17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятам, че след 35 години е редно и името си да актуализират. Сега би им подхождало да се казват БАБА :))

Преди няколко години излезе една песен на Агнета и Гари Барлоу. Смятам че е много хубава! Ако искате, потърсете я в тубата. При условие, че харесвате АББА, ще ви хареса, пък и ще видите Агнета вече към 70....

Чудно, че още изглеждат така, сякаш току-що излизат от фризера! Като австралийско агнешко за Гергьовден са!Браво! След 35 пак!

Сега е времето на деспаситата, така че Абба напразно ще се занимават с нови песни.

Не се безпокойте, има кой да слуша и АББА и деспасита-та.

АББА е като трамвая. Някога е било много модерно и хубаво, вече не е. Носталгия, стари рани и т.н. са АББА. Не са Моцарт, Бах и т.н. Не са класика.

Вие само Бах или Моцарт слушате? Ако е така, значи сте закъсняли с няколко века. Да, класиката е Ок, но да се прави сравнение м/у АББА и класиците е все едно да се направи такова м/у диско и хевиметъл да речем. Няма база за сравнение.

Може да съм глух , но не съм сляп : Като чета какво си написал , не ми изглежда да си някой който слуша Бах и Моцарт !!!

Свършили са парите. Дайте да изтупаме брашнения чувал! И аз съм фен АББА, ама всяко нещо с времето си.

Too far from the truth.

Пари си имат в изобилие. Чекни ги :-) Ако не се лъжа 2000 година дори отказват да направят албум за 100 милиона. Може и повече да беше..

Най - гениалната група, съществувала някога според мен. Да видим какво ще направят, но това едва ли е от значение.

Възраждането на Стари Групи, като АББА, ако могат да го направят, като "Хората" винаги е ДОБРА ИДЕЯ, при положение, че сега, при "Сегашните" Липсва ИЗОБЩО ИДЕЯ.

Възраждането на стари групи никога не е било добра идея. Предпочитам да слушам и пея старите злагтни песни, отколкото да се разочаровам с нови бълвочи. Освен това всеки изпълнител е творил в определни години, наложил е даден стил, който е почти неприложим към днешно време. Все пак ще се радвам да бъд ана концерт на АББА със старите им хитове

Велики са.С тях мина нашата студентска младост.

Вашата, сигурно. Ние, които не сме в пенсионна и предпенсионна възраст да се радваме на общо основание ли? Ладата беше голяма работа едно време. Сега не е едно време. Сега не е вашето време. Сега е времето на вашите спомени и на други хора. Ясно? Все тая... И да не ви е ясно ще ви се изясни.

Злобари мръсни къв ви е проблема. Кои ви е казал да коментирате, някой да ви иска мнението. Айде стойте си кротко чалгари такива аз съм млад и пак съм влюбен в АББА. Няма значение дали една песен е стара или нова, ако е хубава. И аз мразя чалгата, но не хейтвам като вас из коментарите. Айде че ме изнервихте.

цветенце

Що за коментар е това :D Докато човек е жив, все си е неговото време ;) А АББА са си класика за много хора, да са живи и здрави и още да творят ;)

Mnogo a gotini

Обожавам ги и ги чакам с нетърпение! Ще ни зарадват, със сигурност!

Готини бяха някога ...

си върхът на сладоледа винаги... Блестиш, просто!

Факт, няма защо да злобеете.