Коментари - Актрисата Бижу Филипс подаде молба за развод с осъдения за изнасилвания актьор Дани Мастерсън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мани, мани през 1995 г. прасках една, да не се присети, че да ме осъди.

Айде пак се почна с глупостите. Защо не вземат да покажат " доказателствата" , (след 20 години)? Много съм любопитен да ги видя. Защо бе жени ??? Защо си го причинявате това ??? Толкова ли не ви стига акълът, че ви манипулират ? Права на жените, еманципация, равенство с мъжете... Жената е създадена да ражда и отглежда деца ! Не да е миньор, стругар, заварчик , моряк, и т.н. Ще се докарате до там, че мъжете ще отказват да се женят, да създават семейство, деца. Не осъзнавате ли, че заради подобни глупости накрая ще стане " Идиокрация " ( Idiocracy ) ? Филма е от 2006 г. Препоръчвам го. Най - вече на "нежният" пол, че тотално са загубили връзка с главният мозък.

Агресивният феминизъм целенасочено се култивира от задкулисието, за да създава изкуствено социални, сексуални, расови конфликти. В нелибералните държави почти го няма. Предлагам разрешение: Да се легализират напълно платените секси услуги. А дамите, които участват във феминистката игра и цицат пари, като го закъсат, може да подписват заявления "Искам дабраволно да правя секс с г-н....".Че и да си плащат.

ми е интересно как се намират доказателства след толкова години?

Абе как е вузможно такова красиво момиче да се хване с такъв смешник? Няма да е заради парите, защото тя явно идва от пари с кинти. Това е загадката за мен.

Вярна жена, спазва си обещанието - Заедно в добро и зло, в здраве и болест, в богатство и бедност докато смъртта ги раздели

Бе ясно е, че изнасилвания има! Ясно е, че има такива уроди дето го правят! За жалост и ще продължи да има! Ама след 20г сетила се Мара г.а си да побара!!!!???? То покрай тия ... работи дето стават сега след 40-50г се сетлиа някоя си, че била изнасилена ама после се сетила, че то май не било точно така и поради ето тези работи тези които наистина са изнасилени и на тях няма да им вярват вече!!!! Лоша работа е това!!!!

Само не разбрах, как някой страничен човек може да бъде сигурен в нещо без дори да познава случая. Много по-нормално би било да се каже "вярвам, че..." или "предполагам, че е възможно ..." Когато някой заявява, че е сигурен в нещо е "страхотно" лично утвърждаване на личните си гадателски способности. Хипотетично, ами ако не е така... ? Тук не се защитава или напада някой - жертва или престъпник ( сега модерно му насилник). Става въпрос за издаване на "присъда" от несъдебни заседатели, т.е. всички които пишат по форумите. А дори тези които са съдебни заседатели не са сигурни в правотата на решенията си. А това, че се сеща някой след 20-30 г. за подобни неща е проблем на обществото.

хъм, първо кой случай на онази актриса дето след 40г се сети че била изнасилена или сега на тия дето след 20г се сещат, че те са били изнасилени! Това е важно да се изясни! Защото то ако бяха само тези случаи то добре, но те изведнъж се оказа, че 101% от актьорите режисьорите и тия дето имат някаква власт и пари явно са изнасилвачи! Даже не знам дали се сещаш и Джони Деб и той е такъв! Та за кой от всичките случаи говорим! И това не е мое лично мнение а това е това за което пиша са публикации и дела от последните години! И сега това че някой се сеща, след 20г е проблем на обществото това твое мнение от писане по форумите ли е или е някаква твоя си пак истина? Да земем да се разберем и по тоя въпрос! Но защо да се разберем ми защото имаше дори пбликации за умрели актьори където се оказваха изнасилвачи! Заради това, че някой се сетил след 40-50г че бил изнасилен! И сега тия умрелите кой ще ги защити тях? И после нали се сещаш, че веднъж като кажат, че сестра ти е к.ва то после ходи доказвай, че нямаш сестра И това не е мое мнение а си е направо поговорка!

Много ми е любопитно как се доказва изнасилване, случило се преди 20 години...

Тези къде бяха 20 години. Преди 5 години имаше движението Me too и него ли са проспали. Тогава всички коври съдеха наред. Ако съм на негово място не е вярно излежавам си присъдата и като изляза им тегля по един куршум и уплоадвам видеото в ръмбъл да видят другите коври.

Ако не ги е изнасилил нямаше да посмеят да го съдят, защото тогава той щеше да ги очисти.

С нетърпение чакам секс виртуалната реалност. Тогава жените ще закъсат яко за пари, няма да има от кого да цоцат

Надай се. Тогава ще има неща акот вайлейшън ов дигнити енд дъ райтс ъв дъ артифишъл интелиждънс ентитис или нещо от сорта и бааам виртуално лоботомия ще ти секвестират чипа от мозъка и няма да имаш достъп повече до виртуален секс и матрицата

Уилям Гибсън - Невромантик (Neuromancer)