Сийл и Хайди заедно по Коледа

Моделът Хайди Клум и нейният бивш съпруг Сийл прекарват заедно Коледа в името на децата си.

Обратно в новината

Коментари - Сийл и Хайди заедно по Коледа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки има право на свой живот.Не съдете нито Хайди ,нито Сийл. Само да вметна ,знаете ли как се чувстват негърките ,когато успял млад мъж от техния свят се жени за бяла.Всяка жена иска добър мъж до себе си.Това е една от причините за избора на г-н Обама,неговата съпруга е също негърка/с чичо равин на Чикаго/.Не хулете ,а се опитайте да разберете. Хайди е "икона".Тя вече не разполага със себе си ,както и Сийл. Те са ползвани от едни групи хора.Дори и омразата излъчена от този малък форум пак ги захранва.Като е казано ,не мразете хората,а дявола ,който стой зад тях.

Аллоооо, Дира! Къде спите!!! Тук има маса коментари , насаждащи омраза на расова и етническа основа! Заради това, че допускате публикуването на подобни коментари, вие, редакторите и собствениците на сайта , сте за съд!!!! Няма ли да вземете отношение!?!?!?

Я отиди в САЩ (Харлем, Комптън) или ЮАР (бил съм там) да видиш какво се нарича омраза на етническа основа спрямо белите. Не си ти човека, който ще определя кой е за съд заради няколко шеговити коментара.

Точно казано!

Много неудачен пример си дал(а). Не мисля да се сравнявам с хората от Харлем или цветнокожите от ЮАР, които са изтърпели толкова много унижения, гаври и оскърбления от белите, че им е простено - миналото трудно се забравя. И не ти си човекът, който ще ми каже как да мисля аз. Аз съм европейка и имам съответното мислене. А на теб, като не ти харесва, ходи да живееш в Харлем или в ЮАР, може и да се ваксаш с черна боя за обувки при това, за твое успокоение.

Бели се застъпват за правата на черните, нормални - за правата на педалите, нецигани - за правата на "бедните роми", а всъщност и едните и другите и третите ги имат в изобилие. Обаче - да сте срещнали някъде обратното отношение? И черните и педалите и циганите ненавиждат различните от тях и си избиват комплексите при всяка удала им се възможност!

Церемония по връчване на Оскарите за 2014 година. Награда за най-добър филм получава "Чапаев" на режисьора Джеймс Камерън. Василий Иванович (Дензъл Вашингтон) говори на Петка (Уил Смит): - Сега, Петка, като избием всички бели, ще видиш какъв живот ще настане ...

Те това е сач- мечта на всички БГ-малчуганки. И исках аз да се възползвам сексуално от една US-черна перла, ама не можах да издържа на миризмата -истинско блато.

Прилича ми на черен трън, на бяла пета. Съжалявам, но това виждам.

Готини са и двамата.Срам ме е като чета коментарите ,не може да се обижда човек,само затова,че цвета на кожата му е различен.Това е ниска култура,даже не подлежи на коментар.

Много точно казано! B белите държави ( явно България не е от тях) за подобни обиди на етническа основа те осъждат по бързата процедура!

Какви обиди, защо не погледнете истината в очите? Черните по принцип са по-грозни от белите - големи носове и уши, груби черти на лицето, груба кожа, неприятна телесна миризма и в добавка плътен черен цвят. Изключенията само потвърждават правилото и обикновено са мелези. Срещу природата не се рита.

Мда, бай ганювците, както винаги, ги тресе ксенофобия.

*Коментарът е скрит, защото е етнически нетолерантен мда, българинът бая се стряска като види "тоя църния" хванал под ръка туй бялото "наше девойче".

искам да съм негър ,ама в щата алабама

за пари лягам и с дявола. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тарсят се черни мангали с далги хоботи, с тласти имоти и с много банкноти. ние сме стока, която се продава като всички останали стоки. които даде наи много тои ще ни притежава. хаиди на далаверата.

Алфа не те наричам боклук, въпреки че ти си такъв/такава и знаеш ли защо, ами защото бели си го сложил/а в кавички.Белите, бедни български мъже, няма за какво да завиждат, те просто благодарят на Бога че ги е създал човеци, а не маймуни......

Завиждайте бедни "бели" български боклуци. Не можете да стигнете до подметката на Сйил.Жалки бедни български "мъже"! хахаха

За какво да му завиждам? За употребяваната от кой ли не немска шавр*нтия ли?

Искам да съм негър!

Все едно гледам как дявол и ангел са на едно място :).Такъв филм може да има само в извратена Америка.

Сийл е супер! Невероятен певец и творец, нежен, чувствен, същевременно много мъжествен..... Изпълва ме с радост и любов! Страшен пич е! А Хайди е просто поредната бяла кучка...

Мисля,че бъркаш сцената с личният живот на хората.Хората имат по няколко лица и там,където си вадят хляба са самите ангели.Обикновено точно хората,които пропагандират качествата изброени от теб са пълни садисти в личен план.

Това е провокация,демек "бели жени женете се за цигани"Игра на илюминатите,иначе при тях такива бракове просто несъществуват

А къде е бодигардът - на това му се вика морална проституция, и с какво ще помогне заедното празнуване?