Всеизвестен факт е, че холивудските звезди притежават огромно състояние и едва ли един живот би им стигнал, за да го похарчат. Това автоматично означава, че техните потомци ще наследят средствата им. Не такъв обаче е случаят с децата на актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис. Те решиха да лишат сина и дъщеря си от наследство, подобно на Стинг, Елтън Джон и Бил Гейтс, които преди няколко години сториха същото.

Вижте снимки на Аштън и Мила >>

Причината за това е, че звездата от "Двама мъже и половина" и съпругата му са на мнение, че малките Уайът и Димитри водят охолен живот, който няма да оценят, защото е единственият, който познават. Ето защо двойката се е заканила да промени ситуацията и да дари парите си на благотворителни организации.

За Коледа преди 2 години Къчър и Кунис дори не сложиха под елхата подаръци за децата си, понеже бяха на мнение, че са спрели да ценят вещите си.

"Не знаят какво искат, просто искат подарък. Това лишава празника от смисъл", сподели тогава Аштън.

"В момента всеки подарък, който им вземем, няма стойност за тях. Не искам да растат с идеята, че животът ще им поднася дарове", допълни Мила.

Като родители, те вярват в упоритата работа и се надяват един ден Уайът и Димитри да печелят честно парите си.

"Ако започнат собствен бизнес и имат наистина добър план, тогава ще инвестирам в него", каза Къчър, разкривайки, че все пак не е прекаленo краен в намеренията си.

Към момента богатството, което Аштън и Мила са натрупали от снимки на различни филми и сериали, наброява 265 млн. долара.