17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврейски демагогии...

Лицемерни ПР изхвърляния на милионери, лесно спечелили милионите си.

Еврейски лакърдии, еврейте на дават, еврейте вземат..а руските евреи като Миша Кунисова, грабят.

Ти в чужбина ли забрави, че "евреин" се пише без Й. Или и тука като беше, не го знаеше?

:))) Завиждат на децата, че имат известни мама и татко зад гърба. А те са нямали тази привилегия, хаха. Знаят, че децата им и без пари ще пробият, защото са известни.

Правилно!

Браво,подкрепям решението им.Но ми се струва,че са изпуснали нишката,щом са допуснали децата им да стигнат до това състояние..От самото начало е трябвало да ги научат да живеят по-скромно,охолството в ранна детска възраст не носи нищо добро.

Пхах, без подаръци за Коледа. Това е добър бизнес план, после ще напишат книга "Моето ужасно детство" и няма да ги мислим повече.

На такива новини най-много обичам да чета коментарите, за да гледам как ганьовците и ганките се възмущават.

Изобщо нямам представа какво е честен труд.

Хубаво ще е изобщо да имат пари за старини, че нещо са в застой напоследък. Да не се окаже, че няма какво да им дадат.

Този е такъв кретен по принцип, че думи нямам

Уж мъж и жена, пък педали...

Кастингът за млади артистични таланти започва от рано. Хубавото е, че ако децата се наложат, ще успеят да докарат до богатството на мама и тати.

Да имаш 250 милиона и да нямаш акъл не е лесно !

Пълна пропаганда. Промиват мозъците на бедните за да са доволни на малко.Никой от тези оядени милионери няма да си даде богатството за благотворинелност. ( Освен ако ги дава на своята си благотворителна компания) За да не плаща данаци.

Правилно. Дедо казваше" На децата трябва да се оставят само дългове, за да не се карат за тях!"

Хаахахах

Родителите са виновни за да не ценят децата им подаръците. Така са ги възпитали - без ограничения, всичко е позволено ... а сега - няма да ни наследят. Дано не ги превърнете в престъпници или в клошари.

беден и проз си!!!

Не децата, а света в който живеем е материален. Те се учат и растат в точно този свят и след като не познават друго е нормално да стават материалисти... за съжаление

Кога не е бил материален?

Преди има-няма 5 000 000 000 години.

евтин ПР. Бел Гейтс лиши от наследство децата си като им остави по 100 000 000$ другото подари на фондация негова собственост!?!

с какво се занимава тази фондация, която е негова собственост? Може би ако подари на Вас милиардите си, Вие по-добре ще се разпоредите с тях?

С глупости се занимава. С НИЩО. Харчи ги за себе си без да плаща данъци.

Нищожен е шансът децата им като пораснат да оценят жеста правилно. Най-вероятно ще обвинят родителите си в егоизъм и скъперничество или ще ги обявят за луди. Уви, каквото и да правиш, няма начин да накараш едно дете, живеещо в разкош (дори лишено от подаръци) какво означава да гладуваш 5 дни в училище, за да си купиш шоколад от 75 гр. за 50 стотинки. При мен беше така - питка със салам (хамбургски) и чубрица, ужасно вкусна в голямото междучасие - 10 ст. Питка с кюфте, да усетиш само аромата - 20 ст., но беше твърде скъпа за моите родители. Три години гимназия - 4 детски закуски х 5 ст. = 20 ст. Толкоз! И съвсем не бяхме най-бедните - повечето семейства бяха така. А сега ривем, че сме умрели от глад!!!

Номерът е, че новите проблеми не се решават със новото мислене. Който не е пестил от 20 ст. за закуска никога няма да те разбере какво казваш. А пък ако те чуят тия там с милионите ще си помислят , че си извънземен или , че си смущение ... бял шум - аномалия някаква ...

Колко истина има в това което казваш ... Дедо!

А аз спестявах за книги от парите за закуска в училище.

Ама се оказаха грешните книги - Винету трите тома го прочетох II-III клас и после продължих, а е трябвало с тях да си остана. Ама такъв е живота.

Те не искат децата им да глалдуват или да страдат, а просто няма да получат наготово милиони. Разбира се, че ще им осигрят всичко необходимо и със сигурност добро образование, но оттам нататък те ще трябва сами да се грижат за прехраната си. Не виждам нищо лошо в това.

Май май ти нищо не си разбрал.