Българинът Алексей Козарев от Болград с песен за украинските спасители и доброволци

През 2021 българинът стигна до финала в шоуто за музикални таланти "Гласът на България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Тъпунгер знае ли че Украинските Нацисти изцапаха паметника на ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА ? ТОЙ знае ли че на днешната дата преди 8 години в Домът на Профсъюзите в Одеса изгориха Живи Двама Българи които не бяха съгласни с Майдана ! На един Тъпунгер по надолу ще му кажа че Българите в Украйна Нямаха право да говорят Български със Закон от Радата ! На този Тъпунгер искам да кажа че Българите в Украйна са ВТОРО КАЧЕСТВО със Закон на Радата !

Добре, че ни обясни точно ти колко ужасно се отнасят украинците към бесарабските българи. Освен да гледаш кремълски пропагандни филмчета и клипчета, не е зле да потърсиш информация и какво мислят и казват по въпроса самите българи в Украйна, защо много от тях са на фронта срещу орките и т.н. Ако се интересуваш от истината, разбира се...

А ти знаеш ли, че си селски дебил, бълващ платено фейкове и лъжи?

Какъв Козарев, пише се - Козар. Българин ????! Дай- таковам вашата такова

Какъв Българин е този Хохол , Мангал мръсен ! Песни ще ми пишеш , върви да се биеш с руснаците !

е как докато Бесарабските българи се обявяват и сражават за Украйна и ни обясняват как никога не им е забранявано нито да говорят български език, нито да говорят руски език, ''българските'' русофили, пропити от руска пропаганда или копейки, ни обясняват обратното....

Да кажат истината? Нали който я каже го ползват за манекен като в буча. Забраната е в архива на украинската рада глупако и е официална , независимо, кой какво казва !

Превърнаха и спорта и музиката в дива политика!

Човекът си има кауза и е направил песен, какво лошо има в това? Само ме дразни факта, че смята себе си за българин! Щом пее за украинските спасители да си стои в Украйна и да не се вясва в България! От такива "българи" като него, бог да ни опази...

Зеленски трябва да бъде съден от Народен Съд в Луганската Народна Република до гроба на Белите Ангели -децата избити от Укро -Нацистите !

Абе умнико, ти даваш ли си сметката, че от 24.02.2022 насам руската сган срина Мариупол което е град с население като Пловдив и Варна. Представи си Пловдив или Варна сринати. Смъртта на 100 деца не се оправя с убийството на още 1000. Да не говорим, че целият сепаратизъм бе организиран от руските служби.

Ако Русия не се беше намесила в Донбас същото щеше да се случи и с руснаците там.

АМИ СРАМУВАМЕ СЕ ЗАРАДИ ТОЯ Т Н БЪЛГАРИН

Москаляки на гиляки!

На българската общност в Украйна ще кажа само едно - не се напъвайте излишно, Радев ще си остане "неутрален" и "неутрално" най-много да се смили да ви прати по една каска. За България в този момент най-правилно е да оставим англичани, немци, французи и поляци да ви помогнат с това, от което се нуждаете, за да не ви избият орките, а ние ще се снишим, че тука взе да става много скъп салама (свободата майната й)...

Брутално зле. Има звучене на аматьорска банда от 80-те в БГ. Трагедия.

Този палячо козарев, световно неизвестен, новоизлюпен нацист, псевдобългарин и идиот, по-добре да отиде в Донбас и да умре "геройски" от страх с пълни гащи.

Кирил Петков: Видях как Путин изстреля 3 ракети от бензиностанцията. Беше ужасно

Козарев, какво друго, пък и Алексей, ох, мамаша

Има хора в България които се опитват да лъжат, че българите в Украйна са про-Русия. Това абсолютно не е така. Има единици лейки като тези единици про-путински лейки в България. Всички нормални хора са против кремълския Хитлер.

"два долара бяха депозирани във вашата сметка"

А за хилядите убити от Украйна цивилни в Донбас защо не пее?

Хилядите убити в Донбас са 2014та, 2015та и от 24.02.2022 насам. 2016 до 2021 в Донбас загиват едва по няколко десетки на година с постоянно спадащ тренд.

Пълни глупости. 15 000+ от 2014 до 2022. И този "тренд" си тчго заври знаеш къде, соросоиден чуждопоклонен келеш

значи викаш убиха ги преди години значи няма значение, геноцида има годност 5 години.

Решението за вас е да се убият сега още няколко десетки хиляди през 2022 защото са загинали няколко хиляди 2014-2015. Умно, умно. Никой нормален човек не поддържа кремълския империалистически фашизъм.

Какви цивилни бе ТЪПАК? Щом са с оръжие в ръцете са бандити, сепаратисти. Нали ги наричахте ОПЪЛЧЕНЦИ или днес не ви изнася.

От 2014 насам. Какво се случи 2014 и кой го направи ще кажеш ли? Ще ти припомня - Путлер прати руски войски в чужда държава и оттам се почнаха ДВУСТРАННИТЕ цивилни жертви в Донбас.