Ирина Флорин записа поп парче с Азис

От около две години Ирина Флорин и Азис искат да направят общо парче. Чак сега обаче то е факт.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Флорин записа поп парче с Азис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Азис за пореден път доказва,че може да пее!

Изслушах песента,но повторно ще бъде мъчение!

За разлика от Ирина Флорин, Азис може да пее.

Истерясала, изкуфяла, нахална бабетка. И за певица не става, и за дизайнер не става. Да се прибира не село и да ни освободи от присъствието си.

А навремето Ирина Флорин правеше хубави дуети с Мариус Куркински... Който помни - помни.

,,...да направим КОЛАБОРАЦИЯ на,,Цвят лилав,,... На песен не може да се направи колаборация- прави се нов вариант или кавър версия!Колаборация означава сътрудничество или съвместна работа за нещо си. Хубаво е да се научи да се изразява правилно-т.е. да замени колаборация НА с колаборация ЗА,,Цвят лилав,,. Начинът, по който изпява думите с Ч и Ш не е приятен.

глад, майка...като те налегне и с ням ще записваш...

Харесвам гласът на Азис. Не харесвам гласът на Флорин. Песента е типична за Флорин - мяу-мяу, мяу....т.е. няма да си я пусна пак.

Сериозното изкуство не се финансира от социалните инженери на новият ред. Затова комерсиалните певачи в България и по света се спасяват традиционно в жанра чалга.

Азис със всеки следващ женски дует слиза по едно стъпало надолу. Скоро ептен ще нагази в айната.

Днес край мен мина москвич натварен до дупка с джилезо , отиваше на пункта явно и отвътре гърмеше мара и азис повече нямам какво да кажа по въпроса за мара имам предвид

Записът не е добър. Флорин звучи добре, но Азис фалшивее и не се получава добра симбиоза между гласовете.

ушите ти са пълни с картофена яхния

Песента е на нивото на БГ радио.

Това част от ромската интеграция ли е или по-скоро българската циганизация? Ако някой мисли, че може да се забавлява редовно с гюбеци и кючеци и да работи в офис е или мутра или с прекъснати мозъчни връзки. (Това чалгарите няма да го разберат)

Песента ми хареса, пеят с някъква завладяваща лекота и преплитат гласовете си много оригинално. Жалко, че много хора са предобедени и изказват мнение без дори да я изслушат.

Ей че сте злобни! Ми направете вие нещо по-хубаво, като не ви харесва това парче! Много си е хубава песента-и музиката, и текста! И двамата са много приятни и талантливи певци, харесвам ги.

Тази боза няма да я коментирам, защото не заслужава внимание, но усещам от известно време една добра тенденция, а именно дистанцирането на циганина Азис от чалгата. Не се заблуждавайте, не е станал по-умен. Явно почитателите на простотията намаляват и той търси други иззяви.

Напротив. Хванал се е с един там дето ще му съсипе кариерата...

Не харесвах особенно флорин . След тоя простотия направо ме отвращава . Гадост - дуетче на иринка и василка ;0000 Направо удари дъното лилавия цвят !

Чакали 2 години-ами да бяха почакали аще 20,та дано се откажат,защото музикалната бърканица,която предствят за песен,е нищо и половина!И пак тази Флорин!И пак този Азис!

А "Викаш"по-добре Мара -отварачката или Тонито Стораро .................. Скептицизма на Българите очевидно е взел връх , което е много , много жалко . А на мен саунда на парчето ми харесва

Напипай гооооооооо, в ръцете твои нека то да си играе! После до прозореца ще пушиш отегчен, в свойта самота,свойта самота! Със влажни устни пий ме, със задни части бий ме, аз съм само цвят лилав,теменуга съм! Всичко в българската музика отдавна е "тиририрам",уважаеми меломани;-).

Най-точният коментар!

Ирина не може да пее, ама е беличка и затова циганинът е "харесал" песента. А и техника има, не е нужно Ирина да пее.

Ирина Флорин е напълно естествено явления арт и хай средите - интересчийка с "голям" талант

Бях до Ирина Флорин на рожден ден и трябавше да си запуша лявото ухо, тъй като тя ми седеше отляво. Жалко, фалшиво виене. Потресох се, защото до този момен харесвах песните й. Няма да правя опити да чуя какво "пее" с чалга перверзници, пропагандиращи и печелищи със своята похот. И тя похотлива го дава. Отвратителни са и двамата, ако и единия да има глас .

Парчето е ХУБАВО! Триста пъти по-хубаво от тъпотиите на Криско, Лора Караджова, Дивна, Спенс и всякакви такива съвременни музикални извращения, които слушат младите! Дивна, /както и Азис/ има глас, но.... Аз не слушам чалга, но всички ние щем не щем сме чували от нея случайно щем не щем, защото ти я натрапват по заведения и къде ли още не и ако си някъде случайно и пуснат какво да правиш. Що се отнася до Азис /същото важи и за Софи Маринова/ той е уникален певец не за друго, а защото в пеенето си успява да привнесе елемнти от циганския начин на пеене и да ги комбинира със съвременния начин на пеене! Ето затова са уникални със Софи Маринова. Казвайки това трябва да отбележа, че не слушам нито единия нито другия, но съдя от това което случайно ми е попаднало да чуя. А що се отнася до Лили Иванова, Васил Найденов и Георги Христов, кой в днешно време ги слуша? Най-много поколението, което е било техни почитатели /т.е. около 50-те/ и преди. Никой не отрича таланта им все пак, но това е жалката картина в България!

А е, още един критик и разбирач на българската музика - минала и настояща :)

Е КАТО НЕ ГИ СЛУШАШ ОТДЕ РАЗБРА ЧЕ ИМАТ ТАЛАНТ?

Велики музиканти...велико парче. Отрепки...

Блудкава песен. Ако беше пък я изпяла с Дриско Бийтс щеше да е маазна. Може би нямаше нужда от тази песен. Не можах да я изслушам докрай, няма и да си я пусна отново.

Не можах да изслушам песента на тези "звезди" до край... Интересно защо Лили Иванова, Васил Найденов, Георги Христов не правят дуети с величията на чалгата, но за сметка на това продължават да правят стойностни песни и концерти?.. Или просто Ирина Флорин ги е изпреварила, защото е далеч по-голяма, криетивна и т.н. звезда...

Песента не струва /но преценката дали струва или не е субективна и за други може да е хубава/, но трябва да си тотален музикален инвалид за да твърдиш, че Азис не е звезда и че не е гласище особено за народните песни. Бъди честен пред себе си и си признай, че си муню

Че има глас, има, ама много хълца, и като изхълца няколко пъти артистично дори в едно прилично парче (каквото това не е), човек се просълзява някак ... А Ирина не мога да разбера за какво й е този мерак да пее, след като явно свири толкова добре. Човек е по-добре да върши нещата, които му се отдават.

Боже каква трагедия....

Обикновена боза, дори и поп да е.

Баба Ирина реши да напомни за себе си на гърба на Васил, що се касае до парчето - безлично, незапомнящо се, поредното, което ще мине и замине ...