Анджелина Джоли прави филм за майка си

Анджелина Джоли ще изиграе ролята на покойната си майка Маршлин Бертран на големия екран в нов биографичен филм, съобщават британски медии.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли прави филм за майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Radostina

Хора, не Ви прави чест да говорите така за нея. Тя е един прекрасен човек, толкова много помага на хора в беда, кьде ли не, сьщо и на Балканите. ако не ви харесва защо четете тогава новините за нея? Тя е човек който е постигнал толкова много, призната навсякьде в света. Но разбира се ние бьлгарите имаме нещо да кажем - че е тьпа, че ни е писнало от нея, че не знам си какво. В толкова много от Вас не е останала и капка човещина. Хобито на бьлгарина в 21 век е да хленчи и да хули и да обижда другите!

Баба й и дядо й със сигурност ще изпаднат в умиление, още повече като единствени зрители!

на Джоли и личи ,че е свестен човек и искрена- много хубава снимка

А бащата без паметник неръкотворен ли ще остане?!

Честите новини за Анджиту и нейните мисли и решения започват да ни дотягат. Я драснете нещо за нашите любими ритнитопковци Валерко и Никиту и техните любими застаряващата Алисия и черното Николетче.

Защо й е изскочила така вената на челото?

Престанете да ни занимавате с тая хипохондричка.Все пак, малко или много се явява идол за доста малки момиченца и не ги заразявайте с лудостите й.Всеки си има някаква лична трагедия в живота- неоспорим факт.Все пак е от съществено значение на какво се дава приоритет!

всеки сам се справя с проблемите си....

След аблацията на гърдите да да и направили и лоботомия ?? Или по скоро Би трябвало да и направят ...