Албена и Максим пред раздяла?

Пет години след катастрофата, в която Мануела Горсова едва не загина, но пък оцеля на ръба на живота, двамата фигуристи Албена Денкова и Максим Стависки са на път да се разделят.

Обратно в новината

Коментари - Албена и Максим пред раздяла? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой се интересува от тия престъпници- дали ще се разделят или не-на кои му пука!!!! Мястото на тия хора е в затвора, а не в Лондон! Страхотно правосъдие имаме и закони, които са железни само за тия дето не могат да си платят за свободата!Алкохик и пресъпник!!!! Поне не ни го натрапваите по списания и вестници!!!!!!

Убийството по немарливост си е престъпление. Убиеца БИ следвало да си понесе отговорността, независимо какви заслуги има пред съответната държава, или друга такава. А тоя алкохолизиран мухльо съсипа две семейства! Каквото и да е направил, не ме интересува. Трябваше да си понесе отговорността!!! Тъпанар смотан! Да върви на майната си при която рускиня иска!

Слава Богу, че Мануела оцеля, но има загинал. Защо забравихте за момчето, което Стависки уби? За тоя алкохолик само доживотна!!! Да се разделят, изобщо не ми пука за идиоти!

ИМАМ УСЕЩАНЕТО,ЧЕ ТЕЗИ НИКОГА НЕ СА СЕ ОБИЧАЛИ.АЛБЕНА СПОРЕД МЕН Е ПО-КАЧЕСТВЕНА И НИЩО ,ЧЕ ДЕТЕТО Е МАЛКО ЗАСЛУЖАВА ДА СИ НАМЕРИ ГОТИН И СТАБИЛЕН МЪЖ,А НА ТОЗИ ДА МУ КАЖЕ СБОГОМ.....,ЧЕ КОЯ ЖЕНА ХАРЕСВА АЛКОХОЛИК-НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ.

ТОЗИ ДЕБИЛ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА И ТОВА МАЦЕ ДА ГО Е ИЗОСТАВИЛО. А СЕГА ИМАТ И ДЕТЕ, НЕЩАТА СЕ УСЛОЖНЯВАТ, НО ТОЗИ НЯМА ДА СТАНЕ ПО-СВЕСТЕН...

Алоу, ДИР-а, в катастрофата има ЗАГИНАЛ.

А защо забравихте, за Петър?!!!! Момчето което Максим уби!

Дано господина си получи заслуйеното господ щото българският съд го потупа по рамото а в BTV проглушиха ушите на хората колко добър чобек бил

Какво да очакваме от хладнокръвен убиец ( също така безсрамен ) и попечителката му ( жената, която го извади от затвора ) ?! По-добре да се разделят на време, че ако и малките им са нагли убийчета като тях - жив българин няма да остани в тази държава, и без друго подложена на геноцид от политиците ...

Този трябваше сега да се утешава не в прегръдките на руска колежка, а в прегръдките на загорелите затворници.Все още не мога да разбера, как се отърва от затвор, след като уби човек, а друг осакати за цял живот и то в нетрезво състояние.

Албенче, кога, миличка, ще разбереш, че руснак за мъж, баща и т.н. НЕ СТАВА! А ти си толкова готина и млада! Вземи се в ръце и мн късмет!

да пишеш лошотии, нито модерно, нито актуално... максим и албена пожелавам на вас счастие!!!

в лондонската преса се появиха саобщеня, че руснакат спечелил златен медал в скока на височина е бил пян до козирката. мужиците са закармени с водката и я пят вместо вода. Tresven muzhik niama.

неетично, срамно и еснафско е да се ровите в интимнiя живот на хораta.

Teo

единственото, което мога да коментирам всеки път, когато прочета името на тоя е, че трябва дя гние в затвора защото е убиец!

ЗАБРАВИХТЕ да напишете,че в катастрофата имаше и момче,което ПОЧИНАА...... ПЕТЬО се казваше....да ви напомня....как се забравя такова нещо,преди три дни семейството му,което не го е забравило му струва 5 мъчителни години..................

наистина, дано да не е вярно - стига жълтини...

te sa zaedno v London sega

Пълна пияница е този мишок максим трябваше да е в затвора отдавна ?

Много важно,че са пред раздяла... ""ЧЕСТ"" прави на журналиста преписал това / статията прочетох вчера в гювеч-а/ че споменава Горсова,а момчето което загина в катастрофа вече май е забравено.Та много ВАЖНО,че са пред раздяла...

пални глупости, алексеж тихонов е женен за фигуристка мария петрова, бил е един от партнярите на албена в руското ледено шоу, злобно е да разпространявате такива слухове за двожката, която се е састезавала за балгария и и донесе световна слава вав фигурното парзаляне *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Пет години след катастрофата, в която Мануела Горсова едва не загина..." Зщо пропускате, че в същата катастрофа имаше и загинало момче!? Или така звучи по-леко: едва не загина. Тази тяхната любов почерни две семейства. Нали от връщане от тъста пияндето направи катастрофата...

Момчето не е загинало, то е убито и убиецът му се разхожда на свобода.

Убиеца си остава убиец дори и корумпирания съд да не го осъди.Казват че всичко се връщало на децата.....

дано да не е вярно, много са сладки двамата.

Може ли да се нарече един убиец "сладък"? Максимчо към затвора и ето я раздялата. Презрян тип.

Питай майките на Мануела и на загиналото момче, сладък ли им се вижда Максимчо. Аз виждам една безкрайна наглост.

Аааа, много са сладки, дума няма, особено Мак'Сим! Ако утре един такъв "сладък" утрепе детето ти, ще те питам тогава дали все още ти е сладък, или нагарча!

Мда, че Максим И АЛБЕНА са виновни - виновни са. Максим - заради ДВОЙНОТО убийство, АЛБЕНА - защото го измъкна от затвора. НО питам аз - къде е превосъдието на Република Бългаиря ?! Хората, които с такъв кеф ни харчат данъците и си препълват мазетата с чували с пари ?!