17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези не ги познавам.....

Намери си СТОЙНОСТНА работа.

Лош стил. По-точно липса на стил.

Но на кого му пука за празниците на непознати и безинтересни хора?

В църква се ходи малко по-скромно и прилично облечен. А тя с какви секси дрешки е. Не бива така, Антония. Има си приличие, това е духовно място не мегдан.

Този мъж е симпатичен по принцип, защо винаги е с някакви сака, които са му свръхтесни. Това едно копче на сакото му се крепи на магия просто.

Девойката ръси яко кинти , за да пишат за нея!

това е прекрасно!! а някой знаели кои са тези хора?

Отново е възстановила дългите си остри нокти - гарантирам, че с такива ръце нито бебе гледа, нито погача меси.

Батинков, моля те бъди мъж и спри тези медийни изяви на Тонка. Поне заради детето Батинка, моля те! В теб ми е последната надежда, макар че като те гледам как позираш, и ти май няма да можеш да ни отървеш от тоя медиен тормоз.

Тъй като обичам да си сверявам часовника , направих кратка справка и установих, че тази снимка в официалният профил на Г-жа Батинкова е събрала грандиозните 36 харесвания. Или да питам, защо ни занимавате с тези хора?

Батинка, бая си наедрял има няма 120 кила си ги докарал до тука!

Няма как да стане с тоя умствен багаж

Първо си помислих че някой се хвали с това че може да замеси погача... а то се оказа че е някаква тетка, която не знае кога се прави Прощъпулник-а;)

Най-много да извади очите на детето.

Тя питата за баджанаците нема да стигне мари

В Божият дом не се ходи облечена като проститутка.

Ама че облекло за църква! Тонке, с това рокле и с тези ботушки си за магистралата.В Божия храм се влиза с прилично облекло!

Какви журналисти, тези тук публикуват само платени статии, ама и ти си едно наивно същество :д

А Наталия Кобилкина кога?

Пак се започна, малко ги бяхме забравили тези персони!Може ги греша, но къде е червената рокля, за която пишат ,някаква тясна пола, такова нещо не видях, виждам ботуши, които са много хубави, но не за църква ,на друго място може да са актуални! Да са здрави , но какво да очакваме след 40 дена!Доста ни е тази инфо, не ни губете времето!Но статията се чете за развлечение!

В църква с такива ботуши, изобщо така облечена, не съм набожен, но тези и такива, като тази големи грехове имат да плащат, ужас, много евтино, много!

Батинка, купи си едно сако с нормален размер, да си вземеш въздух:)) иначе да са живи и Здрави тримата с бебчето!

мала мале.....хахаххаха

Поредната златотърсачка...

В първия момент ми заприлича на това новото извращение- Момо!!!

Кобилкина вече роди -оня ден.Момче-Филип.

Добре се храни бебчо, да е живо и здраво! Но майка му още не знае как да го държи. На 40 дена бебе винаги се поддържа род главачката, а тя го хванала, като 6 месечно дете. Понеже Антония обича да се дава за пример и затова не се стърпях да направя забележка. Изглежда уморена, явно се опитва да полага грижи.

А коя беше тая????

коя е тази?

Няма отърване от тези навлеци!!!! Никой не се интересува от вас!!!!

Честита баба Марта на всички! Живи и здрави, късмет и благополучие!

Хубаво е ,че спазва традиции.Малко за облеклото се е престарала,не е като за църква,но пък изглежда добре.Бебчето е доста едричко и пухкаво.

Е ти пък,ще чака цяла година ....покаже ли си езичето и я мята.

Е не сте интересни ....на 12,13 години вече не е модно.....Друго си е на ДЪРТИ ГОДИНИ...

Тоце,като се разведеш ми се обади и аз да ти направя едно...........................!

Браво!!! Много се радвам за Антония!!! Само такива новини да има - какво ни занимават с доходи, икономики, окаяни здравеопазвания и всякакви щуротии.

Предполагам, че питката е омесил Батинков.

Браво Тони, Честито!!!!

Разибрам, че много персони си плащата за ПР, но те са актуални публични личности - хора от бизнеса, политиката, шоу-бизнеса. Кроки към към кои се числи, само това не разбрах?

Хора, пощадете ни!!! Разбирам радостната новина за младото семейство! Живо и здраво да им е детенцето! Нооооо, защо тази млада майка се е облякла като улична труженица?! И то в църква?!

Батинкова, къде с тия ботушки?На еезда ли си тръгнала, на магистралата ли? И се научи как се държи бебе, че много се излагаш като ,,примирна майка"!