Коментари - Alma и Кристиан Костов заедно във вълшебен дует | Лайф.dir.bg
назад

Alma и Кристиан Костов заедно във вълшебен дует

Двамата се запознават в бекстейджа на X Factor, където той е финалист от отбора на Саня Армутлиева

Обратно в новината

Коментари - Alma и Кристиан Костов заедно във вълшебен дует | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..парчето е точно, каквото очаквах..

Каква е отстъпката за цяла нощ?

Страхотна песен и дует!

Къде е Кристиан Костов? На снимката са две жени, къде е мъжа? Да не от небинарните?

За Крис това е любов от първо слушане. Резултатът е вълшебен дует, който излиза и с официално видео днес, 17 май.? Днес е 22 Май обаче Явно сте закъсняли с платената публикация на Саня.

Песента е много хубава, но е нереално да се хареса в страната на чалгата. Също така, стига сте подскачали, има гейове и сред най-върлите противници на гейовете. Просто не си признавате и пред себе си, нещастни цял живот.

Сигурно не им е лесно, плащаш за някакви творчески лагери дето уж са те поканили а всъщност са ти взели парите, плащаш за да се буташ по разни "лейбъли", за да се снимаш с никому неизвестни творци които са си платили преди тебе. И всичко това за да се пишеш певец като мнозина от младите бг звездички нацвъкани на небосклона в изчисленията бг

Ами като дъщеря на Продуценката, няма как да не е вълшебна песен/парче/проект

Пиарката и Продуцентката не се измориха да натикват дъщерите си в полезрението ни, всячески, опитвайки се, да ги направят звезди. А те съвсем обикновени и бездарни, които ако не бяха майките им - Пиарката и Продуцентката, щяха да са сервитьорки или пък телефонистки в кол-център.