Рамщайн подгряха на чалга парти в София

Вокалът на Рамщайн Тил Линдеман се вихри снощи под ритъма на чалга звуци в столичен поп фолк клуб.

Обратно в новината

Коментари - Рамщайн подгряха на чалга парти в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде да ги заведат пияните и дрогирани немци. Естествено че на чалга. Металите по стадиона бяха цървули, оръфани и с бирени кореми като за световно. А в чалгата има муцки за разтоварване. С рокаджийката Милена ли да разпускат или със Сигнал или Щурците ли. Всички чужденци искат да ги водим на чалга - никой не иска на пияно бар или поп.

Девойките са емблематични за чалга-културата. Кво се гордеят, това е срам за нас.

отвратителна група ! депеш мод е номер 1

Имам въпрос: как чалга феновета са разпознали рамщайнеца?

И аз това се питам

Смъртно съм им обиден!!! И за отмъщение, когато излязат на сцената, ще си сложа тениска с муцуната на Азис!!! :-P

"вихри"? няма нито една снимка на която да му личи че се забавлява... и защо сте позволили на тия чудовища да му досаждат и снимат с него... толкова ли е трудно да намерите 2-3 красиви бълкарки.

много ми е интересно как изглежда приятелката ти ? :)))

Kato gledam snimite i momi4etata, 4oveka po-skoro si e mislil, 4e e v striiptiz klub

Абе боклук. Турил си ни нещастник. Що не се видиме да ме туриш а, палячо селски.

тъкмо по селски и по чалгарски ще си те сложа,голямо мъжле

Ужас, на кой идиот му хрумна там да ги заведе, за да им представи страната ни??????????????????

кои ги заведе точно там?

За чалгата съм съгласен, но за метъла си в голяма грешка, поне за качествените групи...хората не е като да не четат книжки, а част от тях са били изпълнители на т.нар. класическа музика, преди да започнат да се занимават с метъл...

Леле, много е грозен. Сигурно затова си е турил шапка, да прикрие поне на половина грозотията си.

За тях това е порно-клуб, що да не го посетят, навсякъде ги има. А че са озвучени от чалга е допълнителна нашенска екстра

Абе, като си такъв разбирач и над нещата не се изказвай неподготвен кой къде си сложил на това, което нямаш, но майка ти има. То си личи колко разбираш. Ходи си на Моранди и се кефи на 13 годишни и не се обаждай като не знаеш за какво става въпрос.Аман от позьори-палячовци, които си чешат езиците из интернет, защото извън него са мишки!!!

немам нерви дет се вика...досега такава простотия с никоя друга група не се е случвало! чаках ги с голямо нетърпение да ги видя тез немски батковци,но нещо ми спадна етнтусиазма...

bate a takiva smeshnitzi kato tebe nali se sehstsh nie kude sme si gi kachili

Абе вие за кви се мислите бе! Човека има турне - прави концерти през 2 дена от 2 месеца насам и сега пристига и слиза от самолета. Естествено че ще иска да разпуска някъде. Нормално си е да си подпийне и да забие некоя мадама. Всеки здравомислещ това ще направи - вие се правете на моралисти пред клавиатурата!

Е кво да слушаме - елтън джон и миро от каризма ли ? Това ли според теб е върха на изкуството и културата!? Ходи се скрий некъде !

Eiii fenovete,vijte si typata zvezda kakyv bokluk e ,pfu,aman ot takiva pevci

85%-METAL....ROK...ALKOHOL...ETNO MUZIKA ORIENT 33/ IES BULGERIA....RAMSTAIN RAMSTAIN RAIMSTAIN.........

Пича се е объркал яко. Аман от гей ПР-и които водят всеки чужденец който дойде в БГ в чалга заведение все едно е музей. Защо не отиде в градинката пред НДК да изпие една бира?

Пичове , навсякьде по света Бьлгария стана извесна с това ,че могат да правят каквото си искат ,,пиене на корем , евтини красиви проститутки/ както и да се наричат сами тук,/полицаи прикриващи всякакви золуми с/у дребни суми , дрога на кило,, е как да не идват всякакви боклуци

срам и позор за всички металисти! немец на метал? толкова,колкото скутар на електронна музика. а за жените? не искам да чувам нищо лошо! това че са красиви и не можете да си ги позволите,те не са виновни. каква музика слушат и в какво заведение ще ги намериш,не е важно. и без това на сутринта или ти или тя сте отлетели с нещо от сорта на "лелееее изпуснах си самолета...",интересното в което е че никои няма да те упрекне защото така се реагира когато се изпуска самолет.... :)

Той не е отишъл сам, а някой наш селянин го е завел. Затова навън хората мислят, че в България живеят само цигани и цървули които слушат чалга.

Всички тук сте граждани , които слушате метал !? А всички които слушат фолк , както ги наричате - чалгари са селяни ! Виж се в огледалото и познай , какво виждаш там ? Неизкъпан , миришещ на бира и пот дългокоско , който е велик метъл и си мисле , че е гражданин . Половината сте пълни комплексари и пред монитора сте " егати яките пичове " , щом влизам по торентите и пиша да умре чалгата , или тук в Дир - някоя статия отново - пачи , фолк... и т.н.

Точно така си е. А тоя, дето го е завел там - само ми кажете кой е. да му обясня другия път де да ги води.

Не разбирате ли, че организаторите са ги завели там! Те са поискали клуб и това е ... На мен ми се плаче обаче, как така съм ги пропуснала, а някакви селски олигрофени и кифли са били там и 100% не са знаели за какво иде реч :(((

не мога да повярвам, че са ги завлекли на поп фолк клуб, не искам и да си помислям, че те са го поискали, но нищо... може да нси увековечат в некое парче

Завели са ги да изчукат някоя силиконова проста чалгарка

"Той изненадващо се появи в чалга заведението и предизвика всеобща еуфория сред посетителите." Да бе направо се вързах. Сигурен съм, че ония гнусарки цял живот са чакали някой от Ramstein да им влезе в кръчмата. По скоро бих повярвал, че са си набелязали поредния чичко паричко от голямата чужбина да му направят кефа срещу една ракия заплащане.

Ха-ха, много добре казано. В подобен бардак еуфория може да предизвикат бат' Милко, Коцето или в най-добрия случай Таркан, ама някой, който изпълнява каквато и да била друга музика, едва ли.

тръгнали да се притесняват "изложихме се пред чужденците,въх ох ! изложхмИ сА,кви сми дебили въх ох ! " абееее форумни мекотели,тея метали са отишли малко на разврат-найт преди да излеят западната си чалга на другите субкултурници - металите.

Абе еди кой си можеше поне името да си напишеш, ама те е срам нали, незнам дали са въшльовци ,но са известни в цял свят, а вместо да отидат в публичен дом са отишли в чалга клуб, невиждам какво лошо има в това. Ако можеш и ти да си платиш , ходи и ти. А билета за "въшльовците" е 100 лева и стадиона ще е пълен, не като на фолк курвите по 20 лева , като за свирка.

e te horata ne znaiat 4e tea v 4algata sa divi seliani:)))))))

Въобще не се е объркал. Казали са му "Ходи там, ще намериш евтини жени със силикон и без мозък, ще удариш кьоравото, какво ти пука за някаква чалга"!

е може ли да мине нещо без тия пачаври фолк,кючек,и други нашенски простотии бе,леле,леле,каква простотия - "чалга-заведения" - колко авторитетно звучи,бравос.

ПИЧЪТ ЯКО СЕ Е ОБЪРКАЛ ! ДАНО НЯКОЙ МУ Е ОБЯСНИЛ КАКВА ТОЧНО ИЗМЕТ ВИРЕЕ ПО ТИЯ ДОЛНОПРОБНИ БАРДАЦИ !

Що да се е объркал? Дошли са да свирят за да правят кинти, а са отишли на чалготека за мацки и секс. Хората си правят кефа. Дреме им на тях, че някакви дрипльовци тук им държат сметка къде ходят, какво правят и гледат ...

Лелеле....Мене направо ме е срам от тази ''дама'' ...Това ли са видяли от България, това ли ще запомнят...ужас ужас...стига чалга хора!!!

това и гнусните кенефи. ми то какво друго има в бг? 2 неща - чалга + производни изродщини и отвратително мръсни тоалетни. с това сме известни по света.

това не е бaлгарiя. това не са булгарските жени.ялко, че рамстеин не са попаднали на правилно място.

бъркаш. това е българия. и на мен не ми е кеф, но е факт. и като си такъв патриот се научи да пишеш правилно!

Гаххх ! и народа се радва : демек "хора от народа". Ооо, неразумни и юроде. Горко ни ако това са българските забележителности. Това "събитие" със същия успех можеше и в Истанбул да се случи. Но за разлика от нас там не ги водят по кръчмите а по дворци и обелиски.

не си прав. в истанбул не би могло да се случи. сам си отбелязал защо. а нашето племе е толкова жалко, че тези, които 5 века са ни яздили ние ги боготворим. под формата на тъпи сериали и гнусни гюбеци. нещо обърках словореда, но съм бесен.