Синът на Аня Пенчева с дънки и маратонки на бала

Аня Пенчева, Валя Войкова, Цветанка Ризова и Петя Буюклиева изпращат абитуриенти тази година

Обратно в новината

Коментари - Синът на Аня Пенчева с дънки и маратонки на бала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е ли лекенцето, дето миналата година се разнасяше моторизирано из разни мол-ове? Какво пишат за него, като работата му е да ходи да полага общественополезен труд в спешното на Пирогов. Такива кретенчета като него трябва да ги пращат в оная касапница в Пирогов, за да им се наместят чакрите и акъла.

Бре така както изглежда Валя направо да не повярваш че има вече син абитурент. Явно по навреме е родила жената, браво че изглежда по този начин, на тези години. Иначе успех в живота на всички абитуренти. Не виждам смисъл да коментираме личния им избор по отношение на тази празнична за тях вечер, това все пак си е личен избор нека го уважим.

Как може 150 коментара за някакъв лигльо, който решил да ходи с дънки на бала. Такива изобщо не трябва да ги коментирате. На тях това им е целта, да са в устата на хората.

Така е, това е разумният подход, само че явно масово надделява желанието да се излее вековната злоба на роба, независимо върху кого и за какво. Направо не е истина под какви статии се събират по 100+ коментара, а съдържанието им...просто не подлежи на коментар.

Това е най-умният коментар, който видях дотук. Поздравления за автора му. Все пак са останали и нормални хора.

Kalin

Традициите умират явно като чета тези неща;-)То по тая логика и тоя бал да отпадне най добре.Ще се спестят бая пари на родителите.

Това е глезеното келешче с мотора от мола, което ПАК се отърва без присъда! Пишете и Гошо Тиквата и други престъпници как ще изпращат кухите си Ебитуриенти!

щото не ви стиска да го направите в мола,браво на момчето!

Мнооого си прост. Дали щеше да му стиска ако майка му и баща му бяха обикновени работещи хора.

И двете отрочета не може човек дори да ги напсува на майка, ако потрябва, защото и двете /първите споменати/ съвсем не са стари, дори нещо повече - така че майка им млада на абитуриентите.

Така пък да ми е запукало за тая работа.

Браво!Аз още съжалявам защо не пратих и моя син така!

Правилна постъпка.Така или иначе,този бал е много тъпа история.Няма никакъв смисъл.Завършват училище-половината са неграмотни,знанието не е приоритет или ценност в живота им.Дори ако няма абитуриентски балове би било най-добре.Хиляди ,за да изглеждат като сводници и проститутки,да се напият ,нашмъркат и омажат.По добре ,да ги дадат за образование или нещо смислено в младия си живот.

Всеки има право на избор!Много по-младежко е,не е нужно от сега да се прави на чичо.Как може толкова злоба да изливате върху едно момче? Не вярвам,че всички тук сте безгрешни ангели небесни.

Малкия лигльо все пак е само един моторист нали, не е шампион по шахмат например(визирам 16 годишната българка Деница Драгиева спечелила световния ученически шампионат по шахмат, който се проведе в Порто Карас -Гърция). А на "успехите" му в спорта бяхме свидетели в столичен мол. "Достойно" дете на лигавата си майка.

Момчето е на 18 години и може и да прави големи простотии, но и огромни успехи жъне в своя спорт, докато повечето от Вас, драги драскачи, на 18 години само до простотиите сте си останали, така че не си избивайте комплексите върху едно дете, личат Ви още повече така.

...с успехите му само той и майка му са запознати....хммм

И всички останали по-вещи в моторния спорт от теб...хммм

Най биха му подхождали цървули на този мамин лигоч!!!

А защо не с белезници и раирани гащи с дупка?

И какво иска да каже с това?Показва неуважение към всички.

Ами ще избере дрехи, каквито той си реши, какво общо има това с уважението? Даже е точно обратното - неуважение е да не зачиташ избора на друг, защото не е угодил на твоите парвенюшки представи. Друг е въпросът, че проблемът на въпросния Ангел с уважението е другаде.

А бре моме това е бал а не дискотека има некакъв етикет как да бъдеш облечен , а не некакво си шиле да се откланява от стадото. Написал съм го по просташки начин за да ме разбереш айде че ми свърши мастилото на комп.

...този "юнак" не трябваше ли да се бъхти в някоя тухларна за назидание??? нещо много се потулиха нещата май....и с каква гордост си показва отрочето, отврат! хора, пишете и давайте новини за обикновени деца, от които да се възхищаваме!

Аз също имам дъщеря-абитуриент. Днес беше чудесното и изпращане от училището (държавно). Беше най-красивата и сякаш най-себе си. Много от нейните съученички изглеждаха с по 10 години по-стари. Ужас, толкова ли е трудно да си вземат чифт удобни обувки, с които да не изглеждат така нелепо. Отвратих се от пълни госпожици в розови тоалети насред центъра на София. Моля, махнете и лъскавите "пайетки" - те крещят: "Грозна съм, имам нужда от нещо повече". Наслука на всички!

Честита абитуриентка и нека е жива и здрава. Само че кому беше нужно да се говори чак с отвращение за по-пълните момичета на бала, независимо дали тоалетът им е розов, оранжев или електрик зелен?! В крайна сметка - за тях също е празник, а и идеята е те самите да се харесват. Коментарът за "грозните" абитуриентки също не е много красив.

Никъде в написаното от мен няма споменато "грозни абитуриентки" . Факт е, че на пълничките момичета не стои розов тоалет и ако Вие сте майка на дете с подобен вкус и дадености, имате пълното право да му дадете съвети как да не изглежда смешно и неадекватно. Това е празник най-вече за децата ни, нали? Не бихте искали след някоя и друга година порасналият вече гимназист да Ви попита: "Мамо, а ти къде беше, когато реших да се окича с "пайетки" като кукер...

oops, не е вярно, моята дъщеря беше най-красивата!:-)

Права сте, двете бяха най-красивите!

Всяка майка казва,че нейната дъщеря е най-красивата ама дали наистина е така е друг въпрос.

Баловете отдавна се превърнаха в голям кич! И поле за изявва на простаци! К'во бяха писали в юропата- в най-бедната страна се хвърлят хиляди левове за една-две нощи!!!

Тръпнем в очакване и на него да му спретнат едно предаване като на кака му и чича му / или какъвто там му е Сашо Дикоff/. Велико семейство, еййй, отвсякъде ни изскачат. Умиране има, оттърване няма!

Забравяш е другата кака, от канал 1 ,Караньотова.

Разглезен простак! Мястото му е в затвора!

прав си, имаш едно плюсче от мен

Определено Ангелчо се е заел да защитава баба си Аня. След всеки коментар има злъчен отговор. Не разбирам ,защо тия хора си мислят, че всички трябва да ги харесват. Ами на мен определено не ми харесва Аня ,нито Петя Б. Даже и не искам да знам нищо за тях.Дреме ми. А пък Ангелчо ще го уредят да стане журналист, както каките му.Нищо ново.

няма лошо , щом се кефи момчето

Е кое да му е лошо.Тодор Живков му е купил апартамента още преди да се е родило момчето:-))

А какво общо има това с дрехите му за бала?:)

Е сега какво, завиждаме ли? Да беше направил така, че на теб да ти купи!

чакам парвите две от изброените маики - гарантирам тотална утеха заради отрочетата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пишете и на коя дата и къде ще е бала за да са подготвени хората.Според мен ще е с дънки и маратнонки,защото с костюм и обувки не е удобно да се кара мотор.Нищо чудно в разгара на празненствата да реши да врътне някое и друго кръгче по етажите на най-близкия мол.Аз друга логика в тази новина не виждам освен да е пусната превантивно.

Tо и моя синковец преди 6 години направи същото. Тарикатчето ми си взе на ръка парите ,които бях решил да давам за парцалите за еднократна употреба и си купи доста по смислени неща, някои от които още използва.

Дънките му са 1300 кинта!

Марката е КТМ с кевлар са.

БРАВО НА МАМА МОМЧЕТО

Ами да Ви кажа не ми дреме тия мамини синчета с кво ще са облечени, по добре напишете тези които няма какво да ядат как ще са облечении не виждам що ни занимавате с глупости!

А гащи сложил ли си е?Малоумници.

С каквото и да е облечен, по-важно е какво е направил и постигнал в живота до сега - не е нужно да е като цигански барон накичен и да е кръгла нула всъщност Това момче е изградена личност!

Ще комплексира селянчетата,които са изхарчили заплатата на мама за коприни и лимузини!

Ами те един път ще я изхарчат, а не всеки ден като "стортсмените".

Какво е преживяла косицата на Анчето?!Перхидрола си е зел своето... Синчето нека на бала да се пусне пак в мола с моторчето, ей тъй да видим къв е пич...

Ти като станеш на годините на Анчето,се погледни в огледалото.Може и сега да го направиш,ако имаш нужда от стрес!

Е какво и е на годините на Анчето? Макар и тунингована си изглежда точно на годините. Жалко за парите дето е дала за подобренията.

От задълбоченото материалче разбрах, че тази година ще има четирима абитуриенти. Значи чистачката в нашата фирма нещо ме лъготи, че и дъщеря и завършва гимназия...

ВАЗХИЩАВАМ СЕ НА ТОЗИ ПИЧ

Ми стани му дама за бала тогава.

някой да знае майка му и баща му с кво ще са облечени,че мн ме вълнува това

Буюклиевото синче да ходи в Русия да учи!!

няма ли да поразвърти мотора пак през МОЛ-а? Да се позабавлява малко....

Не му завиждай де.Ти пробвай у вас в кочината да завъртиш тиквената си каручка,може и да се получи!

Кочина е само в главите на измисления ни и некадърен елит!

глупак, ще си запомни бала

"Глупакът" е на световно ниво,а ти?

Не знаех, че простотията има "световно" ниво.

А ти по дрехите си ли "измерваш" запомнящите се моменти?

Ебати хейта пада в коментарите :D Какво изпуснах този път?

Толкова ли нямат пари да ми купят по един костюм това е офицялна вечер ами да ходят по къси гащи.

Абе, "официЯлния", ти въобще училище завършил ли си? Поне основно? Хахахах

Браво на Ангел.Крайно време е да се сетим,че бала не е модно ревю и не е нужно да се харчат толкова пари, заради едната показност. А на злобарите искам да кажа,че Караньотов е последния човек,който може да нарани човек,когато е на мотора си!

... "закъснели люляци" както се пееше в една песен.

Няма вандализъм - нищо не е счупено, никой не е наранен. Няма утежняващи обстоятелства. Книжката му я взеха за 6 месеца и го глобиха. Малко ли ти е? А ангелю небесен, дето никога нищо лошо не си сторил?

страхотно момче.хубаво,с излъчване.желя му успех! поздрави от лас вегас!

Страхотни деца е отгледала Аня Пенчева! Поздравления!

Па кво ми е? Кифлуу, яз у енгилизко съм учила ба!

Нема да мъчите дИтетууу!!! Дайте му танк! И му посочете най-прекя път до концентрлейшън пойнта. Щъ да ся запомни!

Това онзи терорист с мотора в мола ли беше? Защо не е в затвора, където му е мястото?!?

Щом може да се вози на мотор в МОЛ, твърде логично е да се появи в пижама на бала си.

Ачи със мотора ще ги влачи.

аз тази новина я чакам от години направо. благодаря ви дираджийски хралупи, че пълните главите на хората с чалга новини (нямам предвид музиката, а поведението на някой "звезди").

Ний безработните и оглупелите ниемами кво друго да чаками, тъй щото туй ни разтърси даже повече от сенната хриема на Jovi

" някой " звезди! Това не е грашка от писането, щото "И" и "Й" са далече, на каквато искаш клавиатура. Първо - граматиката, после - подвизаване по форумите! Наби така?

Тоя да ми дойде новобранец такива сапунки ще има, че дънките и маратонките ще му изгният едновременно...

да не ти доxoe майка му :-) Че ти ще пуснеш мехурчета ;-) И ще оглупееш като Дикoff