Апелативен съд в Калифорния възобнови дела срещу Майкъл Джексън за сексуално насилие

Състав от трима апелативни магистрати от щата реши в петък, че жалбите на Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък не е трябвало да бъдат отхвърляни от по-ниско инстанционен съд

Обратно в новината

Коментари - Апелативен съд в Калифорния възобнови дела срещу Майкъл Джексън за сексуално насилие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майкъл беше непорастнало дете, защото от 5-годишен е на сцената благодарение на деспотичния си баща. Докато другите деца са играели, той е бил по концерти, репетиции, записи. Затова в зряла възраст предпочиташе да бъде с тях, не защото беше педофил. Всеки, който е запознат с биографията му знае това. На 13 юни 2005 г беше оправдан по всички 14 обвинения за блудство. Аз съм за смъртно наказание за всеки педофил и знам за какво говоря, Майкъл не беше такъв. Тези палячовци са алчни за пари.

Първо го убиха, а сега искат и да го до-съдят. Ами намерете им работа на тези двата търтеи. Да бачкат. Яко да бачкат! А не да търсят милиони от мъртвец!

Защо не го съдиха, докато беше жив? А след смъртта му, да искат пари от роднините му!

дето мъртви гласуват по пощите кво да очакваш освен да изровят и мъртвите да ги съдят

Бахти глупаците Съдът : -Стани да влезе умрелия ...

Само там може да пробие подобно безумие - либерастки недомислици. Най-тъпите закони и тълкувания идват именно от там, пед*растия, извращения, насилствено ваксиниране... това е щатът с най-"напредничаво" мислене. Затова всички избягаха и останаха само джънкита и бездомни. Дори и МДж да се е заигравал с момченца - сякаш родителите на тези момченца не са били наясно за какво иде реч. Айде няма нужда

Трябва да е ясно че МJ е бил човек с ярки психични отклонения и именно хората около него трябва да се поставят под съдебна отговорност ,защото са си затваряли очите за сексуалните насилия над много малки момчета , с които той благодарение на "божестветата" си извесност и безброй подаръци за родителите им се е сприятелявал и интимно . Leaving Neverland представя много добре случилото се , как не богати семейства са подкупвани с пари и подаръци , децата започват да прекарват дни и нощи с МJ в имението му, където невинните игри прерастват в сексуални и когато момчетата почнат да навлизат в пубертета , се заменят с нови по- малки. Потърпевшите двама , сега мъже вече се сблъскват с ужаса от сексуалното насилие и страха от срамът и признаването му приживе на МJ , особено след като стават бащи. Обществото в шоубизнеса и "известните звезди " трябва да се следят под лупа , защото именно там за насилието се затварят очите на закона !

Много си навътре в нещата а? Да не си един от "потърпевшите"? Хубави ли бяха подаръците? Как се съди умрял бе? Ще го изкопават ли? За едни пари става въпрос и на всички е ясно. Както при всички останали дето се сещат, че са били "изнасилени" ама преди 20-30 години.

Вече не съдят живите, а. водят дела срещу несъществуващи хора...

това. Истински цигани... Дъно няма, което да не е пробито - той е умрял и го съдят... Съдиите/законите, които позволяват това са БОКЛУЦИ!

Аз предлагам, за да покажат, че има правосъдие дори да си умрял, да го изкопаят и да го осъдят да лежи ефективно трупа му. Какво доживяхме! Умрял да съдиш!

Търсят пари от наследството на Майкъл. Обезщетение. Наследството е доста голяма сума, над милиард,не знам точно. Може и да спечелят нещо от това.

Търсят пари- разбира се. Тези момчета са имали родители И ТЕ НЕ СА ОТХВЪРЛЯЛИ НИТО ПОДАРЪЦИТЕ- НИТО КОМПАНИЯТА НА мАЙКЪЛ...

Да съдят и родителите си.

Тея взеха първо едни пари за да спрат да се жалват. Ама хайде тогава първо да ги върнат, пък после да съдят. Ама пак са със скъсани джобове явно.

Когато адвокатите са повечко става смешно понякога