17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.....ДМЕК признава си ,че е дебела. Моето 300-та килогарамово тяло-Андреа. Къде е тя сега?

Липса на концентрация и работоспособност, аха така ли му викат сега, отиваш на дебелариум или се подлагаш на пластики? Ами наистина прекали със фотошопа.

Тодорка, много си зле! Всичко в теб е фалшиво- коса, лице, гърди, поведение, усмивка, талант, мозъчни гънки, нокти.... Не случайно прехваленото ялово боксьорче те изостави !

Поп-фолк певиците трябвало да изглеждат перфектно. Не, вие изглеждате всички еднакво! Включително човекоподобното Сузанита.

Защо сме толкова лоши всички? Лесно е да се подиграваме и тъпчем някой като е на земята. Това момиче може да се намира в труден етап от живота си и видно не е извършила нещо лошо. Това, че е дебела, причина ли е да я обиждаме и унижаваме? Дори да преработва снимките си и да я е срам от тялото и - пак не виждам причина да я съдим. Колко щеше да е хубаво хората в трудни моменти да срещат състрадание и разбиране от познати и непознати. Така щяхме да сме много “по-успешно” общество! Въпреки, че не харесвам чалга и не знам нито една песен на Андреа, се надявам момичето да се чувства добре и да бъде щастлива.

Аз също мразя чалга, но Андреа ми харесва като човек - готина, земна, с доста добър английски. Злобата е от феновете й, които все пак са си чалгаджийки с IQ на амеба. С Кубрат бяха много добра двойка, явно раздялата, въпреки че тя я инициира, все пак й се отразява на работоспособността. Андреа е силно момиче, ще се оправи.

Съгласна съм отчасти с коментара Ви, че обществото е жестоко и хората безжалостни. Както и че всеки по различен начин преживява трудностите и има право на това. Срамът от тялото съм го преживяла също...в трудни моменти. Но не съм съгласна, че нормалната реакция са снимки, нямащи нищо общо с реалността. Създаването на фалшиви идеи, примери за подражание, идеали. Тези певици имат огромно влияние върху подрастващото поколение. Нима Ивана и Преслава не бяха дебели, като изгряха? Самите фенове критикуват Преслава за корекциите и изсмуканото и нечовешко тяло. И ако Андреа беше толкова силна, както се твърди в коментара по- долу, няма ли да е по- добре да се яви пред публиката просто такава, каквато е и да заяви, да, има дебели хора, има хора с проблеми и трудни ситуации, но ние си струваме и сме добри в това, което правим. Къде е силата на някой, който поства разчекнати снимки, приема охотно комплименти, а в същото време се крие лицемерно зад евтини извинения?

В кодекса на труда, липса на трудоспособност е е свързана с някакво трайно или временно увреждане. При тази особа явно е увреден мозъка,та това и обяснява въпросната липса!

А за бърнаут чувала ли си? В кодекса много неща ги няма или са само на хартия.

Ако Андреа беше използвала израза бърн аут,щях да я разбера,но тя казва друго...

Някой ще ми обясни ли как липсва работоспособност? Забрави я вкъщи ли, какво стана?

тази откровенна чалга на фона на Венеция е конщунство с цивилизацията

Клипа е пълна безвкусица- циганско-ориенталски ритми на фона на град с богато културно-историческо наследство от световен мащаб.

В инстаграма не и личи да има липса наработоспособност.Просто страх да се покаже как изглежда в действителност.

Епа от мноого време не съмя виждал по изпълнения! Последно беше преди мисля 2 години! Но тогава нямаше нищо общо със снимките които виждаме и преди и сега! Просто приличаше на дебела лелка с грим!!!

Тъжно е, че е от семейство с отношение към класическата музика. И вместо гастроли по световните оперни сцени, сега това...

Мислите ли, че с нейните гласови данни става за опера? Аз не мисля...

Липса или не на трудоспособност, вече първия ден от болничните не се плаща

Ма тя работи бе - все на легло.

След прекрасната песен във Венеция настана потоп….добре че не пеят в БГ толкова често че бедствия и нас ще застигнат

Когато се опитваш да си умен...

Кой ще харчи сега милионите на Кубрат? Не е честно. Тя му посвети младостта си.

25 кила е наддала и от лятото не може да ги свали. "Липса на трудоспособност". Смешка. Страстта към фотошопа й изфиряса малкото акъл, да продължава в Инстаграм, а на живо не й се показва:P

Вече е ясно защо Кубрат набляга на сушито. То при тая липса на трудоспособност какво друго да се очаква.

Проблемът не е само, че е дебела. Все пак не е безобразно дебела, в подходящи дрехи ще изглежда приемливо и дори добре, болшинството мъже предпочитат по-пищни жени, особено почитателите на поп-фолка! Проблем е, че не може да ходи полугола вече, без да й се смеят, че се е обезобразила от пластики, че изобщо не може да пее и че няма от кого да крънка кинти за клипове явно. Лошо няма, време е да си намери по-достойно занимание и да слезе на земята.

Фундаменталният проблем е, че вече си е изградила имиджа на евтина, силиконена певачка. От тук нататък, в България, се съмнявам повече някой да й се върже. Ако замине в чужбина, обаче, има огромен шанс да омае някой заблуден мъж, та да се задоми и създаде семейство :)

И тук ще се намери кой да я вземе, но едва ли ще е чак толкова заможен, колкото Кобрата. Предвид това, в което Кубрат я превърна, трябва само да се радва, че не са заедно!

На снимките фотошопа върши работа, но във видеата, в клиповете, няма как да стане...

"Ето защо всички представителки на попфолк жанра се стараят да изглеждат не просто добре, а да се доближат максимално до съвършенството." Божкееее! На силикон, филъри, пластика и екстеншъни, използвани до ниво тотална гротеска, съвършенство ли казвате? Съвършенство и чалга нямат нищо общо.

Коя беше тази..........

Преди няколко седмици едни мои познати са я видяли да се шари по центъра, в София, и ми казаха, че едва са я познали. Но то беше ясно, личи си от снимките, по дланите и пръстите на ръцете - човек който е слаб и строен няма как да е с такива кебапчета вместо пръсти. В това няма нищо срамно, просто въпросната "Андреа" или Теодора, се е комплексирала. Човек когато има желание може да има стройна и стегната фигура, но това изисква дисциплина, труд, време и отдаденост. Явно Теодора Андреева е прекалено мързелива и разглезена, за да направи нещо по въпроса.

Какво означава "липса на трудоспособност" ?, питаме ние нормалните хора, които се смазваме по 8-10 часа всеки ден, докато такива недоразумения като певачките от Пайнер спят по 10-12 часа и за 2 часа някво блеене по участия изкарват хонорар колкото нашите 6 месечни заплатки. Ужас.

мързел му викахме едно време