Коментари - Бадемите могат да помогнат за намаляване на телесното тегло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА СЕ ЗНАЕ. В 2 литра кока кола оригинал има 250 грама захар ,което се равнява на цели 5 шоколада по 100 грама.По-добре пий зеро кола и изяж 3 шоколада . Калориите ще са с 40 процента по-малко

23 години се храних 3 пъти на ден и от 65 кг станах 117 кг и задържах теглото плюс минус 5 кг цели 23 години.Сега се храня 6 пъти дневно,два пъти повече калории,но съм активен и най-важното спортувам 4 пъти седмично по 1 час. За 5 месеца станах около 75 кг при ръст 170 см. Но нямам нищо общо с наборите ми ,които са за Родопа. Вместо да пия бира с пържени картофи или ракия с мазни храни.

До по-долните: Глупости! И две кила плодове да изядете на ден - пак няма да се доближите дори до малка частица от калориите, които вкарвате с 1-2 вафли!! Единственият начин да отслабнете и да го задържите си е точно това - максимум плодове, минимум бяла захар! И максимум зеленчуци - почти без сол и мазнина - като основна храна за деня; но най-вече - никаква захар, само плодове.

Ядки. Растящи на дърво. Фъстъците са повече вредни. Те са от семейството на картофите. Но най-полезни от всички ядки са орехите. След това бразилския орех и макадамията. Имат уникално високо ниво на растително придобит цинк и фосфор, изключително полезни за хормоналния баланс а оттам и здраве на човека. Регулирането на инсулина е ключа и към теглото и здравето на човека.

Ако я караш само на бадеми - бая ще отслабнеш! Може даже и босилека да гушнеш...

Хехе :-) Имах един познат преди, дето се опитваше да отслабне. Та, бил на диетолог, и оня му казал повече ябълки и круши, по малко баница и кюфтета. Без майтап, пича ядеше по половин щайга ябълки и круши на ден :-) Килограми не свали. Не е какво ядеш а КОЛКО! Ако лющиш по кило бадеми на ден, бас хващам че ще напълнееш. Ако пък имаш волята да се ограничиш с една шепа, то тогава защо да не ядеш и други работи но в по малко количество?

Каквото зърне - всичкото изяжда!

Изключително много обичах плодове и не мога все още да се откажа. И хляб, който сам пека. За жалост това са въглехидрати и се превръщат във фруктоза, която е отрова за тялото. Кетонното хранене е да се спрат естествените въглехидрати и тялото само да ги произвежда от мазнини и белтъчини, колкото му е нужно. Тогава не се отслабва а се постига баланс.