17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Батинкова, къде с тия ботушки?На еезда ли си тръгнала, на магистралата ли? И се научи как се държи бебе, че много се излагаш като ,,примирна майка"!

Хора, пощадете ни!!! Разбирам радостната новина за младото семейство! Живо и здраво да им е детенцето! Нооооо, защо тази млада майка се е облякла като улична труженица?! И то в църква?!

Разибрам, че много персони си плащата за ПР, но те са актуални публични личности - хора от бизнеса, политиката, шоу-бизнеса. Кроки към към кои се числи, само това не разбрах?

Браво Тони, Честито!!!!

Предполагам, че питката е омесил Батинков.

Браво!!! Много се радвам за Антония!!! Само такива новини да има - какво ни занимават с доходи, икономики, окаяни здравеопазвания и всякакви щуротии.

Тоце,като се разведеш ми се обади и аз да ти направя едно...........................!

Хубаво е ,че спазва традиции.Малко за облеклото се е престарала,не е като за църква,но пък изглежда добре.Бебчето е доста едричко и пухкаво.

Честита баба Марта на всички! Живи и здрави, късмет и благополучие!

Няма отърване от тези навлеци!!!! Никой не се интересува от вас!!!!

коя е тази?

А коя беше тая????

Добре се храни бебчо, да е живо и здраво! Но майка му още не знае как да го държи. На 40 дена бебе винаги се поддържа род главачката, а тя го хванала, като 6 месечно дете. Понеже Антония обича да се дава за пример и затова не се стърпях да направя забележка. Изглежда уморена, явно се опитва да полага грижи.

В първия момент ми заприлича на това новото извращение- Момо!!!

Поредната златотърсачка...

мала мале.....хахаххаха

Батинка, купи си едно сако с нормален размер, да си вземеш въздух:)) иначе да са живи и Здрави тримата с бебчето!

В църква с такива ботуши, изобщо така облечена, не съм набожен, но тези и такива, като тази големи грехове имат да плащат, ужас, много евтино, много!

Пак се започна, малко ги бяхме забравили тези персони!Може ги греша, но къде е червената рокля, за която пишат ,някаква тясна пола, такова нещо не видях, виждам ботуши, които са много хубави, но не за църква ,на друго място може да са актуални! Да са здрави , но какво да очакваме след 40 дена!Доста ни е тази инфо, не ни губете времето!Но статията се чете за развлечение!

А Наталия Кобилкина кога?

Кобилкина вече роди -оня ден.Момче-Филип.

Ама че облекло за църква! Тонке, с това рокле и с тези ботушки си за магистралата.В Божия храм се влиза с прилично облекло!

В Божият дом не се ходи облечена като проститутка.

Тя питата за баджанаците нема да стигне мари

Първо си помислих че някой се хвали с това че може да замеси погача... а то се оказа че е някаква тетка, която не знае кога се прави Прощъпулник-а;)

Батинка, бая си наедрял има няма 120 кила си ги докарал до тука!

Тъй като обичам да си сверявам часовника , направих кратка справка и установих, че тази снимка в официалният профил на Г-жа Батинкова е събрала грандиозните 36 харесвания. Или да питам, защо ни занимавате с тези хора?

Батинков, моля те бъди мъж и спри тези медийни изяви на Тонка. Поне заради детето Батинка, моля те! В теб ми е последната надежда, макар че като те гледам как позираш, и ти май няма да можеш да ни отървеш от тоя медиен тормоз.

Отново е възстановила дългите си остри нокти - гарантирам, че с такива ръце нито бебе гледа, нито погача меси.

Най-много да извади очите на детето.

това е прекрасно!! а някой знаели кои са тези хора?

Девойката ръси яко кинти , за да пишат за нея!

Този мъж е симпатичен по принцип, защо винаги е с някакви сака, които са му свръхтесни. Това едно копче на сакото му се крепи на магия просто.

В църква се ходи малко по-скромно и прилично облечен. А тя с какви секси дрешки е. Не бива така, Антония. Има си приличие, това е духовно място не мегдан.

Но на кого му пука за празниците на непознати и безинтересни хора?

Лош стил. По-точно липса на стил.

Намери си СТОЙНОСТНА работа.

Няма как да стане с тоя умствен багаж

Тези не ги познавам.....