Жени Калканджиева призна: Развеждам се!

Жени Калканджиева се развежда със съпруга си Тачо. Шефката на “Визаж“ вече е подала молба за развод.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева призна: Развеждам се! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, много е хубава тази Жени...За съжаление красивите жени често не са щастлими в любовта, защото имат толкова завистници.

Тук любовта е минавала през портмонето и затова е толкова кратка.Този глезлю е меслил другата си глава и сега се сетил,че може и по млада жена да си намери.Какво да го правиш на някой пубертета идва по късно и ги кара по дълго.

Eй хораа , днес е голям християнски празник. така ли едни не можа да каже- развеждат се и това е - дано всеки намери своя път в живота и да не лиши детето от грижа. Изяждате човека за една минута...не така. Никой от нищо не е застрахован.

kokobrais

Тя новината стара, не бой сА!

Брей, 290 коментара, Жени счупи рекорда направо, би по точки Николета Лозанова. А хехехето да не се обажда, тя и новата жена на Тачо според такива като вас е стара - все пак е на 31, а за Ганьо Балкански това си е стара чанта. До 25 и край, другите да си теглят въжето. Добре, че не всички мъже са с толкова примитивни и елементарни разсъждания. С моя мъж се срещнах на 22, но родих на 32 и все още сме много щастливи. Имаме любов, дете, кариера и хубав живот. Някои търсят любов, а други правят сметки, които накрая излизат криви. Но всеки има право на своята истина.

Старите моми ги настъпи по мазола тази новина и се разпищяха. Не може младите момичета да им вземат мъжете и да ги конкурират, щото "книжките от соц. време" казват, че е неморално пък...

Този тачо не беше за тази жена. Та Жени е световна класа, а този случайно се беше набутал в А група. Нито има визия нито положение. Жени е четвъртата в Света и заслужава класен мъж, а не някакъв от Б група. Жени е страхотна жена и съвсем скоро до нея ще има полагащият се достоен кавалер. Унпех и желая. Освен че е красива, тя е и умна .

Първо, Калканджиева беше 6-та, второ - бая отдавна и трето, кат са се харесали, що да не се вземат.

Ха-ха-ха :) Умна била. Тя ако беше умна, нямаше да бъде държанка на всички мутри в БГ. Всички я минаха, затова и тогавашният и тъпкач Маргина я преби от бой

маргините са от световна класа :))))))

Кажете бре, туй лии упашкътъ дет са чака за женитба за туй моме?

И аз !Гледай ти какво съвпадение. Значи ставаме двама. Ами да се съберем и да се почерпим взаимно по случая.

Оставете хората да се разведат на спокойствие (каквито и да са, а и да са, не е ваша работа)!!!

То се очакваше - даже позакъсня събитието. Историята го доказва многократно че когато жената е доста по-възрастна един млад мъж ще я напусне. Жалко че някой жени се инатят да доказват че ори тях няма да се случи. Младото си има нужда от младо на неговия ъкъл и вид... Кой се отказва и не забелязва нивото свежото крехкото ...?

Когато между двама души няма връзка никаква освен сексуална, тогава мъжът напуска жената, когато тази връзка се изчерпа, а дали е по-млад или не няма никакво значение. Историята познава и случаи, в които такива връзки остават много дълго време.

Пише се Акъл, неграмотнико! Кой ли би приел съветите ти при условие, че си неграмотен, връщай се в училище да наваксаш. За теб нещо младо и по възможност глупавичко, да ти пасне идеално.

на пропадналите журналисти :)

...Влагата и висшето образование все избиват отнякъде!

тачо голтачо, тази наша кака не е за тебе, варви си на село и паси патките смело.

Въобще не ме интересува брака на Жени и Тачо - нормално е хората да се разведат, ако не желаят да са заедно. Аз като зрител бих я коментирала, тъй като ми е много трудно да издържа на олигофренско-клюкарските предавания, на които е водеща или участва. Смятам, че е скучна и сама го усеща. Старае се да се държи шаблонно, за да не сгреши, но няма бърза импровизираща мисъл.

жени кълкаджиева е българската ксавиера холандер, съдържателка и управителка на публичен дом за богаташи мафиоти.

Казвах му на бабето като се зарязахме: "Теб борците те създадоха, стой си при нас, намери си здраво, неграмотно момче пак от нашите-не че тоя е грамотен, а тя вика "Не, аз съм изтънчена и съм писала стихове в 4-ти клас , а бизнесмените като теб са пасли крави в 4-ти клас и се лепна за тоя оръфляк, който не знае как се държи бухалка и как се охранява баничарница на кьоше. Добре поне че дамите от "Визаж" немат задръжки и олабват здраво префтасалите депутати , та не се налага аз да помагам с мангизи"

"Грешна беше тази жена, но беше хубава". Й. Йовков

Тъпи шеги на чужд гръб,долно е.

Тъпи новини - народно веселие.

Новата приятелка на Тачо е Зорница Линдарева, която е на 31 г., не е на 20, така че не мисля, че проблемът при тях е в годините. Явно е, че за него те не са проблем, Зорница също е по-голяма от него. Да не говорим, че Жени е сто пъти по-красива, тази е направо безлична. Докато Жени и на 38 е много красива. Те си знаят защо са се разделили, но едва ли е заради години и визия. По-долу отново спорът кога да ражда една жена, до колко години, да е млада. Не мога да разбера защо винаги се води този спор, само в България ли сме толкова тесногръди и задръстени. Всеки има своите си причини за даденото свое решение, особено за нещо толкова отговорно и важно. По-голямата част от съучениците ми са деца на разведени родители. Аз също съм дете на разведени родители, които не са се женили след 30 години, а по-рано или в т.нар. "идеална възраст" според някои от коментиращите. Защо с брака и децата трябва да се бърза, да се гонят години, това да не е състезание? Създаването на семейство не трябва да е самоцел, а защото има истинска любов, само тогава то има шанс да оцелее през годините. Във всички други случаи браковете се разпадат. Така че всеки да гледа себе си и да не дава съвети на другите как да живеят.

Та как така Жени е на 38 и е по-голяма с 6 год. от Тачо, а новата му и тя била по-голяма от него, ама е на 31 год?!! Бах мааму и математиката!!! 38-6 =32 в полза на Тачо...пък 31 май е по-малко от 32 или аз нещо не схващам, не че ме и интересува, де, ама всякакви тъпотии се пишат тук, кое истина, кое лъжа.....ама баш с математиката няма как, мисля...ммммдааааа

не ги познавам лично, но според статията Жени е по-голяма с 9/девет/ години. Така че освен математика трябва и образование, да можеш да четеш демек!

За колегата от очното си.

Напълно споделям становището Ви, Деа!

Браво, Деа! Едно умно момиче, което още от малко е открило истината за живота. Умна, интелигентна, грамотна, чувствителна, веднага си личи по коментара ти. В днешно време това е рядкост. Това, че си дете на разведени родители само те е направило по-зряла, отговорна и мислеща. Браво на родителите ти, или този от тях, който е поел грижите за теб - свършили са си работата. Аз съм голяма жена, но израснах в семейство без любов, двамата ми родители бяха нещастни, просто не бяха един за друг, сега вече не могат да се понасят, но все още са заедно - "пред обществото". Напълно подкрепям, че семейство се създава само с любов, много са малко семействата, които успяват да изградят трайни и щастливи взаимоотношения. Една част се разделят, друга се мъчат цял живот. Пожелавам ти успех в живота и един ден да намериш тази истинска любов, сигурна съм, че ще я разпознаеш, защото са ти чужди всякакви предразсъдъци и обществени стереотипи. Успех!

може вече да я е намерила голямата любов. защо реши, че не е?

Благодаря за хубавите пожелания, Соня! Това, което съм е благодарение на майка ми и истинският ми баща, вторият мъж на майка ми, с когото са щастливи и до ден днешен. Благодарение на него разбрах какво означава да имаш баща. Биологичният ми такъв много отдавна забрави за моето съществуване, а и в годините, които е бил с нас никога не ми е дал тази любов и грижи. Не съжалявам изобщо, майка ми е сгрешила в избора си, но пък съдбата й се отблагодари след време и я срещна с истинската любов. Аз съм на 18 и не съм срещнала голямата любов, но съм сигурна, че ми предстои. Деца като нас стават по-силни, борбени, амбициозни и съзряват много бързо. Ученичка съм в езикова гимназия и съм заобиколена от умни млади хора. Но не отричам, че голяма част от децата днес са ниско образовани и неграмотни. Но тук отново вината е на родителя, а не на детето. Живяла съм в семейство без любов и в такова с любов. Разликата е голяма, затова един ден, когато искам да създам семейство няма да правя компромис с любовта, т.е. липсата й, а да се омъжа "защото така трябва". Любовта е най-важното нещо в живота, тя го прави смислен, но много хора го осъзнават след години лутане и грешки. Пожелавам всичко най-хубаво на всички, бъдете себе си и се обичайте!

когато единственото свързващо звено е член пък бил той и мъжки връзката се разпада.А тази миска вече мачкан лак какво си мисли ,ръкавичката и вече се е оскубала,от многото ползване е и пресъхнала и вече за това момче е безинтересна.Само жиголо може да я търпи,само кривотиите и са качествени вече.

Много просташко и цинично изказване, дир-а имахте май цензура?!

Утре се развеждам и аз - драснете някой ред моля ви.....

Е,па нямаш проблем и с теб ще си почешем езиците

Ха,ха, пич,почвам наистина да се съмнявам,че си мъж. Да не би случайно да си на другия бряг. Такава дребнавост е присъща за жените, не и за един мъж. Кой си ти, че ще казваш, че няма право да си поправя грешките??? Я вземи се гръмни! Жалко за децата ти, при наличие на такава дребна и долна душица. Е,аз ти пожелавам (макар че е късно вече) да станеш истински МЪЖ и да си подредиш живота така, че да не прозира злобата в думите ти. Живей в интересни времена!

репликата е за 360

Коментарът ти вплита в себе си сексизъм и хомофобия - типични "идеали" за един истински балкански "мъж-боклук" като теб.

Коментарът ти показва,как една куха лейка се опитва да се направи на ителектуалец, но не и се отдава. Ходи да спиш и да се самосъжаляваш

Наистина ме размя с тъпия си коментар. Познато ли тие значението на думите, които ползваш или просто си дрънкаш. Ти въобще разбра ли нещо от коментара, та ае изрази така неподговена. Я аи тури очилата и прочети пак, не ми се прави на феминиски кон с капаци.

Абе Жени е готина, симпатяга е и аз бих се оженил за нея, ама верно ли е, че много порка

kokobrais

Стара Жибра е:-):-):-):-)

В "Къртицата" - яко. А най-вероятно и в ежедневието... За съжаление стресът винаги си намира път през някой порок.

Скучна е до смърт. Има нещо лелинско в нея - ама не от възрастта. Има лели и на 20 години. А и леко дървен филисоф. Ужасно е да си представя и една седмица с нещо подобно, а как са минали години. Истинска мъка

КОЛКОТО И ДА Я ПЛЮЯТ(главно жените), ЖЕНИ Е БИЛА, Е И ЩЕ БЪДЕ МЪЖКО МОМИЧЕ-ЕСТЕСТВЕНА,ОТКРИТА,ПРЯМА,ОТКРОВЕНА(до болка). А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И ВСЕ ОЩЕ МНОГО ХУБАВА. И ДЕТЕТО ЩЕ СИ ОТГЛЕДА И МЪЖ ЩЕ СИ НАМЕРИ. НЕ Я МИСЛЕТЕ - ТЯ Е БОРБЕНА НАТУРА.

Първо: Не бъди простак и недей да крещиш из форума! Второ: Разбира се, че ще си намери мъж! Но ако пак е 10-ина години по-млад от нея, резултатът ще е същия! Трето: Въобще не я мислим, не се притеснявай! Просто си чешем езиците, а такива като тебе се впрягат! ;-)

амииии... ако знаеш на какво и прилича снагата на голо.... нали Маргините я поотупаха, а после имаще операции, белези.... бррррррр

kokobrais

Важното е г..за да е здрав:-):-)

Ама толкова е скучна, досадна, обсебваща, излъчва лелинско.. Кой иска леля вкъщи .. Никой. Според мен ще си остане стара мома. Някак си го носи в себе си - лелинско и старо-моминско.

Наистина чисто визуално не си подхождат като двойка...огромна разлика в полза на мъжа. Аз се чудя Стъки и Юлияна Дончева как още държат заедно.

Девойки, точите зъби за Стъки, ама кака Юлияна не го пуска. С какво ли толкова го държи?

Не , че се точим , но сигурно има формула и за добра ввръзка с такава разлика-аз даже ги харесвам.

с толкова бой по главата... какво ли друго да го хареса , освен шуменската баничарка

може би?

Само 20 годишни ли четат рубриката "лайф" на дира? Все пак тук се касае за жена на около 38 години ... чак пък бабичка...???...

Зарежи черупката и годините, от вън няма значение. Но от поведението и излъчването й струи скука. И от там идва този лелински облик, не от фасона, а от душата

ами ти вечер си му баба на тачо . какво очакваш при такава голяма разлика в годините .

kokobrais

Да ама тя си е същата, а пък той зя 6 г. е станал прасчо, като някой руски мужик..

Не искам да съдя Жени каква е била и какво е правила, само мога да и пожелая да си намери мъж който да я подкрепя много и да я обича. Може би и тя ще се чувства по-спокойна и щастлива с някой друг мъж, а не са Тачо. Така че всяко зло за добро, но тя за мен си остава една от най-хубавите и естествени българки.

Страхотна новина, ДИР,а давайте все така. Искам да знам всяка стъпка на всички курви.

Като ти гледах селските, пиянски изцепки в "Къртицата" и просташкия начин на разговор, чак се чудя, как те е изтърпял цели 6 години??

Много трудно.

Те и Маргините са вече свободни..

така е като се женят за по- млади маже , я си вземи един дядо да видиж как ще те гледа във очите и няма да гъкне

Тя изобщо не му подхождаше.Сигурно и в къщи е толкова тъпа и досадна.

Дреме ми на сайдера!

Преместих си го в другия крачол...

боли ме фара ...

Не нито първата, нито последната която се развежда. Още в началото се знаеше, че няма да продължи дълго тази идилия , той не е за нея. До една преуспяла жена трябва да стои истински мъж, а не пикльо

точно така, тя заслужава по-голям и зрял мъж, а не някакво си суполивче с претеции за мъж

Интересно е да четеш коментарите ,защото се вижда какви примати с пилешки мозък са хората, колко ти е голям корема, дали си изхабен хипопотам , дали си дърта чанта и така нататък консуматорско отношение и простащина

абе кажи олигофрени направо

Как може такъв интелектуалец, като теб да си хаби уникалният мозък видиш ли, да чете такива глупости. Ми не ги чети!!!

четенето е полезно , защото разбираш много неща за хорската психика и в много голяма част хората са абсолютни консуматори и кретени.

Браво,но има и много момичета които кълват на дебели протмонета.

Статията провокира хората да си кажат мнението- нали ценим да сме естествени. Истината е такава , казана с хубави или лоши думи -тук се коментира , кой както иска. Едва ли в очите и някой и е казал , че не са един за друг. ...

Жени изглежда добре за възрастта си. Не мисля ,че външния вид е причина за развода. Според мен далеч по дълбок е проблема.

И ти си мислиш, че на някой (освен на теб) наистина му пука ?

Пипи не знам на колко годинки си,но не се исказвай така за Жени,все едно е взела-дала,моля.

Хах, жените остарявали по-бавно и изглеждали по-добре от мъжете? Може би ще искате да поговорите по въпроса с Джош Дюамел, Джим Парсънс, Джони Деп, Брад Пит, Том Круз, Дензъл Уошингтън, Чък Норис и да не продължавам листа. Това, че жените слагат грим, и си боядисват косата май никой от вас не го брои? И не знам къде ги видяхте тези добре изглеждащи дами на средна възраст? Всичко, което виждам аз, са захабени хипопотами по улиците. Хайде малко по-леко със самочувствието, щото изобщо не е оправдано.

То пък тия мъже дето ги изреди ходят и те по твоята улица сигурно.

Ако бях изброил Петко Иванов, Иван Димитров и Йордан Геогиев, щях ли да докажа по-добре аргумента си? Мисълта ми е следната - има добре изглеждащи мъже, и добре изглеждащи жени. Прсото ми направи лошо впечатление злобеенето на жените. Ако сте красива жена на средна възраст, си търсете красив добре изглеждащ мъж. Никой не ви кара да ходите с дебели грозници, които изглеждат 10 години по-стари, отколкто всъщност са. Същото се отнася и за мъжете. Новината за Калканджиева не искам да я коментирам избщо.

Те са добре и са длъжни да изглеждат добре. А сега аз по плажа гледам, млади мъже бременни в шестия месец, с голи кубета. Нещо не мога да видя добре изглеждащи мъже на средна възраст, а съм в тузарски курорт.

Ами какво да се прави, такива са ни тузарите. Що не се пробваш да походиш малко в планината, може да видиш и нещо по-така, ако и да не е тузар.

По-скоро защото пусна не на когото трябва

Не я познавам лично тази дама, но от интервютата които е давала ми прави впечатление че е много урсус жена. Този тип жени не стават за семейство и не мисля че има много хора които могат да издържат на непрестанните им претенцииии.

Тачо, въобще не й подхождаше. Не ме учудва, че се развеждат, Жалко за детето.

бе? Какво му е на детето. Ще си има мнооого лели и батковци...

Евгени Минчев се занимава със Миски,Вярно ли е че ако някой иска да спи със Миски трябва да кихне 1500лв на вечер най малко.

искаш да се уредиш ли ?

васко

Мисля че даже са малко тия Пари да Изчеластриш някоя миска.като се има предвид после колко много ще се хвалиш коя си изчеластрил.

за миските е ясно , но клюкарщината и злобата са нещо мноого грозно