17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е продуктово позиционирано материалче от Тоца Крокодилска.Някаква вехта миска с купена титла от далечната 2009година.Никой не се интересува от нея затова плаща на медии за да я пробутват.

Смляха го това детенце от размахване насам-натам ... Тоцо, Тоцоооо, това, че си грозновата, не е проблем, но с мозъка имаш сериозен проблем. Напълно ти липсва. И това The Best Batinkov и Daddy Batinkov е изумително тъпо, ама как селска буца-снобка като теб да го разбере?

Много мили снимки. Да са живи и здрави!

Бебето е мн сладко

е живота, да виждаш как това малко мъниче преоткрива света, останалото е фалш и измама!

си умирам от смях с тези. Особено естественото раждане. Когато аз раждах повечето раждаха нормално, само на спешните случаи им се правеше секцио. Сега е обратното, но не виждам връзката с естественото раждане и обичта към детето. Да е живо и здраво детенцето и всички деца, но защо това го показват сякаш е от Марс. Евтин пиар

Край! Светна ми! Сега като нямам първороден син, роден по ествествен начин, нямам право да казвам, че обичам децата си. Хайде, голямото е момиче и е родено с цезарово сечение, ама все пак е първородно, има някакъв шанс да получи обич. Ама второто, горкото... момиче, със секцио. НЕма шанс! Всемирна тъпота! До вчера бяха лиготиите на Николета, днес на това чудо. Моля Ви, спрете планетата! Искам да сляза! Тук вече не се издръжа! Ще си взема и децата. Може пък да се науча да ги обичам като първороден син, роден по естествен начин....

Моля това е ДЕТЕ, не розова плюшена Играчка – Госпожа!!! Надявам се сте забелязали разликата?

От коментара на миската излиза, че ако синът не е роден по етествен начин, бащата няма да го обича. Или поне не толкова. Питам: кърменето има ли също влияние върху степента на обич?

Аз бих внимавала с тоя дундьо.

Тези продали се души за какви чувства фантазират.Щяха да са успели толкова и да позират друг път,ако бяха наистина истински.Поредните спонсорирани слуги на масонско-илюминатните кръгове.Аман от фалш!

Тези коментари за Антония ...”няма нищо по-чисто от тази любов на ПЪРВОРОДЕН син роден по ЕСТЕСТВЕН начин “..:) Ама хората са прави ..няма по -селски изпълнения к обяснения от тези на Антония ... Скромност няма да им навреди..че ще се пукнат от напъване хахха

Страхотни са!

Страхотни позьори са!

няма нищо по ЧИСТО от любов между баща и първороден син, роден по ЕСТЕСТВЕН начин

Тая започвам да се съмнявам ....изобщо наред ли е с кратуната или я носи само за БАЛАНС ....ОНИЯ братушката я смилаше от бои...мислехме си че е ЯЛОВА КРАВА ....И НАКРАЯ КАТО ВЗЕ ЧЕ РОДИ ..."БАЩАТА НИ СА ЗНАЙ ...КОЙ Е."....НАПРАВУ СА УЛЯ.....РАЗБРАХМЕ ЧЕ НЕ СИ ГО ИЗСРАЛА ....РАЗБРАХМЕ ЧЕ "ТАТКОТО"....МНОГО ОБИЧА ...КОПЕЛЕТО.......И СЕГА КВО ???....ВМЕСТО ДА ПЛАЩАШ НА ДИРА ДИ ТИ ПРАВИ РЕКЛАМА ...ДАРИ НЯКОЙ ЛЕВ НА НЯКОЕ БОЛНО ДЕТЕ...

писания на цинична, възрастна лелка, минала 55

чудесна снимка. най-чудесното е че Антония не присъства на нея.

Бъдете живи ,здрави и много щастливи!

Само таткото ....да не вземе да излупа ...дитету ....щотото и това се е случвало....

Овца , спри да си рекламираш Нещастния живот :)

Тоци, мила, спри се, че така се обясняваше и Велоновата, ама накрая се разделила с Енчев. Даже еднакво се обличаха, сега не ще да говори...

Сладуран бебок! Да им е жив и здрав! А тати се е наклал като прасе. Какво симпатично момче е на по старите снимки.

чиляка... Прибере се, погледне в спалнята какво има, завърта на 180 и в кухнята при хладилника.

Тоце ти си брутален мазохист. Хората те плюят, казват ти в очите колко си зле, а ти продължаваш да си плащаш да публикуват супер тъпи статии и снимки от преди 10 години. Явно и мъжа ти е мазохист щом търпи простотийте ти, но поне детето пожалете. То няма вина. И не забравяй как един пиян космонавт те разнася в багажника на джипа си много след снимките, които са постнали в твоя чест.

Не не мога просто!!!... К'ъв е тоя абонамент и ежедневен бюлетин!!! Тази е много болна.

Детето е бонбон! За жалост поредното, неслучило на родители...

Досущ на майка си прилича!

Уникален сладур е малкият бебо.Толкова красиви сини очи,пу пу да е жив и здрав и много да ги радва.

Уникален, я! То само майка му се жени, бременееше, ражда и гледа дете!

Ами бяхме позабравили за тази фамилия, добре че ни припомняте! Няма на света д4уга подобна любов, те са само и единствено.... Сигурно останалите не разбират какво и любов и обич към децата! Добре ще е да открият и някаква школа, за да може масово да се учим от тях! Това семейство са едни посредствени хора, които не могат и не искат да разберат, че са досадни и станаха обект само на подигравки!

Смах, смях, смях! Само това се постига с тази нескопосанана реклама и с последващите коментари! Не мога обаче да напиша нищо оригинално, изчерпах се! Пускат статийки всяка седмица, народът изнемогва!

Тоце смени ПиАра че с тези текстове , които ти пуска в медиите повече се излагаш. Ти си изкопала дъното, но има още с този пр.

Защо я пишете госпожа Анатомия с моминското й име, а не с истинската й фамилия Бередин(и)-Ботушкова? Обидно е така! Крокодилчицата тя сладка и рожбичка си е излюпила миличката, досущ на нея прилича, това кой е бащицата са подробности!

Тези хора не разбраха ли, че не са желани в медиите? Защо се навират да събират колкото се може повече негативи?

..."родено по естествен начин". ИМА ЛИ НЯКОЙ да не разбра, че Антония е родила по естествен начин? Ами ти през д-то ли искаш да го родиш, бе, жена?!

то тва беше квинтесенцията на изречението . да се похвали че е родила по ЕСТЕСТВЕН начин . останалите думи са за пълнеж

няма такова чудо като раждане на първороден син по ЕСТЕСТВЕН начин !!!! разбахте ли ве ?

е то кокошките през д-то снасят

Мадамата е готина, ама пича е шкембелия.

Смях в залата. Единствените откачалки които си обичат детето на света. Когато се наакат пак ни информирайте, защото живо ни интересува.

На фона на ходещия скелет Тоца, перманентно бременният и, в 8-ми месец мъж някак ми седи доста смешно :D

Престанете да ни натрапвате "щастието" на една ковра-покажете бащинската обич на обикновения българиан,тя е красивата,мъжката,а не лиготиите на някаква си мис,счупила безброй патки!

Точно кокошка. Едно снесе целия свят разбра. Сигурно с трите имена и ЕГН го вика вкъщи. Смех смех.

Да де, ние обикновените не си обичаме децата. Аз например ги угоявам до 10 години, сготвям ги и ги изяждам.

Ние- обикновените, не висим постоянно в интернет, защото трябва да работим, готвим, чистим и прочее плебейски неща. Къде ти и деца да обичаме.