Албер призна: Принцеса Шарлийн не е в Монако

Тя е на тайно място, където да се погрижи за психическото си здраве

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Ми трудно му е да лавира то е от ясно по ясно че с тая южно африканка са само проформа заедно.Води прекаленно дълго ергенски живот и късно се сети да създава семейство а и дали тази точно беше най подходящата за тази роля не знам.

Тази ли беше избягала дни преди сватбата и насила я доведоха обратно?

голям разбирач.....времето няма знаметие ащо човекът е точен...друг е въпросът че тя изглежда някак изтормозена

Бих дал рецепта за як Х с големи негърски.

Тия са битер циганите. Булките бегат и се гонят.

Ами трудно й е да търпи непрекъснатите му кръшкания и всичките му извънбрачни деца. Той не се е спирал и за миг. Тя не случайно искаше да се откаже от сватбата, но някак успяха да я сговорят, защото им трябваха законни престолонаследници.

Тоя е жалък коцкар, нищо чудно тя да е откачила от постоянните му афери.

Шарлийн се нуждае от корав, дебел, дълъг ХУЙ И затова го търси из Африка, откъдето я доведоха насила

Много е стресиращо да бъдеш принцеса. Някои твърдят, че мъжа й кръшкал. Ми и тя да му слага рога. Има около нея треньори, масажисти, градинари, па и в Монако колко народ се изсипва. Айде моля ви се, да им имам проблемите!

доброволно ли е на "лечение"....?!

Мисли си за негри личи си по-погледа и!

Принц, не принц, ама тя изглежда много изтормозена. Няма го този живец по лицето й. Едно време се опита да избяга, направо изглежда сякаш й разби живота. Вижте й старите снимки. Сега е като луда, за съжаление

жената от километри и личи, че е нещастна там. Защо въобще се захвана с този стар дебел принц с 50 извънбрачни деца. Това и за фотосесия на червения килим да не можеш да лепнеш една усмивка за пред фотографите... Кейт също изглежда супер изтормозена напоследък, но винаги е с усмивка 24 карата по официални снимки.

Жената ти е била шута и в момента водиш преговори как да спасяваш репутацията като междувременно се подковаваш като първо я изкарваш , с ангина , после с някаква мистериозна операция, сега пък психясала, зарязала си децата...Дейй...и влечугото противно

Уникално красива жена, женена за абсолютен плужек.

Много лесно така. Зарязала децата си и отишла да си почива за неограничен период.

оххх разсмя ме...имаш страхотно чувство за хумор...

В биографията си Грейс Кели казва, че протоколът в Монако е много стриктен. На нея, предполагам и на принцеса Шарлийн, не й е било разрешено да приема мъж в двореца, без присъствието на трето лице. За целия си престой там успяла да измоли на хората, които идват на посещение, да им се разрешава да свалят шапката си. Преди нея това не е било разрешено. Тези красавици така и не се научиха да разпознават „златната клетка“, където ги канят за съпруги.

На това "тайно място", да не му казват на български бардак или психиатрия? Уточнете, моля, кое от двете е!

Като знаеш къде отиваш и къде се навираш, що ревеш после? Зор голям да сте принцеси!!! Народа е казал:"Тежка е царската корона!" Божеее, те всичките психясаха с тия техните"мъже"....

Вече ще спя спокойно, понеже съм информиран за психическото здраве на принцесата))))