17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имало Ферари, което се пали с манивела... НЕ ЗНАЕХ!

Абе тялото добре, ама акъла, като какво е?!

Много ли я джиткат?

А моето възхищение е не толкова към нея, колкото към мъжа й - коня Петканов. Това моето гадже да каже в ефир пред цяла България, че докато е ходила с мен ми е изневерила с 10 човека, а аз въпреки това да се оженя за нея и да и направя дете и да не ми пука от рогата тип лос лопатар и как хората ми се смеят зад гърба си е достойно за възхищение и даже за рекордите на Гинес по непукизъм и тъпота

Ферари най-накрая излязоха с модел за оран. Аз отдавна се чудех на село как да го вкарам моите Ф12 ТДФ, 812, Рома или на момчето 488-цата през нивата. Скъпичко излизаше преди, признавам! Решението е готово Ферари Петканова! Трябва да разгледам екстрите за скорост или за конфорт са.

мозъкът Трабант!!

От опит знам, че една жена шавлива ли е, винаги си остава такава до края на живота. Директен пример с мен. Моята сегашна любовница преди 20 години ми беше гадже. Обаче ме зарази с трипер и я зарязах. Така стана обаче, че преди една година след случаен пост във Фейса се видяхме и станахме любовници. А си има мъж и малко дете. Мъжът и хем е богат и успял. На мен ми казва: "страдам от угризения, ама какво да направя, к*рва съм си и такава ще си остана". Толкова по въпроса с въпросната персона Алекс Петканова. Ако не е сега, макс до 1 - 2 години ще започне пак да му изневерява на смешника с големите зъби.

Значи човек ако има пари може да е има в леглото.

Нещо диференцЯла на това Ферари с цвят чевен ми се види халтав.

Тя с 10 мъже, той на нея с 12 пак мъже. Някои даже се припокриват. Та затова сигурно.

Аз също виждам прилика - и тя е със задно задвижване... друга прилика не виждам

В смисъл, че го карат само такива с пари ли?

Едно 200-300000 души са карали ферари... Шундата и е оплешивяла от еване.

хората се сравняват с ферари значи нещата са пробили вече дъното.В този свят светая светих е само тъпченето /консдумацията/ и отделянето в тоалетната чиния.

Ферари е автомобил за високи обороти. Ако Алекс не ползва тялото си на високи обороти, демек да се троши редовно, все тая. Все пак жената е създадена за удоволствия, развлечения и забавления на силния пол.

Възхищавам се на Ферарито!

Тази грандиозна новина трябва да е на върха на класацията, а не чак в някаква си рубрика. Пази боже да не стигнеш до там, за да добие смисъл денят ти.. Сега за отдих и почивка ще си я препрочитам и препрочитам, за настроение просто, да се чувствам едно такова Ентелегентно и пълноценно!

Моме, айде на нивата да ти видим високите обороти, 2 декара пипер и лук те чакат.

егаси "силния пол" дето масово сте напълно импотентни, "притежавате десетки левове" сте пълни страхловци и смотаняци!

Естьо, липсваше да знаеш. Коментирай по-често.

Статията ме вдъхнови да се сравня и аз с МПС. Както и да се огледам, все за ЗиЛ 131 се сещам. Колкото до Алекс, посланието е следното: всеки иска да кара Ферари, но е скъпо. СКъпо е да го придобиеш, но е нищо пред последващото обслужването и поддръжка. Това просторен гараж на топ място, скъпи бензини, редовно полиране и пастиране, маршрути по модерни дестинации. Правете си сметката бъдещи собственици. За фукари /като мен/ евентуално нещо под наем. Временно. За няколко кръгчета. И като всяко Ферари - върви бясно, шумнио е, друса неимоверно. Разликата с Ферари - първото с годините покачва цената, при Сашка обратното.

- Мамо, какво работиш ? - Ами , снимам се по бельо ..

А аз съм като бързия влак София –Варна

С 26_ти собственик!

Срам ме е....

Свещена тъпота. Посредствена както външно, мозъчно и вътрешно. Вземи се хвани на работа.

Демек също толкова ръбесто ?

Аман от кифли..... По цял ден чупят стойки и си правят селфита...Като се сбръчка след десетина години, ще се усети, че нищо не е работила, не се е развила, не е поумняла....

Десетте (10) посочени човека също се чувстват измамени. Измамен до измамен. Страдалец до страдалец. Жал да ги ожалиш.

Хахахах сравняваш Дачия с Ферари и стигаш до извода, че нямат нищо общо ....

Бих, бих,бих,бих.

Дани, вземи една гъба и изтъркай Ферарито :)))

Иди сега при маминка, дето цял живот ти обяснава какъв си специален, и й повтори същото, та дано се усети какво ла*но е измътила.

само Бухал може да го измъдри ! бух ха ха ха ха ллл

направено в Благоевград..

то и моя 25 сантиметров Ролс Ройс е от Куртово конаре

Айде почнаха пак със Златките и техните подобни и формуците хейтят. А помните ли когато хейтехте статиите за Ребел Уилсън и пансексулната от вчера? Къде къд по-интересни жени от героинята на днешната статия. Като прегледах снимките и фалшивите погледи по тях (копи пеист от други подобни световни и наши уруспии), за малко да ми изпадне капелата.

Тва Ферари колко върви!?! Питам за едно вечерно кръгче...

деномощно кръгче !

срамна работа няма ! По-добре тя да е по бельо отколкото ти :)

-Какво работи Вашата съпруга? -Дига самолети....

Евала за упорития труд и диетите, знам че се иска много воля, но си се докарала до ребро фон със силикон . Не в хубаво това, направо си мършава.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧАК ПЪК ФЕРАРИ.........А СЪМ ВИЖДАЛ ТАКОВА МПС, А ТОВА Е .......ФИАТ ДА КАЖЕМ С ОТ ТИЯ 500, ЕМИ КАТО ГЛЕДАМ ТОЛКОВА ЧЕ МУ Е И МОЩНОСТТА.....!!! НО ...ДА ХАРЕСВАМ Я, ГОТИНА Е , ШОФЬОРЪТ И СЪЩО Е ПИЧАГА....РАДВАМ СЕ ЗА НЕГО И ДА УПРАВЛЯВА УМЕЛО, ЧЕ НЕ НА ВСЕКИ СЕ ПАДА..................ФЕРАРИ, ЗА ЦВЕТА НЯМА ДА СПОРИМ!

Уж Ферари ,пък то в тялото като зил и в лице прилича на крокодил!!!

Той се оплакваше, че го карат и други.

Много ъгли, много ръбове, направени на операционна маса цици..., е... кво да ми хареса!

Защото много италианските милионери са го използвали...

Стига реклама на всякакви парцали... Тук май вече стана пазар за свежа плът... Айде, чакаме още подобни измишльотини за Мара Отварачката, Николета Свирколета, другата Мара Джуката, и още цял отбор лесни коври... Дир е лидер на пазара...

Байгън от тия двамата. Опротивяват вече. Пък и не са супер красавци

с изсушена риба "чироз", ;)))))))))))