17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая вещица я гласят за политическа кариера , дано и падне самолета!

Както всеки родител и тя се притеснява.Сеул е хубаво място лесно за общуване и живот само 20мил жители имам хубави спомени за 3месеца престой в града. Успех на студента!

На Мара детето в 6 клас в ингилизко училище, на Джоли жълтурчето студент в Корея ! Подобни статии ми влияят ,също като ония, за глобалното затопляне ! А кво стана с прасетата,избиха ли ги вече !

Трябва да си най големия идиот за да търсиш там дето няма как да намериш мадокс да е ''син'' на Брад:)))) Кой нормален човек с ръка на сърцето си ще каже като се знае че е осиновен, друга раса, друг манталитет че осиновителят ти е ''баща''...Само голямо лицемерие може да породи такива думи, защото едно е благодарност и уважение че са те осиновили, възпитали, изградили като човек, друго е ''кръвта'' дето бушува в теб..

Ти си неграмотен. Това е констатация, не е нито обида, нито клевета. Та ти си неграмотен.

Адски противна е тази болна жена.

глупава и завистлива...

Съжалявам, ама си е бая грозноватичък.

Ооо недей да съжаляваш, красотата е субективна. Той е роден с късмет ... сега ще получи и добро образование ... така че всичко му е Ок

Страхотна жена, вероятно със своите странности, като всеки нормален човек.

Колко такива, естествени, световни личности сте виждали така да постъпват,да говорят непринудено,да отидат с децата си, да засвидетелстват гордостта без фалш и сценарии. Тази жена е уникална.

Ъ? Ми то туй е PR. Скромността е била 40 секудни. Дори аз издържам повече.

Деца отгледани от бавачка. Тя е била прекалено заета за тях, но пак, осиновила го е и му е дала шанс, пак си е помощ. с много пари е по-добре лесно.

Виж какво, Ангелинка, какво аз й казвам, може да е тотално хахо, но не може да се отрече че се грижи добре за децата си. Откак взе да осиновява и да ражда свои тотално промени имиджа си и са рядкост папарашки снимки, на които е сама, пияна на купон или нещо от сорта, даже не се сещам да са цъкнали някъде по купони. В последните 10г все с децата я виждаме. Ако това и беше само хоби да осиновява само заради имиджа, едва ли щеше да е така.

Това е пристижен университет и момчето явно е умно и изглежда добре възпитано. В какви отношения е с брат Пит един Господ знае, ако се беше появил и той, щеше да се вдигне твърде много шум, което не е добре. Всичко останало са пристрастия, за мен Пит е пропаднал тип, например, но то е лично мнение, което безбройните му фенки не споделят.

Прекрасна е Анджи.

Много добре изглежда Ангелинка. Въпреки пластиките се вижда почти без грим, обикновено облекло, като всяка майка изпраща сина си, говори със студентите съвсем непринудено... Аман от психо новини за нея, изглежда като нормална жена, ама хубава хехе

И от мен потече една сълза....