим за това, че жената все може нещо да дръпне по себе си, нещо да позамаже и да изглежда по-естетично, докато ако един мъж го направи, ще изглежда жалко и бутафорно в най-добрия случай. Приятно остаряване, брато!

по цяла нощ се въртЪ и не мога да заспЪ , мислейки за нея.

Чакай ме, скъпа Деми! Ида! Ида! Булгар! Булга-а-ар!!!