Американка си татуира тоалетна хартия, а у нас млада жена–гарван C19 и реплика: Don’t panic, Im just passing

Чужденци искат надписи на кирилица като „Не знам, бях пиян“, има и много дизайни с викинги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бездънен е океанът на човешката глупост.

Аз съм "ЗА"татуировките...! Защото така ще разберем видимо кои са 80% дебили в обществото ни.И няма да губим време да ги откриваме чрез делата им...

Само побъркан идиот или тъпа пача може да си обезобрази тялото. Хубавото е, че се виждат отдалече

Нужно ли е да ни занимавате с олигофрениите на всеки дебил, за когото научите във фейсбук?...

- Жена ти много як кит си е татуирала. - Ама то беше делфинче, когато се татуира...

Ганювците, разбира се, са побързали да оплюят. Те не ги разбирали, ама тези с татуировките били добитък, прости, орезилявали се, тъпанари били. Ганю, както винаги, е голямата работа, ония другите са прости, не му ги хвалете на Ганя. Нищо чудно, че големият разбирач и съдник Ганю живее в най-бедната, мръсна, необразована и бързоизчезваща държава на два континента.

На теб къде са ти татуировките??

Всъщност Манге , ако се разхоиш лятото по градските улици ще забележиш , че Ганю е сериозен привърженик на татусите . А иначе , татуисте са забранени в Исляма , щото не можеш да оскверняваш тялото си направено от Бог

И в Християнството е така. В Библията има специален текст за това.

Никога не съм го разбирала - да даваш пари за да ти рисуват глупости по тялото. Имах само идин момент от живота си, в който съм искала да си направя татуировка, за да залича белег скоро след операция. (Има хирурзи касапи, които казват, че не са шивачи) И тогавашното ми гадже ми каза, че това е белег-медал, знак, че съм преживяла нещо и съм оцеляла. И няма нужда да го крия! Та какъвто и боклук да беше, вечно ще му бъда признателна за това,че ме разубеди!

И като не го разбираш, са глупости и който го прави, е глупак, а?

Колко трябва да мразиш кожата си, за да се нашариш като последен лист от тетрадка?

Колко трябва да мразиш себе си, че автоматично да приемаш, че нещата, които други правят, но ти не разбираш, били самомразене и им носят нещастие!

И аз да ти кажа не бих си легнала с мъж, който е нашарен със страховити сцени по тялото си. Малко си падам естет.

Виж, пич! Психотерапията помага повече от татуировка. Не знам за човек, който да се е нашарил и да няма проблем със себе си на психологическо ниво. Дори и при мен поривът беше в резултат на такъв проблем. Пък и виж галерията - не галерия, а клинична картина.

A, сега обаче взе да разбираш от психотерапия, нали? Няма да коментирам защо в твоя акъл татуировката е вид защитна реакция или помощ срещу нещо. И, разбира се, всеки, който "се е нашарил", бил имал психологически проблем, защото при теб били така. Това в психологическата наука се нарича "проекция" и е вид защитен механизъм, за да не ти се наложи да признаеш пред себе си някои неща за собствената личност. Пък женските обяснения с кого бихте и не бихте си легнали си ги запазете за след, като видите портфейла на обекта на не/въжделенията. Като си говорим за психика, женската работи по съвсем изчислителен начин, нито пък мъжете много им се иска да си легнат с всяка една от вас, колкото и очевидно да си мислите, че сте много привлекателни и специални.

Раздвоение на личността ли има тука? В първата част ми се говори на "ти", във втората на "вие". И то не става ясно учтивата форма ли се ползва или е обръщение в множествето число (нас жаните). И моето не е проекция, а е научно доказано, че зад татуировката винаги стои психологически мотив. И никога не спираш с една. Татуировката е трайна - запечатваш нещо, символ на друго - какво е то? Какво стои зад тази потребност да запечаташ нещо за постоянно върху тялото си? Виж галерията, бе човек. То е страшно. За втората част. Е тук вече виждам твоята проекция, че всички жени са меркантилни и спят с някой за пари, все едно всички са проститутки. Не, не е така. И разбира се, че няма как да се харесаш на вкуса на всеки, но пък има сексапилни жени, които се харесват на повечето мъже. Парите не са секси. Сексът за пари е сделка - възмездно еване, не секс. Нещата, които правят един мъж привлекателен са физиката, цялостното излъчване, интелекта, стила, начинът на мислене, език на тялото, повидение, отношение, самочувствие, начинът, по който въздейства на жените. Парите са следствие от сексапила, а не причина за него.

Скейтърка от село/Селянка със скейт - ето ти го раздвоението, ако не си забелязала. И не бъркай множествено число с учтива форма. Има си хас точно твоето да не е проекция. Проекцията работи точно така, че всички други са, само ти не си такъв. И естествено, че зад татуировката стои психологически мотив, ама това е значително по-различно въпросният мотив да е патологичен, както твърдиш, понеже при теб било така! Това "никога не спираш с една" са си лично твои спекулации, които нямат нищо общо с реалността - можеш лесно да намериш хора с една-единствена татуировка от години. Не знам откъде си извадила тази представителна извадка и с колко татуирани хора общуваш по темата, като ти самата уж "не го разбираш" и според теб са "мразещи кожата си". За втората част - нещо май се обиди като споменах за проецирането?! Защо мислиш, че изказването ми не е базирано на опит? Не е като да не можеш да си намериш жена срещу пари, кокото и да си татуиран. Обясненията какви били за теб лично парите, че не били секси и как за теб (разбира се!) много по-важни у един мъж били физиката, интелекта, поведение и т.н. си ги пази за някой мъж, на когото си му интересна. Тези женски тиради можеш да ги чуеш от всяка представителка на вашия пол, която твърди точно същото (в началото).

Да де, ама като се подписваш по различен начин, пък после сочиш пръсти кой имал раздвоение на личността... нали. За това, че "останалото било простотии" дори няма да коментирам. Обичайното изказване на някой, кому са свършили аргументите, нито може да опровергае опонента си. А обясненията коя си и с кого за какво правиш секс, че и колко достатъчно пари изкарваш, си ги пази, както казах при предния път като тръгна да ми се описваш, за някой, който се интересува от теб.

Няма, няма. Още в началото въпросът ми беше риторичен, ако не си успяла да схванеш преди да почнеш тирадата с личното ти превъзнасяне.

Позна

Не е раздвоение. Пиша неща, които не са лицеприятни за собствениците на сайта и ботовете им са програмирани да ме трият и затова се налага да ползвам смислово идентични никове. Останалото в поста ти са простотии. Аз знам коя съм и, че не правя секс за пари, защото изкарвам достатъчно. Пък ти си мисли каквото искаш.

Да де, ама като се подписваш по различен начин, пък после сочиш пръсти кой имал раздвоение на личността... нали. За това, че "останалото било простотии" дори няма да коментирам. Обичайното изказване на някой, кому са свършили аргументите, нито може да опровергае опонента си. А обясненията коя си и с кого за какво правиш секс, че и колко достатъчно пари изкарваш, си ги пази, както казах при предния път като тръгна да ми се описваш, за някой, който се интересува от теб.

Не е раздвоение на личността, а избягване на ботове. Пък сега последно интересувам ли те или те? Щото хем ми били свършили аргументите пък очевидно държиш да спорим, хем са съм си пазила обясненията. Лично аз загубих интерес, пък и е малко крийпи да се обиждаш на непозтати жени в анонимен форум. Тялото си е твое и си се нашарил с грозни неща. Твой избор. Но щом се засягаш от лично мнение, очевидно че сам имаш проблем с това. Също и както с факта, че ти се налага да плащаш за секс.

Да де, ама като се подписваш по различен начин, пък после сочиш пръсти кой имал раздвоение на личността... нали. Да съм твърдял, че е ТВОЙ избор, когато някой си "нашари" тялото, а не техен личен? Ти твърдеше допреди малко, че това било психологическа патология, понеже било при теб така, и аз коментирах това. Както и фактът, че според теб няма начин татуировка да не е грозна. Говори доста за теб самата, както коментирах и по-горе за себемразенето. Пък сега последно да си мисля, каквото искам, понеже така каза преди малко, или ще продължаваш да ме убеждаваш колко си готина и как си загубила интерес, докато в същото време продължаваш да обсъждаш темата?!

Двамцата сте клиничен случай....

Отврат

Кученце касичка . предпочитам да платя за час масаж с приятна Масажистка

Татуирала си гарван... Толкова ви е културата на вас драскачите! Това не е гарван, това е маска на доктор (plague doctor) 17-ти век в Европа... Направете си проучванията преди да си помислите да драскате, че вече ставате прекалено жалки, а и подлъгвате други като вас... Пу!

В интерес на истината е уточнено в писанието под заглавието, че е такова посланието на гарвана..

Явно нямате навик да четете текстове до край, то е обяснено ,че това е маска на лекар - вие и това не знаете - използвате думата "доктор", а това е титла, звание, лекар е професията

На жената и татуирахме ляво и дясно на китките на ръцете. Сега няма повече насам и натам.

на жената,сложих" Другото ляво" на десния крак.

Колко тъпа сексистка “шега” от времето на прабаба ти. В 21 век още има хора с вашия манталитет, което е страшно. Дано нямате дъщеря че не знам какви комплекси ЗС малоценност сте ѝ създали.

Че в 21 ви век има още жени които бъркат ляво и дясно

Една дума ги описва най добре - добитък..

Що за тъпанар трябва да си да си орезилиш тялото?

Нищо не разбираш — така изразяват себе си. А ако си батка с татОси под дясното коляно и по лявата ръка, гарантирано ще се класираш в сегмента на тийнейджърките, които искат да станат звезди и обичат да ходят в мола. Много тутаировки = много лошо момче = много фьенки.