Как реагираха звездите на постъпката на Анджелина

Знаменитости изказаха възхищението си от смелата постъпка на Анджелина Джоли да се подложи на превантивна двойна мастектомия, съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Как реагираха звездите на постъпката на Анджелина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е безумие. Това, че има този ген далеч не значи, че ще се разболее. Има огромен брой други фактори, които влиаят като стрес, начин на хранене, натрупани токсини и химикали в тялото...и да си махне гърдите това далеч не е гарантира, че няма да се раззболее. А кой знае дали след някоя друга година няма да открият, че и силикона бил вреден. Не само, че дава лош пример, а и подхранва муштимилионната индустрия на пластични хирурзи и фармацефтични компании.

аз имам рак на едната гърда. Сега ще премахна и здравата.Защото за да имам рак на 35..явно си нося гена.Който не се е сблъсквал с тази борма , особено у нас..няма идея за какво става въпрос. И коменарите му са без смисъл..

Само лекар може да определи дали е необходимо да премахнеш и здравата.

Бедните българки пак няма да се доредим да си изрежем гърдите, за да не умрем от рак - първо нашите лекари ще ни одерат за рязането, а после надали ще имаме средства и за реконструкция/поставяне на импланти/. А, и още нещо - всяка втора силиконка ще се хвали с превенция на болестта.

При уголемяването на бюста със силикон не се премахват естествените гърди. Поставянето на силикон не е никаква превенция. Точно обратното .

и с кво точо ще помогне или "вдахнови" някого? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво искат да кажат с това- "Ще вдъхнови хиляди жени"!?

това щях да попитам. За какво всъщност ги вдъхновява? Лицемерни, лустросани и празни приказки на разглезени хора.

Анджелина и Кайли са най-големите ми любимки, жалко че тази коварна болест не ги подмина.

Нека да не забравяме, че тя НЯМА рак!! Направила го е с цел превенция. Което обаче задава върпоса - Ако имам висока вероятност да хвана рак на мозъка, да го махна ли и него?? Сега само да не вземат хиляди жени да почнат да си режат гърдите?! Медицината все още не е напреднала толкова, че да каже кой ще се разболее от рак и кой не! Даваните проценти могат да варират много, а и лекарите не са всемогъщи и всезнаещи!

Да не си й личният лекар, че знаеш такива подробности.Може и да е имала рак, но да е решила да не го споделя.Аман от списвачи и правещи си гимнастика на пръстите.

Лудост.....