Алисия изненада Ники Михайлов

Ники Михайлов, който днес празнува именния си ден, бе изненадан с любовно обяснение и мил жест от своята любима – Алисия.

Обратно в новината

Коментари - Алисия изненада Ники Михайлов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Николета заплашила да разкрие тайните на Алисия-няма нужда, цяла България знае историята на двете проститутки

Тениски за влюбени - link

Като майка и син са на снимката - много са мили

Тези двете са мноооооооооооого смешни! Алисия като пръдне, Николета се насира! Хора без работа!

И обратното :)

ае бягайте с тия малоумни новини кой го интересуват тия плиткоумници

Аз също съм изненадан.Направо съм изумел!

да не би пак да е бременна от друг

моето момиче много си глупава и злобна. не знам много за алисия, но пак щом са заедно значи се харесват. ти като си толкова хубава защо не му се пробваш ??? о!! чакаи!!! не можеш понежи си злобна а и предполагам това идва от злобата която ис натрупала благодарение на грозната ис мутра

Няма да му се пробвам и последния мъж на земята да е останал. Защото не си падам по-тъпи футболисти и не съм по-грозна от Алисия. Нищо, че нямам "разкрасителни процедури" по лицето си. И да IQ ми е доста по-високо от Вашето, съдейки по писанията Ви, господин или госпожа. По-вероятно да сте госпожа!

Ау-у-у! Колко неграмотно написани коментари има. Защо не си попълните празните полета в мозъка?

Nina

а така, дир.бг! вече се бях притеснила, че отразихте само празника на николета!!! а николаи какво - не е ли и тои именик?!? и алисия какво - не го ли е поздравила и тя с мили думи?!? сега вече съм спокоина и мога да си ям пълнения шаран с апетит! на всички именици - честито!!!

На мен друго ми е чудно: Що за нещо е това- да преписваш информация от един сайт на друг, пък било едното социална мрежа , а другото портал? Ами то който го интересува тези двама безделника ще им чете глупостите директно от ф.бука им, няма нужда боклукът да се разпростира и тук, във Вашата уважавана медия.

Абе, хора, тези двамата кога ходат до тоалетната? Непрекъснато са по медиите. Наистина си приличат - хвани единия, удари другия. Навремето известен писател бе казал " ПАЗИ ,БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРГЛЕДНЕ"

липсва последната дума от заглавието на статията , а именно- "отзад"

ауууу колко мило

Госпо'ица Алисия на тази снимка направо може да те убие с този злобен, гаден и смразяващ поглед. Пу,пу да си плюя в пазвата. Какво хубаво намира Ники Михайлов в нея? Грозна, по-грозна, най-грозна. Може да си позволи много по-хубави девойки от нея. Не мисля, че няма желаещи да са с него. Може би му е направила някоя циганска магия за любов? Да е жив и здрав и дано по-скоро му дойде акъла в главата.

Ти ли си мераклийката за Николай?

"Непозната", не знам точно каква си, но едно нещо личи от раз: ужасно злобно, комплексирано същество на което сигурно никой не обръща внимание! Отврат!

Ники не ти ли върза?

Ами има си хас да изостане във социалните мрежи.Другата написала пожелание на детето си, таз на гаджето си.Сега очаквам някоя трета да поздрави кучето си.Тези хора не си ли говорят очи в очи, че си пишат по социалните мрежи???Егати позьорството и лицемерието.

Не ни занимавайте с тая селска пръчка, която не знам кой е излъгал, че ужким приличала на Виктория Бекъм. Досадна е. Освен крадени песни и бози във Фейсбука, нищо друго не може да произведе като новини. Моля ви не ни занимавайте с нея.

тази Алисия е заприличала на мумия.Жалко за хубавото и успешно момче.Тази е като майка с него.Но той има проблем с психиката.Нали майка му го изостави като малък и винаги му е липсвала.

Някой да обясни кои са тези и защо са в новините ? Алоо ДИР БГ кратките Ви съобщения преливат от простотия. Намерете по грамотни журналисти, МОЛЯ !!!!!

за първ път се вглеждам в нея.Доста е семпличка ,съзнва дова и търси отчаяно да върже някой с парички,щото бъдещето й няма да й донесе спокойствие безпроблемно живуркане .Атози младеж просто я мами.

Алисия плюела, а Николета гълтала :)

Очаквах че го е изненадала с новия си тъпкач,ама то било рано още.Предполагам,че ще е след като линчуват крадливия му баща-ненаситната перука

да е жив и здрав ники браво на такива маже е сега разбрахте ли че тоя валери е селянче от лясковец да си оставиш детето което вземаш един пат в годината за да пиеш кафе с други боклуци е врах на простотията ако беше б една развита нормална дарява сада щеше да му вземе половината пари и да ги присади на детето и маиката но в бг комунистическия сад взе друго решение и тогава ще я видим дебелогазата и грозновата плеиметка какво щеше да прави

леле Виола много си цинична и си мъж май. и всичко опира до детето нали.

Абе не знам дали е мъж, но със сигурност е от малцинствата...правописът направо кърти!

Това точки, това запетаи, това главни букви - всичко това явно ти е много чуждо. Не си ли зададе въпроса защо някои думи са подчертани с червена линия.

Дир-а решете и забранете неграмотно написани коментари!

Малката перука изглежда има за двойка.Клонинг на майкъл Джексън

Джако беше по-хубав.