Анджелина Джоли видимо се състари

Доскорошният секс символ Анджелина Джоли е загубила доста от холивудския си блясък и се е състарила, забелязаха с недоволство нейни фенове.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли видимо се състари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бръчиците на Анджи не са случайни..Тя отдавна иска да я приемат малко по-сериозно особено след провала и като режисъор на филма за косоварката изнасилена от сърбин..А и беше предявила претенции за участие в ниско бюджетен интелектуален филм.Просто иска да изглежда малко по-зряло..Иначе не представлява никаква трудност да се премахнат бръчките на фотошоп..

изглежда наистина састарена и унила,това не означава че е грозна или защото е на години ,да не забравяме чес нимките и се обработват с пхотосоп а и тя е прибягвала до доста интервенции ,като се има впредвид това - не изглежда бляскаво. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе пише се брадддддддд беееее, не браттттт, ясно?

C бръчки и без бръчки, уникално красива жена!

Комунизмът унищожи морала и ценностите Това му е вината. И това се вижда навсякъде където е минал - от РСФР до Северна Корея Там където има Църква, има морал и общество Където е минал соца има стадо крадящо и пърдящо

ооо, те мъжете ако ги питаш :ДДД мъжете нямат усет за красота, те мислят само с пишката си. поради тази причина харесват жени, които са само лъскави (а иначе грозни). мъжете не гледат чертите нито хармонията. а българските мъже имат само големи претенции на разбирачи ;)

Сигурно го мислиш това, но я се замисли за кого са хубави жените? - За мъжете. Шом мъжете те имат за грозна, Кики, значи си грозна. Не ме интересува колко са ти хармонични чертите Поглеждам те и те виждам, стига ми Това е Природата, останалото са комплекси и злоба

много съм грозна да ти кажа, прав си ;)

Айде, време е да си направи поредните пластични операции за "Естествената" си красота....

Добре е всеки да знае нещо много важно, жените никога не са се делили на стари и млади, винаги ги е различавало само едно - едни са хубави, а други не чак толкова.

до; емигрант,това е наи-точната оценка и наи-точен коментар,за нашите пачи,които сум чел.браво..../извинявам се,че пиша на латиница ,но нямам кирилица/ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Първо - не знам някой да е останал вечно млад..... Второ - тази сега е по-добре от преди, когато изглеждаше уж като секссимвол....

"Анджелина не е случаен човек,има го в ю тюб ,тя и Брат са братовчеди,и са рода и на Буш и на Обама и на Кралицата на Англия.Тя си е рептил.И какво от това?" _Ами това,че рептилите са специалисти в заблуждаването на хората и,че когато един рептил прави или говори нещо, винаги трябва да сме нащрек, дали наистина е така или САМО ТАКА ИЗГЛЕЖДА.

Страхотна е. Естествено, че за разни малоумни тийнчета и лешоядни псевдо-журанлисти ще изглежда състарена. Има гримове за тая работа. Страшна трагедия за 5 бръчки...а за смислените неща, които върши - нито дума. Малоумници...

Да спиш с жена над 35 години е нещастие.Не вярвам Брат да такъв левак.

да спиш с мъж, като теб - е нещастие

Донякъде си права си, обратен съм.

Браво!Само така!

Зависи ти на колко си. Ако си на 18 да спиш с 35 годишна може и да е нещастие, но ако си на 45 -50 си е истински късмет!

Много хубава жена:)

ама тези неини фенове какво искат , жената е на години вече , трябва ли да изглежда винаги на 20?според мен в това и е чарът, ако ние минем по пътя,които тя е извървяла сигурно ще изглеждаме на 100 ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С огромен ужас установих,че съм бил геронтофил.Ми, щом толкова ми харесва тази жена.Леле,леле,направо се уплаших! Абе,кретени,това е истинска ЖЕНА,не като тия с многото корекции,къде ли не.Тоя дето е написал тази глупост да вземе да се вгледа около несъстарените крокодили около себе си,най- вече в жена си.

ама тя имала голям проблем, да свали тогава малко гарда, че Брат и нея ще зареже....

предполагам,че не и пука.тя има смислен живот ,които одухотворява неизбежните следи на годините.

ще я разкусам като вурколак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пич, това "тюркизирана подлога" кърти. Описва все повече хора в родината (за съжаление)

Пълни глупости. Тази жена ще бъде прекрасна и на 100!

Какво значение има Джоли не е празноглава ,и е човек който се замисля за хората и живота.

Ми не е кат нашто Ани, де. Салич си е друга работа. По-умна, най ги разбира и най не ни говори снизходително, докато обяснява как обсъждала с две кукувици къде да си снесат яйцата... Успех ти желая, Анджи! Ако имаше малко повече хора като теб на тая Земя, по друг начин щеше да изглежда всичко...Нищо, че те обвиниха нашите всезнайковци за годежния пръстен, дето не искаше "да дразниш" бедните с него. Дразниш малоумниците, никой друг.

Каквото ми идва пъро на ум --------- "Наборчето е джелезно, но и в метала се явява умора" Ако не се подлъже да се "опероцинясва" - /тази дума ще си я патентовам /, ----------------- сериозна филмова кариера я чака. За старите моми да ги успокоя - - - - - - - С БРАТ НЯМА ДА СЕ ЖЕНЯТ ------- и с на Брат Пит брат му и с него също, ---------------------------------------- така че момчето още е свободно "за всички които го пожелаят" А Анджи е Голяма защото съобразно възраста си разбра кога да спре да духа, да лезбииства, да се излишно голопоказва и тнт. Тя /ако не вземе нещо да /ме/ се изложи/ ----- е следващата Мерил Стриип или Хелън Миър, и заедно с Моника Белучи имат шанса да оставят незабравима за поне три поколения след тях следа. И то преди да станат "класици" Б.А. /// КЛАСИК /// --- непризнат приживе, но високо и най-вече скъпо оценен след опелото - - -пример ------------- БАХ, Ван Гог и т.н.т...............

Not bad at ALL !! Saw her( from short distance,) last DEC. here in London! Still make a man to turn his head!!

Новината как прочете не разбрах!

Искаш май да кажеш "from A short distance" и "Still makes a man turn his head." Ама то си трябват истински познания по английски, а не само перчене, че знаеш езика "перфектно", щото, видиш ли, аз съм лондончанин. Карай, нали все пак те разбрахме криво ляво. Да си жив и здрав.

kokobrais

И в Лондон има неграмотни де:-) :-) :-) :-)

kokobrais

Киното е машина за илюзии. Вярно прекрасни,но илюзии. Анджелина е на толкова колкото е. Камерата я обича и пред нея изглежда прекрасно....а това какво говорят хората не е важно. Звездите за това са звезди...

Искам мнението ми да изглежда безпристрастно но да коментираш външния вид на човек който се изправя пред г8, веднага след като се е върнал от полева визита в африка където каквато и звезда да си просто няма как да ти построят лукс, и говори за естински проблеми е доста кухо.

Тази жена е уникална!

Не се е състарила, а просто вече не може да скрие годините.

На 37 години жена в никакъв случай не е стара! Що за безумни коментари за пластични операции на тази възраст ? Бръчиците сигурно са от това че е отслабнала, ако качи някой и друг килограм лицето й ще се подмлади и бръчките ще се изпънат.

Кой я набеди тази женица, че е хубава?! Стига с тези нефелни манипулации, които се пренесоха и на родна почва. Разбираемо е, че тълпата се нуждае от кумири, но все пак да има и правдоподобност в манипулациите!...

и мене не ме кефи, според мен има груби черти, особено долната челюст е груба и издадена иначе за благотворителната дейност- шапка. малко хора правят нещо по въпроса

Моля, само 37 годишните без пластични операции, които изглеждат по-добре от нея да я критикуват!

Е на 37 год. и изглежда по този начин, то тя е направо за окайване. Абе, тук 50 год. са парчета , че дрънкат, а представете си я тази след 20 год.?!

Абе дъртичка си е вече.Брат трябва да си има някоя по свежа.

То понеже той е първа младост, хаха :)))

анджелина е жена модел вав всяко отношение. жалко, че у нас нямаме подобна жена. нашите "звезди" са дяволски изчадия: нагли, гнусни, прости, нахални, егоцентрички, исползувачки, гювендии, консуматорки и авантюристки.да не споменаваме, че се продават като стока и че нямат никакви морални задражки. и за сажаление такива са не само звездите, но и почти всички балгарки от младото и средно поколение. комунизма ги разврати тотално.

Въпрос на гледна точка, казало котето и си облизало д*! Хубавото е, че светът се отвори и за нас и можем да прогледнем за реципрочните качества на българския мъж! След това обаче, никога вече не ни е мъж!

Състарила се била! Тя не е ли нормален човек? На снимките отблизо, на които се е усмихнала, има бръчици около очите. Нормално и в реда на нещата. На мен това ми показва, че тя е естествена жена, а не някоя с изкуствено опъната кожа. Те такива изглеждат като с маска. Според мен Анджелина си е хубава и с бръчиците.

Тя нарочно,специално за вас се състари,за да имате какво да пишете.Аз не я харесвам на външен вид, но не бих написала такова нещо.

Ще ме извинявате, но всички медии, които пишат подобни неща за такъв качествен човек като Анджелина Джоли, не им прави чест и определено нивото им се принизява доста. Джоли е направила толкова много в живота си сам сама, от това да е напълно независима, до това че е помогнала на много хора и продължава да помага. И най-вече, че е една от малкото знаменитости, която използва славата си за нещо много по-смислено от това да си купуваш скъпи дрешки и да караш скъпи коли, а именно да засяга и популизира сериозни проблеми на човечеството. Много голям човек е тази жена, за разлика от малките и дребни човечета, които печелят пари пишейки повърнхностни и кухи анализи...

прекрасна жена, с годините става по-хубава

Жена!

много си е добре жената - изчистен делови стил на облекло,подходяща прическа - кой иска да изглежда като евтина танцьорка?такива има с лопата да ги ринеш.

Невероятна жена, излъчваща вътрешна светлина- респект!

Ти си един неграмотен , циничен простак!

Това е жена от класа и ще е прекрасна на всяка възраст! Само за ценители.

kokobrais

Нема да я върнем и такава:-) :-) :-) :-)

толкова почитатели . толкова хвалене, толкова дълбокоумни изводи и заключения Що никой от вас не попита за какво е била сбирката на G8? Какво е праавила там анджелина джоли, какво е казала с какво е допринесла от гледна точка на мисията си на пратеник на добра воля. но не ..... Само дрън-дрън Всъщност не е чудно - то за нещо друго освен блюдолижене се иска поне малко акъл. Каквато Анджелина - такива и почитателите и

Анджелина не е случаен човек,има го в ю тюб ,тя и Брат са братовчеди,и са рода и на Буш и на Обама и на Кралицата на Англия.Тя си е рептил.И какво от това?Тук на земята джиновете и хората сме да ни изпитват.съда е само на Бог.на никой друг.Жената е красива,има 6 деца,съпруг,прави благотворителност.Колко от това се постигнали Вие?И като не сте рептил/нещо ,което се вижда ако си запознат,така че и вие може да сте рептил/,нима сте безгрешна?Да харесваме Джоли.Ако всяка българска звезда отгледаше 6 деца,без останалото на Джоли ,България щеше да е по-добро място за живеене.

Аз не пиша за Анджелина Джоли , а за вас - нейните фенове, които не се интересуват от нейната обществена( да я наречем така) роля като пратеник на добра воля, а само от външния и вид и в 90 постинга пишат общоизвестни и общоприети за нея неща. За вас - офффф. разбра ли? Нима не те интересува какво е направила за страдащите по света? Просто исках да се даде по-друг поглед към тази жена - не само холивудска хубавица , но и съзнателно ангажиран човек. Но както написах - за тов а се иска поне малко акъл. Доказателство - ти.

Четеш толкова много в ю тюб - добре, но внимавай да не пострадаш от правописна грешка.

На Г8 ли? Скоро бях чел, че 65% от жените в Конго са изнасилвани поне по веднъж. Поискала е от Г8 действия за предотвратяване на тези зверства.

Дано никой, никога да не успее да убеди тази жена, че има нужда от подобрения или така наречения "тунинг".

И като остарее,пак ще е красива.Не всеки с нейните материални възможности се нагърбва със задачата да отгледа и даде по-добър живот на изоставени деца. Всички остаряваме и не е необходимо да бъдем толкова критични към хора от голямата сцена.

Е, драхти сексистката статия, Дир. Няма значение, че Анджелина Джоли е една от най-големите холувудски звезди, няма значение, че е прекарала години в борба да помогне на онеправданите и безпомощните, има значение само, че са и излезли бръчки по лицето! Срам и позор за вас, ако ставаше въпрос за мъж актьор НИКОГА нямаше да напишете и публикувате подобен гнусен пасквил.

Чудесна е! :) Но не съм много убедена, за девойчето, което пише тези статии, колко е жалко да трупаш активи с такива нефелни статии :)

Много си е добре. Даже идеална :)