Водещата по БНТ Ася Методиева заминава да учи в Унгария

Водещата на „Денят започва“ по БНТ Ася Методиева заминава на едногодишна специализация в чужбина, съобщи медията.

Обратно в новината

Коментари - Водещата по БНТ Ася Методиева заминава да учи в Унгария | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за съжаление Ася има неприятно излъчване и език. Нека да се развива другаде и да не започва денят ни с нея.

Да отива да се обучава. Но е крайно време и тя да разбере, че ролята на невъзпитан кавгаджия, постоянно прекъсващ госта в студиото и скачащ от въпрос на въпрос не е атестация за добия журналист, още по-малко за добрия водещ. И е време да се създаде Данъчна полиция, която да проверява имотното състояние и произхода на доходите на журналистите и телевизионните водещи.

Момичето е умно, сериозно и скромно /т.е. морално/. Може още да не е ошлайфана като водеща, но за мен е /беше/ единствената и приятна алтернатива на слагачката Цолова. Пожелавам на Ася професионален успех и лично щастие! И...отново на екран, като един нов, стойностен модел за подражание.

Аз най-харесвах "голите новини" по M-SAT на времето! Не си падам по сутрешните блокове. Нека да е лято!

Аз лично си искам Наталия Николова, беше супер на сутрешните новини, след нея и не ги гледам, вече.

А В УНГАРИЯ ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЛИ ПИСКЛИВИЯ Й ГЛАС?!ВОДЕЩА В ТВ С ТАКЪВ ГЛАС Е НАПРАВО КОШМВАР!ЗАРАДИ НЕЯ НЕ ГЛЕДАХ СУТРЕШНИЯ БЛОК!

Добре,че напуска,защото има неприятен скърцащ глас!Учудвам се,как я търпяха до сега управниците на БНТ?

много лесно са я търпяли, в БНТ случайни хора няма, всички са рода на някой бивш партиен функционер и доносник. Тази кой знае на кой точно е рода...

Много харесвам Даниел и новата му колежка, усмихнати, позитивни. Наистина тази водеща беше прекалено сериозна и мисля, че без нея даже са си още по-добре.

Най-добрата водеща на сутрешен блок е Диана Радева. Жалко че работи в тв7. Тя е най-умната, най-бързата и адекватна водеща. А и е много чаровна.

Добре е и за нея, а и ние да си починем малко от твърде сериозния й тон и липсата на чувство за хумор.

там. Че това чужбина ли е, даже знамената са ни подобни. Екеш-мекеш, йоно пот, кезечоколо, немтодом, дето се вика. А иначе Будапеща е един "кичит варош" за който не го е виждал. Даже му казват "Малката Виена", защото и двата града са строени по един тертип някога и от едни и същи архитекти. И все пак, ако е въпрос за медии, трябваше да я пратят в немачко, при ингилизите или при янките, а защо не лалетата или франсетата?! Все щеше да е по-добре. Което ми говори, че уж специализация, ама не съвсем, сакън да не станем още по-обективни като свободните народи. Но да е жива и здрава, тя е умна жена и с това ще се справи успешно.

Да отива и там да си остане най-добре. Изключително неприятна персона с напълно неадекватно самочувствие, надуто отношение към гостите в студиото и нетърпимо, ужасно ИЗКУСТВЕНО ПРОИЗНОШЕНИЕ. Чуя ли я, моментално превключвам канала. ОТВРАТ!

При Орбан ще се научи на много неща! Абе като ще специализира поне да иде в някое по- престижно място, а то ...

И на мен БНТ ми харесва, но знам, че там винаги се е започвало работа с връзки. Мацката също има стабилни такива. Няма лошо, но ... лично на мен ми е много неприятно излъчването й и не гледам сутришния блок само заради нея. Сори, ама физиономията й е вечно кисела и изглежда като не.... Не искам да съм груба, но е най-грозноватичката водеща от екрана. Лицето й не е подходящо за водеща на предаване. Иначе сигурно е свястно момичето, успех й пожелавам.

Аз пък най-много нея харесвам от всички водещи на сутрешни блокове. Заради нея гледах Канал 1 . Намирам я за много красива, естествена и възпитана, на фона на политически оцветените, нервни и невъзпитани водещи от другите медии. А, да, харесвам и една руса водеща по ТВ7 - лъчезарна, красива и спокойна. Най-мразя неврастенична жена водеща предаване!

Олеее, харесваш най-ужасните - сигурно говориш за онази от ТВ7, която Бареков я издигна и дори му беше гадже за кратко. Точно нея също не гледам, защото ми е неприятна заради манипулациите, които правеше с Бареков. Но всеки си има право на мнение, де...

Абсолютно съгласен! Много скромно, интелигентно и приятно момиче ,най-доброто от сутрешните блокове!

отива в унито на сорос. връща хубава, умна, интелигентна и готова да застане начело на мирни протести. не случайно в новината е "изпуснато", че става въпрос за центрано европейския университет.

Мацето го изпращат да го обучават как да лъже по добре и май института ще е пак някой мед ин УЕСЕЙ, САЩ де!

С какво станахме по осведомени , значи ли това че ако съседа ходи на зъболекар до Австрия и всички трябва да научим

връзкарството хаха хаха по времето на соца беше голям проблем а сега да станат демократите дето стачкуваха през далечната 1988 -89г. и да ги питам защо не изкорениха връзкарството. Тая ако изобщо разбира от нещо аз трябва да съм космонафт!

Много противна лизачка. 2-3 път ме ядоса и не я гледам никога. Жалко,че парите на бг народ отиват при такива некадърници.

Никога не трябва да забравяме че БНТ и БНР са на бюджет и за всичко плаща данъкоплатеца. За какви пари става дума само те си знаят.

е добре. Дано се научи от тях на повече патриотизъм и национализъм, че да се защитават националните интереси е на първо място, че всеки политик може да бъде достоен, а не марионетка, ако има нужните качества, че има политици, които не допускат тяхната държава да става колония на когото и да е. Дано научи тези неща, защото малко се различаваше от Ани Цолова и останалата плеяда от добре платени малоумни и безпардонни водещи от основните небългарски телевизии. Колкото до БНТ, тя също не е българска телевизия, въпреки че се плаща от бюджета на държавата. Новините са окупирани и се "управляват" от чужди, небългарски елементи. Ако се върне отново БНТ, или ще трябва да прави огромни компромиси със собствената си съвест, или ще трябва да се превърне в Ани Цолова и другите като нея, които са напълнили програмите от сутрин до вечер на основните телевизии, и промиват мозъците, манипулират и направо лъжат, превръщайки българите в маса, а не в народ.

Приятна млада жена.

Ужасно невъзпитана към гостите си,с подчертано високомерие и надменност.Младите мъже в екипите са много по-добри.Тази не я понасям и заради нея рядко гледам сутрин БНТ.

Нямам нищо против момичето, но с тоя писклив глас страхотно ме изнервя и за това рядко гледам сутрин БНТ. Все пак на добър час и успех в начинанието!

От 1 месец гледам сутрешния блок по БНТ и съм много очарован. Няма черна хроника, обръща се внимание на новините по света, говори се за положителни неща, които не могат да се чуят по другите тв. Има много приятни и интересни рубрики. Самата БНТ, въпреки гафовете, се оказа една много позитивна телевизия. След като отказах и скапания фейсбук вече се чувствам по-свободен и по-позитивен към себе си и България :)

Демек си скъсал връзката с реалността. Е и това е решение все пак.

Да се откачиш от суратефтер = да скъсаш връзките с реалността???????????? Нннннееееее, това значи да се върнеш в реалността! Някой в БНТ е вдянал, че инвестициите следва да са в развитие на човешкия ресурс, а не в нови офиси и беемвета.

Излизам от системата, а не от реалността. Чувствам се по-добре от всякога.

особенно устришните блокове а да не кажа и за другите манипулативни предавания Гадното е че със собствените ни пари ни манипулират. А новините от света хаха! А новините от изстрадалата ни държавичка КОГА БЕ ? Нали уж е независима медия и в услуга на народа си или в услуга на САЩ, на мекеретата от Народното събрание? Ай холан с тоя позитивизъм, религия за глупаци.

викаш да гледаме Алфа Атака а?

Ех,значи, да и го поставя......

върви ли Голфа на село?

Ти си от село, ти кажи....