Синът на Майкъл Дъглас нападнат в затвора

Синът на Майкъл Дъглас Камерън е със счупен крак и пръст, след като е нападнат в затвора на Пенсилвания, където излежава присъда за употреба и продажба на наркотици, съобщават от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Майкъл Дъглас нападнат в затвора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не сте наясно. В Хамерика за да не влезеш в затвора трябват не само пари, а и някои други неща. Съответна ВЛАСТ. А я имат хора, имената на които обикновено ги няма в медиите. ;) Политически връзки, контрол върху съда и органите за сигурност и пари - на последно място. Фамилията Дъглас може и да има пари, но са просто някакви артисти. хората, които командват парада са съвсем други... там никой с пръст не може да ги пипне, защото хвърчат глави. Ако потрябва и на президента - както е ставало в САЩ не един път. ;)

У нас милионерите не влизат в затвора.

Милионер не е той, а татко му. А татко Майк е пословично стиснат. Въпреки това, дори и да му се откъснат от сърцето няколко милиона, ще може да ги даде само за скъпи адвокати. Причината в Америка да има справедливост не е съдебната система, а изострената критичност на общественото мнение. Колко от вас излязоха да протестират, когато Ставийски получи условна присъда?

Когато видя в затвора детето на някое БГ "величие", мога и да повярвам, че сме започнали да ставаме граждани на света, а не тъпи ориенталци.

По скоро прокурора ще влезе отколкото синковеца.

не разбрах какво общо има с ориенталците??Там доколкото ми е известно , за наркотици направо си ги бесят на площада.

А ти си чакай "гражданино на света" на топло пред компютъра. Тя Справедливостта сама ще дойде и ще те потупа по рамото. Жалка работа ...

КЪРК би било едно хубаво мъжко име, което съответства най-много на постоянното занимание и въжделенията на БГ народа. Представете си, че получавате молба за постъпване на работа от ...г-н КЪРК СВИНАРОВ СЛИВАРОВ.

Чудна работа - баща му пълен с пари, пък не е измъкнал детенцето от затвора. Бе поне една условна да бяха дали, ама не. Непонятна ми е тая американска правосъдна система. Не са ни достигнали, ама хич.

Хич не е така. То пари, пари ама и те край имат. Ще ги изпука за 2 години и после ко правим? Затова да стои вътре, да не харчи по много.

и като го измъкне пак дроги...сега има шанс да се очисти от ла.ината !!!

Да обясня на несъобразителните. Това което Лили прави е алюзия и сарказъм. Щеше да бъде смешно, ако не беше трагично. Ако беше в при нас първо съдебната ни система никога не би позволила такава "несправедливост" и второ никой от нашите новобогаташи не би сметнал, че затвора или подобна институция биха оказали благотворно влияние на тяхното богопомазано отроче.

Изоставят децата си,пък после се доказват.

Сладурче!