17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дио е велик, но за неговото величие основен принос има Ричи Блекмор.Това трябва дебело да се подчератае.

virusat

Не само е велик бог той просто е господ... За разлика от Ози накара Иоми да блести с китарата....

...прочетох коментарите тук. Едно е безапелационно ясно - Рони Джеймз Дио е жив! Има изпълнители, които дори само едно парче да направят/изпълнят, оставят завинаги огромна следа в музикалната съкровищница на Човечеството. "Старгейзер" ! Химн не на метъла...а на рока изобщо !

Имаме си богове на метала, на електрониката, на хартията, а кога на пластмасата? Хора, слушайте си каквото ви е кеф и не го натрапвайте на околните. Я си представете, че има някой, който не желае? Какво, ще го запрете или пребиете ли? Виж, това го можете.

Мара се бара на дувара!

Metal God си е Роб Халфорд, но и Дио е не по-малко велик от него!

Тц,тц,тц,голяма загуба !

Маро, скрий се, чалгаджийко проста.

да, голяма загуба е, нищожество.

Простакът е кремък - корав и могъщ,.........по-страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака.

Дио си е Дио, поклон! А на автора на статията да обърна внимание на текста му "Когато Рони е дете, хеви метълът не е добре познат и развит..." Като Дио е бил дете НЕ Е ИМАЛО нито метъл, нито рок. Проста справка в уикипедия щеше да ви спести малко срам...

на Дира, ако ви ударят 100 камшика на голо май ще се научите да пишете качествен материал.

Малкият човек с голямото сърце. Няма какво повече да кажа.

Безсмъртен!

Как ,бе,умрял преди 9 години,не четеш ли ?

Маро, скрий се, чалгаджийко проста.

пред таланта на Рони. Той остави на нас такова богатство от песни, които ще са вечно вдъхновение. Неговият глас можеше да изпее мелодиите от най-разтърстващия рок до най-нежната рок-балада. А неговите текстове са една обективна философия на живота. Rainbow Eyes: "...Love should be a simple blend, A whispering on the shore, No clever words you can't defend They lead to never more...."

Той ми е любимият певец

Слушам често Дио на работа и в колата. Искрено съжалявам,че изпуснах концертите му в БГ. Поклон пред човека и творчеството му!!! Светъл да е пътят ти към вечността, Рони !

Да почива в мир! А метал богът се казва Роб Халфорд. Последния им албум кърти мивки яко!

Ама Роб Халфорд е по скоро Богиня

9 години без Дио... Поклон пред паметта на един велик музикант!

демонстрацията на незнаие на българския език и граматика в този сайт продължавава ..."метъл бог"???..дори на английски словоредът в случая не е такъв...можехте просто да напишете "богът на метъла"...такива недоучили като вас, диреци, са една от причините за деградацията на обществото...незнанието на родния език е грях...

ЕДИН ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ В МЕТЪЛА! ПОЧИВАЙ В МИР, А НИЕ ТЕ НОСИМ В СЪРЦАТА СИ!

Всички думи са безсилни да се отнесат към Дио. Горд съм, че имаме негов паметник в България, и мисля, че е първият в света!

два концерта. НЕЗАБРАВИМО. Поклон, Дио! Благодаря ти за миговете вечност.

Най-големият. А в Дира нещщо много почнаха такива статии да пускат, да не би да са си взели нормален човек на работа. Че като им гледам чалгаджийкският сайт... Чак не мога да повярвам.

Да, преди седмица текстът за Джим Морисън също бе добър.

Почивай в мир! Гласът му беше силен дори на последните концерти. Аз случайно попаднах на един от тях без да подозирам, че ще ми е наистина последен. Велик беше!

Велик!

Има такива личности,които без да познаваш лично,възприемаш като близки! Музиката,която изпълнява Рони,ме кара да затаявам дъх всеки път. Не мисля,че такова огромно богатство като неговия глас и сценично присъствие ще бъдат забравени някога. Почивай в мир,Рони,никога няма да те забравя!

Добър човек и велик певец !

Рони Джеймс Дио никога не е бил метъл-певец. Винаги е бил хард-рок певец, един от най-великите!

Още един кукундрел, който поставя ясни и различими граници между хард и хеви рока! Абе, от къде ви намират такива? Да не ви развъждат специално?

Блек Сабат са типични хард-рок, а? :)))

"Ние правим рокендрол" Казал го е един друг гигант, Леми. Всички останали простотии и деления на метъл, траш и т.н. са глупости в главите на феновете.

В света на шоуто всяка откачалка с изродски вид е легенда и БОГ.

А в света на Dir-, всяко, предимно ниско грамотно, зад-клавиатурно устройство може да се омаже и осмърди на воля, като по-горе. :D

Бих си пуснал heaven and hell и с цялата сила която музиката на дио ме зарежда,бих ти разбил главата в някой тротоар!!!

Това,което си написал. потвърждава казаното .че метълите са изроди

Шапки долу пред гения!

Dio е велик!