Албер призна: Принцеса Шарлийн не е в Монако

Тя е на тайно място, където да се погрижи за психическото си здраве

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече ще спя спокойно, понеже съм информиран за психическото здраве на принцесата))))

Като знаеш къде отиваш и къде се навираш, що ревеш после? Зор голям да сте принцеси!!! Народа е казал:"Тежка е царската корона!" Божеее, те всичките психясаха с тия техните"мъже"....

На това "тайно място", да не му казват на български бардак или психиатрия? Уточнете, моля, кое от двете е!

В биографията си Грейс Кели казва, че протоколът в Монако е много стриктен. На нея, предполагам и на принцеса Шарлийн, не й е било разрешено да приема мъж в двореца, без присъствието на трето лице. За целия си престой там успяла да измоли на хората, които идват на посещение, да им се разрешава да свалят шапката си. Преди нея това не е било разрешено. Тези красавици така и не се научиха да разпознават „златната клетка“, където ги канят за съпруги.

Много лесно така. Зарязала децата си и отишла да си почива за неограничен период.

Уникално красива жена, женена за абсолютен плужек.

Жената ти е била шута и в момента водиш преговори как да спасяваш репутацията като междувременно се подковаваш като първо я изкарваш , с ангина , после с някаква мистериозна операция, сега пък психясала, зарязала си децата...Дейй...и влечугото противно

жената от километри и личи, че е нещастна там. Защо въобще се захвана с този стар дебел принц с 50 извънбрачни деца. Това и за фотосесия на червения килим да не можеш да лепнеш една усмивка за пред фотографите... Кейт също изглежда супер изтормозена напоследък, но винаги е с усмивка 24 карата по официални снимки.

Принц, не принц, ама тя изглежда много изтормозена. Няма го този живец по лицето й. Едно време се опита да избяга, направо изглежда сякаш й разби живота. Вижте й старите снимки. Сега е като луда, за съжаление

Мисли си за негри личи си по-погледа и!

доброволно ли е на "лечение"....?!

Много е стресиращо да бъдеш принцеса. Някои твърдят, че мъжа й кръшкал. Ми и тя да му слага рога. Има около нея треньори, масажисти, градинари, па и в Монако колко народ се изсипва. Айде моля ви се, да им имам проблемите!

оххх разсмя ме...имаш страхотно чувство за хумор...

Шарлийн се нуждае от корав, дебел, дълъг ХУЙ И затова го търси из Африка, откъдето я доведоха насила

Тоя е жалък коцкар, нищо чудно тя да е откачила от постоянните му афери.

Ами трудно й е да търпи непрекъснатите му кръшкания и всичките му извънбрачни деца. Той не се е спирал и за миг. Тя не случайно искаше да се откаже от сватбата, но някак успяха да я сговорят, защото им трябваха законни престолонаследници.

Тия са битер циганите. Булките бегат и се гонят.

Бих дал рецепта за як Х с големи негърски.

Тази ли беше избягала дни преди сватбата и насила я доведоха обратно?

Kalin

Ми трудно му е да лавира то е от ясно по ясно че с тая южно африканка са само проформа заедно.Води прекаленно дълго ергенски живот и късно се сети да създава семейство а и дали тази точно беше най подходящата за тази роля не знам.

голям разбирач.....времето няма знаметие ащо човекът е точен...друг е въпросът че тя изглежда някак изтормозена