Коментари - Адам Ламбърт, който носи тежката корона на Фреди Меркюри с лекота | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма кой да го надмине

фреди е най великия глас а куин най великата група всички други са бледи копия

Айде,оправете си грешката,де!Роден е през 1982 година,не през 1928!

не е същото което се получава слушал съм и двете

Носи я с лекота, ама друг път!

Мхм едно към едно са.. Жалък опит за фелацио от стелианчо?

Като са толкова добри/ и Адам,и Брайън Мей/ що не запишат поне 1/един/ нов албум? Последният Queen - Made in heaven е от 1995г./всички знаете кога, и от кого са записвани песните/. 26 години изтръскване на хитовете на Фреди не им ли стига?

Гледах ги на живо... Пълен провал. Освен че е гей друга прилика НЯМА. Ако искате да видите някой който има глас за Queen потърсете в Гугъл - Марк Мартел. Той е вокал и пиано в Queen extravaganza.

Честит рожден ден, Адам! Ти си глас един на милиард, най-добрият, който съм виждал на живо! Никой не може да пее като теб!

Пълен провал е!!! На Фреди може да му носи само вода на гроба, нищо друго.

прав си брато най великия глас в историята е фреди а куин най великата група

Мартелчо напусна през 2017 и прави трибютни актове по селските панаири в южните щати. Мей и Тейлър никога не биха обикаляли с имитатор на Фреди и считат имитирането за обида. Нали знаеш, както е казал Оскар Уайлд, че имитацията е висша форма на ласкателството...

къв адам кви пет лева много се опитват да достигнат гласа на фреди фарук от занзибар бледи копия барселоооонааа най великия глас най великата група куин в историята

Точно пък Фреди щеше да го хареса - момче с глас и свой стил. И на мен ми е твърде женствен, но слухът ми не греши.

Никой не може да замени брилянтният Фреди Меркюри...Никой и никога. Той беше неповторим. Единствен. Незаменим. Просто Фреди, талантлив до мозъка на костите си.

Огромен талант е Адам! Разбира се, никой не може да се сравнява с Фреди, но тук просто говорим за достоен изпълнител на песните на Queen. А Адам е такъв.

В кой филм е играл последно? :-D Колкото някой може да продължи да рисува картините на Леонардо Да Винчи, толкова и тоя, с цялото ми уважение към таланта му, може да продължи да пее вместо Фреди Меркюри с групата. Всичко вече е за пустите кинти. Това не е Queen. Мола ва?

Само не разбрах кой Ламбърт е роден 1928г.,някой прадядо ли? Иначе го гледах преди години ,когато спечели второто място на American Idol! Мисля ,че каза, че за това,че е гей, спечели другото момче! Пееше много хубаво!

Айде бе! Много се съмнявам, че хората, които боготворят Фреди, стават на крака заради тоя посредствен дрисък…. стават на крака от лювов към Queen, толкова е просто… Тая гротеска Ламбърт обаче, заради Роджър и Брайън, които мислят само за пари, взела, че си повярвала! Може и да не съм права, но след Фреди трябваше просто да спрат. То не беше Джордж Майкъл, то не беше Пол Роджърс, сега и тоя! Единствено Дийкън постъпи подобаващо, оттегли се достойно, а не си трупа кинти като си добавя певци разни, прави си марки (Taylored of London примерно), или квото там. Long live the Queen Freddie Mercury!!!

Я чуйте Queen + Adam Lambert - Bohemian Rhapsody - Phoenix 07/16/2019 Само първото му соло. Какъв "достоен изпълнител" на песните на Queen, бе госпожо/господине? То е срамота! Той по едно време не пее а говори. Пада му гласа, който няма нищо общо с този на Меркюри.

той имаше и продължава да има, защото е записано, чудовищно гласище. Не случайно, за който си спомня, Куийн ги издаде дори "Балкантон" още през комунизма и то многократно. пп: Този господин се опитва да е някакъв мост между млади и стари, ама работата не се получава.

Просто сте ужасни. Написах че Мика е по-добър от Адам, с какво ви наруших правилата?!!??

Какви правила те гонят, бе? Я чиба от сайта. Маррррш!

Това мислех да напиша и аз! Мика е страхотен! Точно слушах любимата ми негова песен - Грейс Кели и четох коментарите под нея. Там пишат, че Куин са му предлагали да тръгне на турне с тях, но той е отказал. Ако някой може да се справи с вокалите на песните им, това е той. Въпреки че, от друга страна, Куин без Фреди е светотатство!

Права си единствено за това, че не си права. И тая ти словесна диария на кого е нужна?

Не са му предлагали. На "Рок в Рио" фестивала в Лисабон 2016 Мика пя през деня, преди хедлайнерите. Иди и виж за какво иде реч и ще осъзнаеш защо никога няма и да му предложат...

как роден 1928г. Таз година става на 40?

как на 19 г. завършва висшето си образование?!

Напротив. Точно защото продължиха да изнасят концерти, имахме възможността да ги видим и в София. Да, Фреди е велик и винаги ще бъде. Той е неповторим. И това много добре го знае Ламбърт и доди го казва на концертите: "Аз никога не бих могъл да бъда Фреди" и пее по свой начин тези емблематични песни. Концертите винаги са озаглавени Queen и Адам Ламбърт...просто защото той не замества Фреди и никога не би могъл да го направи...

Ха-ха, Мика, който е смешка никога не може да бъде по-добър от никого в пеенето. Не в музиката, в пеенето. Той няма никакъв глас, само пищи немощно, НО е добър музикант, разбира музиката, и беше и е добър ментор. И да, симпатичен е , но не може да пее, докато Адам има колосален глас, огромен и красив и е супер артистичен. И точно заради това остана за дълго солист на Куин. И е най-добрият такъв след Фреди!

За кой комунизъм говориш че не си спомням да е имало такъв? Да нямаш предвид социализма, който беше доста по-десен от скандинавския и френския капитализъм?

Адам Кой ?

заради това, което си писал, за мен (името на) групата постепенно започна да добива един негативен привкус. И още повече, след филма.

Колкото и добре да живее човек умира и друг се ражда......Адам Ламбърт беше велик и преди да навърши 40 и преди да пее с Куин В България просто си слушат чалга повечето хора що да знаят Адам кой?

Този няма нищо общо с Фреди и след като чух няколко изпълнения преди години приключих с тази им версия