Принц Уилям спаси дете, ранено при катастрофа

Принц Уилям е откарал с хеликоптер в болница блъснато от кола 9-годишно момиче, което е било в критично състояние.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям спаси дете, ранено при катастрофа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

затова хората ги уважават

Браво на принца! А какво правят децата на нашия т.н. елит? Ами плюскат ,другари, по един,или друг начин плюскат това, дето са крали бащите и майките им и самите те се научават само ДА КРАДАТ! Не да карат вертолети, за да спасяват деца.

Обикновено не пиша коментари, но този път много ме хвана яд на коментаторите. Човекъ е свършил нещо смислено и полезно, а вие го приравнихте до своето ниво. Завиждам ви на самочусвтвието, ако и да е без покритие!. В нашата държава единствената синя кръв може да се проследи до наследници на обирджии на мандри или убийци на обирджии на мандри. Това прави ли ви по-щастливи? Колко пъти четохте новини в дира за хора, които са свършили работата и са спасили човешки живот? Не може единственото, което вънува населението да е последния победител в риалитито по телевизията! Осъзнайте се бе хора! Не всички са пропаднали до вашето ниво!!!!

АБСОЛЮТНО подкрепям "Реалист" по-долу!!! Фактът, че човека работи това - в крайна сметка се изисква доста за дори 2-ри пилот (сериозни физически и психически показатели), е показателен за разликата между една Англия и една България и защо едната е имала колонии, а другата е вече 600 КОЛОНИЯ! С робската, шуробаджанашка, бай ганьовска народопсихология на шайка простаци сменили вчера цървулите с Адидас и Гучи и замогнали се по партийна линия, тая държава е вече извън всякакво развитие и без бъдеще, предвид поколенията на такива! Та да не ги мислим англичаните и по български да храчим злобно, а да си видим собствената кочина първо!

"Собствената ни кочина" е предизвикана точно от тези "принцове" и агентите им в България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

България е кочина от точно 71 години. КОЙ управлява под едно,или друго име, тази кочина вече толкова години?! КОЙ, КОЙ, КОЙ, "другарю"?

Принц спаси дете, Фолкзвезда си изкълчи трътката, Политика Х си купи последен модел совалка и откри пясъчник за деца и т.н. и т.н. НАПИШЕТЕ НЕЩО ИСТИНСКО, ЗА НЯКОЙ НОРМАЛЕН...ЕДИН ПЪТ. СТИГА БОЗААААААААА. СТИГАААА!!!

А защо не напишете имената на всички шофьори от спешната помощ, който всеки ден карат насам натам някой в тежко състояние? ЗАЩО? Защото не са принцове, нали? И защото всекидневно стават толкова много произшествия, че няма да ви стигне мястото да ги публикувате...

Принцът "работи" като спасителен пилот, а не като миньор или чистач например, защото това му е военното обучение + П.Р. Ако някога стане напечено за кралската шайка, ще може да си плюе на петите по най-бързия начин по въздуха.

Абе лошо няма, браво, ама по-скоро ми прилича на P.R., т.е. стоят в хеликоптера и чакат нещо да се случи, тръгват и когато пристигат, журналистите вече ги чакат там да отразят добрите дела на принца...

Каквото и да говорим - изисква се кураж да се качиш, а камо ли да управляваш какъвто и да е летателен апарат. Та въпросния принц, сър Благородник, чието бъдеще е подсигурено, охолен живот и т.н., със 100 процентова сигурност е дал МНОГО МНОГО от себе си за да стане (дори втори) пилот на хеликоптер, да участва в спасителни операции и т.н. Сещам се обаче и за нашите "благородници", внуци и синове видни партизани, на добре облечени "бизнесмени", има ли такъв подобен случай? Не, не мисля. Всички са долни мекерета, плужеци, ла*на!

А ти какъв си????!!!! Я да видим самооценката ти!!!!!

Кой пита?

Само да кажа, че коментара ми е от гледна точка на човек, който не тачи особени симпатии точно към англичаните. Пак обаче да фокусирам вниманието към нашите "благородници" - и на малкия му пръст на този (дори и хазарски) принц могат да стъпят тези селяндури. Факт неоспорим. Затова все повече затъваме!

Служба от този тип се изълнява от другарите принцове, защото се усещат, че все повече им "вдигат мерника" за всички имоти, а и всички пари, които се отделят за тях. Така че такива служби, които са с неясно годишно, месечно и дневно времетраене, са по принуда - нещо като самосъхранени (да не "секне кранчето"). Иначе, ОК - пилотира, но дано само това пилотиране не е придружено с милиони годишно разходи за охрана и специален надзорник за сигурността на "трудещия се"... Май всички сме убедени, че последното е вярно предположение...

че нали това му е работата бе, баси жълтите журналя!

Титлата "принц" означава, че всичко му е хоби ;)

"втори пилот", "спасил" - жълтите традиции в действие!

Никого не е спасил.. Имал е задължение, както и останалите пилоти, които не са принцове! Обикновен работен ден!

Така е , но все пак работи нещо полезно а не е "меринджей" на измислена фирма.

значи втория пилот , демек принца го бил закарал в болницата , а първия пилот се е държал за оная работа през това време??

нали трябва да прави добро вчепетление на тъпите поданици