Актрисата Лори Логлин беше осъдена на два месеца затвор

Тя се извини в съда за "ужасното решение", което е взела, за за получат дъщерите й "несправедливо предимство"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми дреме.

Не ги разбирам тези хора. Защо им е да участват в престъпни схеми и да дават луди пари, след като могат да запишат децата си в ЮЗУ, ВСУ, БСУ ... срещу символична (за техните стандарти) такса и да получат дипломи без да знаят български и без да стъпват в "университета" ... не е нужно дори да знаят какво учат.

Аз не разбирам пък как така ще лежат. Два месеца, пет месеца... А при нас под три години имаш право да искаш да ти я сменят с условна - справка Боби Хлебаря утрепал сестра си от ной и три години условно.

Хахаха, от бой, разбира се.

Arcadium

Да ги бяха записали в Йеил. Там спонсорирането на университета и приемането заради такова е в правилника.

Ба маа му, тука това става с агне и някаква дребна услуга, а тия са изръсили 500к доларес?

Аз им се чудя като имат милиони за чий им е децата им да ходят в университет?

Най-успелите хора или не са започвали или не са завършвали университет във вида, в който го познаваме. Най-добрия университет се нарича живот и се посещава до края. Най-сигурния гарант за успех са постоянството и знанието. Живеем в глобално село, и ако някой по нечестен начин реши да се възползва от ВАШЕТО знание и умение, и държавата е като нашата и нехае - отивате в по-цивилизована държава. Толкоз! Такива схеми с пари са само мечешка услуга за децата. Накрая стават наркоманчета-гевезета, дето си мислят, че всичко трябва да им се дава на готово и не си мърдат пръста за нищо!

Ти за ХОНОРИС кауза Академици Бочко Каунов и Ритнитопко Стоичков ли имаш в предвид? Такъв филм има само в България. В САЩ университетите са пълни с БЪЛГАРСКИ, руски, индийски....професори по МАТЕМАТИКА. Наука се прави с учене и зубрене. Дори Фреди Меркюри споделяше, че докато децата са тичали навън с топката....тай, като дете, всекидневно е свирил на пианото по 6 часа. Затова песните му са вечни. Същият е бил и Моцарт.

Всички Араби и Негри дето нападат Европа, като се представят за бежанци, мигранти, СЪЩО са ИЗМАМНИЦИ и трябва да бъдат глобявани. Да им вземат дрехит и парите и да ги изхвърлят ОБРАТНО към Турция и Африка..

Само да им имахме правосъдната система. Кой знае и нашите богаташи тук какви ги вършат.