Тина Търнър украси корица на ”Vogue” на 73 г.

Певицата Тина на Търнър засне първата си корица за немското издание на списание Vogue на 73 г.

Обратно в новината

Коментари - Тина Търнър украси корица на ”Vogue” на 73 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и както се казва за изкуството годините са без значение

Тина може да се опише само с една дума ВЕЛИКА! Дай Боже да изглеждам поне наполовина толкова добре като стана на нейните години! Мога да я сравнява само с още една невероятна жена, със София Лорен. И двете изглеждат зашеметяващо, нищо че са на 70+!

Бих добавила и Джейн Фонда

Красивите жени с дух нямат възраст.Поклон , лейди Тина ! Силиконовият катун на пайнер не може да й стъпи на малкото пръстче : )))

Е, така не става!

всичко хубаво,но да изглеждаш в застинала поза, и да си на живо, са две съвсем различни неща.но хората имат слабост към илюзията.

kokobrais

Така е. Много голям фен съм на Тина. Гледал съм я два пъти на живо,но през 2009 изглеждаше смехотворно и се разочаровах. Човек трябва да спре когато му е време. А иначе на снимка с дднешните технологии можеш да изглеждаш фантастичност и на ссто сигурно....

ех ТИНА, ех бабе!!! не е честно така да изглежда на 73- години, просто е страхотна!!!!

Невероятна е! При нея годините са само цифра в документите й. Дай Боже всекиму на тези години да изглежда като нея и да е жив като нея!

Готина жена е била винаги, и няма спор за това. Жена, която наистина не злоупотреби с наркотици и алкохол, пя за публиката, не се самозабрави, а това, че е на 73 г. само може да й пожелаем още дълги години да е жива и здрава.

Малко са звездите като нея. Както каза ти опази се от наркотиците въпреки пристрастеността на Айк Търнър. Чест и прави, че се отдръпна от сцената когато бе на върха. Една от емблематичните и песни " Simply the best" всъщност е на Доли Партън но Тина я прави тотален хит. Странно нещо е живота. За едни боклук, за други богатсво и слава.

Лол хора, ква е тая злоба спрямо Тина Търнър? Ако има една певица в световен мщаб, която има моя пълен респект, това е именно тя. Страхотен глас, направи невероятен концерт на 69 години, отказа се от американското си гражданство, като каза, че е чувствала европа и публиката тук като свой дом и семейство (йей!), страшно земен човек. Не употребява дрога и алкохоло като други погалнати от славата мърли. И има невероятен талант. Една жива легенда. Не знам защо сте скочили срещу нея. А да, и най-яките крака на певица, ЕВЪР хехе ;) The Queen of the Rock'n'Roll yeah baby x)

Какво друго им остава на горките злобили, след като нямат и една частичка от нея!

Ти пък къде виждаш злоба? И какво искаш да кажеш, като я виждаш там, където я няма? А що се отнася до американското гражданство на Тина Търнър - не знам, но тя остава в Европа заради младия си любовник - швейцарец. Той какво би правил в Щатите. А пък и Швейцария е една прекрасна страна - така че не е избрала изобщо Европа, в която е и невъзможната за живеене България, а рая - Швейцария.

Страхотна певица, но изглежда противоестествено с тази опъната визия. Не знам дали е Photoshop, или пластична хирургия, но сякаш няма грам емоция в лицето й. На една от следващите снимки, където е с леки бръчици, ми харесва много повече: има емоция, има топлина.

Страхотна жена !!

Хахаха тя щото можа, пародия на концерт, резил.

е, не е азис :)

"Украси корицата" в кавички.

Дано съм жив, но нито ще си крия годините, нито ще правя концерт на тези години да се излагам и да седя с гръб към публиката.

Жив и здрав да си.Вече се изложи.

Ок, но по-точно

Невероятна.

Оправете ,,Тина на Търнър,, Той и Джо Лин е на Търнър...

А Лилито на "трета възраст"