Принц Уилям играе поло, но мисли за пелени

Първата публична поява на принц Уилям след раждането на кралското бебе се състоя по време на благотворителен мач на поло, в който взе участие и брат му, принц Хари, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям играе поло, но мисли за пелени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауууу, принц Уй-лям пак мислел за пелени! И още му трябват! Що не си ползва старите, като все още са му по мярка?

Ква му е работата на тоя. Сутрин като се събуди да се изпърди веднъж и да помисли къде да отиде да харчи пари.

Не бъди простак, кралсите особи не пърдят и не се уригват! Те дори не ходят по голяма нужда, така де - не кендзат!

Лелче, "quetzy" подпис ли е? Може би си от Дир-а и затова винаги ти оставят гнусните, с нищо непредизвикани нападки към другите. Очевидно имаш нужда да ти обръщат внимание и затова се опитваш да блеснеш с лизане на кралски задници. Или пък ти плащат за това. Така или иначе, ако in vivo също се "пенявиш" така, в скоро време някой ще ти трансплантира зъбките в ендокраниума, ако ме разбираш кво искам да ти кажа

Кой ли вярва на тия тъпотии.

Незнам, защото нямаме хлебарки вкъщи, но за теб явно са проблем. Виж, не е срамно отиди на психиатър. Трябва да си напиша името и ЕГН- то ли, ти пишеш ли си твоето? А, и не ме интересува кой стои зад написаното, важно е, КАКВО е написал. Дано в реалния живот не си толкова злобен човек.

Не минава и ден, без да ни информирате, каква идеална двойка са Уили и Кейт, а вече и колко грижовни родители са. Даяна и Чарлз също трябваше да са идеално семейство, но уви. Даяна обаче предпочете да е щастлива и плати с живота си за това. Тя беше млада и незнаеше с какво се захваща. Кейт добре си е направила сметката и няма да пусне кокала, каквото и да стане.

Права си за хлебарките! А ти що мърдаш още?

Лелче, пак не позна. Обикновено аз те репликирам, но няма да се занимавам повече с теб, защото реагираш като невменяема, а с психически обременени хора няма смисъл да се спори. Ако беше малко по-умна щеше да разбереш, че не само един човек не те понася. Аз пиша против теб, а НЕ от твое име. Явно и друг те "харесва " и е решил да се пошегува. А по-злонамерено нищожество от теб в нета няма.

Добър олигарх.

Жегата яко те е затиснала- марш да си пиеш хапчетата и към 4-ти км.

Принц Уилям играе поло, но мисли за пелени ... Скоро нещата ще се обърнат ...

Я кажи кое нищожество визираш, щом се сещаш!

Ехааа, няколко опаковки му поръчали ... здраво кендза това бебе!

Някой доста си е съчинявал, докато измисля статията! Бебе на 10 дена да се върти?!! Да са живи и здрави Уилям, Кейт и бебето им!