Дженифър Анистън отменя сватбата си

Дженифър Анистън и годеникът й Джъстин Теу, които бяха планирали сватбата си за края на пролетта, я отменят. Двойката не била на едно мнение по въпроса каква трябва да бъде церемонията им.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън отменя сватбата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като го гледам този бившия й мъж ми се струва, че е по-вероятно да й е изневерил с мъж :)

нема да се плашиш душо, ти ела при мене на село и ще хванем бабите да гледат детенцето пък с теб ще ходим за малини и ще си копаем градината зад къщата. Знаеш ли каква голяма външна баня дигнахме миналото лято - с два прозореца и 120 литрово котле за подгряване на водата

90 процента негативни коментари. Българинът е най-големият критик както винаги..Но на какво отгоре?! За това, че сме най-пропадналата страна в Ес ли, за бетонните грамади от социализма ли, за "хубавите","интелигентни" и "човечни" мъже ли?! Успех на Джени! Този пръч да не се инати много все пак не си взима обикновена жена, а истинска звезда!

Нямаше нужда от тази новина, нима някой се е съмнявал, че грозноватата гъркиня ще се омъжи, камо ли деца да ражда, след като вече е в критическата. Ясно е едно - поредното ен-то плануване на сватба, с поредния ен-ти уж кандидат, за пореден ен-ти път ще се окаже просто рекламен ход.

Не ще се жени кака Джени, женихът е по- беден , май! Сред толкоз палави ергени мечтае тя за "лъвски пай"! Ала годините препускат, сънуваш бръчки и ботокс и гаджетата те напускат остава само Кортни Кокс - на рамото и да поплачеш... Повярвай, Джени , има край! Така в живота щом се влачиш сама ще остарееш, май!

Ти имаш май таланта на Шекспир...

Има селяшка нахална физиономия тази. А нейните капризи и лигавщини са безкрайни. Прекалено огромно самочувствие също безкрайно.

НА ДЖЕНИ НЕ И СЕ ЖЕНИ АМА НИКАК.

Що ми се струва, че сватба няма да има?

Американски вариант на българската Емануела. Ще се женя,няма да се женя:) Иначе ми е любимка.

каквито и съобщения да пускат,ясно е,че на стари години нито е лесно да вдигнеш сватба до небето,нито е лесно да се сдобиеш с отроче,та дори и инвитро.затова, мъдрият бъргарин е казал или се млад жени,или се млад калугери.ама пуста мода да се копира от хора без полезни и добри навици.

Що за новина. Съобщете, когато се омъжи. Дреме ми, че си отменя сватбата. Тя копира от Брад и Анджелина. И те си направиха Пр, че ще се женят, а к`во стана...?

Кака Джени просто няма да се ожени! Кой ли мъж ще и насмогне на капризите!

Аз! Джени, омъжи се за мен!

Драги ДИР, пак ли четохте вчерашните новините в OMG?

Доста е закъсняла с желанието си за дете...., е, дано стане.

гръцка им работа.

Чудесна актриса, с чар и женственост. Желая й късмет в личния живот.

Грозна!

Нито е хубава,нито е талантлива, само е мнооого капризна. Филмите са и пълн боклук.

За след лятото, после за другото лято и така си минали годинките на кака ви Джени и на 50 ще се сети да търси сурогатни майки и бащи.

Ако това е вярно Дженифър е луда. С претенциите си ще остане сама. А и за какво и огромна показна сватба? Да натрие носа на бившия си?

Любовта е вечна, докато трае.Много бързо биха контратупана.....

и кво?

Тези двамата просто не се обичат. Какво значение има каква е сватбата, ако наистина искат да са заедно? А и хората, които са един за друг, обикновено са на едно мнение по почти всички въпроси, включително и сватбата.

да или единия като даде предложение, другия се съгласява автоматично и му се струва страхотна идея. тая да не би да чака брад да се раздели с анджи, щото и те все отлагат сватбата, но не вярвам да се разделят, а анистън само дебне.

Вечната годеница...тази жена е обсебена от собственото си его.

Kalin

почнат ли такива неща ...отсвирена работа;-))

абе тая на каква се прави? ако брад пит и свирне утре веднага ще си счупи краката да тича натам, какво се прави на влюбена сега в джъстин? за това иска и голяма сватба та да си запълни празнините. и основното- на сватбата няма да покани собствената си майка (която между другото е чаровна като анджелина), а щяла да кани на брад пит майка му!!??