Катрин игра баскетбол и тенис на токчета

31-годишната Катрин и съпругът й принц Уилям посетиха спортна зала и се срещнаха с децата, които тренират там.

Обратно в новината

Коментари - Катрин игра баскетбол и тенис на токчета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами нали е принцеса и бременността й не е като на обикновените жени.Коремчето не личи, може да скача на токчета, може да прави салта и пируети...

Тази жена е вече в 6ти ако не и 7 месец и няма почти никакъв корем. Малечко Палечко ли ще ражда? Цялата бременност е доста съмнителна и ще се окаже по-продължителна от нормалната за нас простосмъртните.

Очаквайте бременната Кейт на кънки в едно шоу на леда!А защо не се включи и в турнир по спортни танци? И без това в двореца всички танцуват до припадък бални танци!

аз пък докато бях бременна ,карах кола в най-големия лед и то всеки ден :):):).....няма лошо ,в Англия вероятно се вълнуват силно от Катрин и тн,но тук едва ли някой го интересува....

в англия -страната на най грозните жени такава като катринка минава за най голямата красавица на света

Купете маратонки на принцесата, не се излагайте!Може ли да спортува на токчета!

Тая ако не беше лапнала пишка на принц щеше да си остане обикновена английска безизвестна пача... Това горе е българско първично- директно чуство за хумор а не лустросано и зализано английско...колкото и да ти е невероятно такива изказвания някои хора намират за забавни и нямат връзка с някаква злоба и гадост, които също така можеш да откриеш в себе си....

За това тя ще бъде кралица един ден а ти ще си останеш едно дребно злобно мишле познато на родителите си и на 1-2 съседи.

Защо злобееш толкова, ти ,"пишман борецо" срещу злобарите? Съпикясай се какво вършиш! Излагаш се!

Tи да не си се цанил за кралски градинар с голям инструмент в гащиризона ? Защитаваш я толкова злобно все едно си и любовник : Д

Тя Катрин,няма да бъде никога кралица. Запознай се малко с порядките в английския кралски двор и тогава пиши

Ти също няма да бъдеш крал, а мишле. Но наведено!

За пореден път се убеждавам колко е гаден българският хапактер. Защо трябва да се възмущавате, че Катрин е играла и е била на токчета? Жената е бременна, не тежко болна. Щом се чувства добре, може да играе на каквото си иска. Щом й е удобно на токчета - добре. Една колежка по време и на двете си бременности ходеше на високи токчета и казваше, че така й е по-удобно. Истина е, че никога не съм я виждала на ниски обувки. Една съседка има три деца, живи и здрави. Никога не е спирала да работи. Тежка физическа работа, защото двамата с мъжа й постоянно нещо строяха и дострояваха по къщата и в двора. Жената носеше тухли, кофи с вода. Всеки понася бременността различно. Като е бременна Катрин, не значи, че трябва да изкара бременността на легло. Щом всичко е наред, колкото повече се движи, толкова по-добре за нея и за бебето.

А как изкара бременността си на съседа ти в ляво братовчедката на първата му жена? Ти само това ли си разбрала -токчетата на Катрин? Пука му на някой как е решила да ходи - тя да не е малоумна - да си ходи както иска. Проблемът е там , че игрането на баскетбол беше три хвърляния, докато улучи коша, като стоеше като дърво и някакви и носеха топката. А тенисът - удариха с мъжа и топчето по един път и представлвнието свърши. Фалш и лицемерие! А ти плачеш за токчета.

Братовчедката на жена му, за съжаление, почина внезапно. Не можа да остави деца. А ТИ СИ ИДИОТ!

"Тенис на токчета!?!" - знаех за тенис на маса и тенис на корт, ама какво ли не измислят хората ... :)))

Защо сте толкова злобни, бе хора?!

като гледам новината и коментарите, разбирам защо англичаните обичат кралските си особи и защо в бг винаги известните личности сте се разграничават от народа - каквито са хората, такива са и управляващите ги =)

Много ги обичат. Затова все по-често се говори дали им е нужна минархията.

катрин е генетическата кошница на британската дегенерирала монархическа динаситя, точно както беше и даяна. жалко за това хубаво дете, продало се на изродените монархо-паразитии.

Що за тъпо изказване?! Голяма !

Детето е херцогиня и ми изглежда доста щастливо! Съжалявай хората, които няма какво да ядат и не пиши глупости за хора, които имат всичко и не ги е грижа какво мислят хора като теб! Смешник!

жалко за погубения живот на медицинската сестра.

Освен това, след като насочи топката към коша(което изисква известно напрежение) Катрин, пръдна.

Принцеса Катрин върви и дъвчи дъвка едновременно - какъв талант какво чудо... Не е зле да разкарате семейство "кралско"конски физиономии от нашия печат за тях не може да се каже нищо ама нищичко интересно....

Мацката нещо не изглежда много бременна. Като се има предвид от колко време я говорят би трябвало да е към 6-ти месец.....Май някой хора ще излезнат прави, че накрая ще и зачислят правилното бебе:)

Папараците не са хора - те убиха принцеса Даяна (майката на принц Уилям). Колкото до злобните приказки в клюкарските таблоиди и публикувани папарашки голи снимки - това е върха на падение на журналистиката, журналистика май повече няма. Ние не сме папараци или журналисти, а християни, нали?

И защо мислиш, че е задължително в 6-ти месец да е силно явна бремеността? Тя е достатъчно слаба, за да може да прикрие /ако иска/ "овала" си. Не е задължително всички да имат достъп до обиколката й.

Ма той целокупният български народ само това чака и жадува-да види как Уйлямчо си оправя връзката и маха на простолюдието, което им плаща данъчета, и как Катринчето хвърля топка към коша, посяга с хилка и т. н. и т. н. потресаващи събития! Браво-о-о Дир, ако пак не ме трийнете!

НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СИ НАТИСКА ПАРЦАЛА И ДА СТИСКА ЗЪБИ ДО РАЖДАНЕТО, ЗАЩОТО ИНАЧЕ АКУШЕРКА Я СЕ САМОУБИЕ Я НЕ, АМА ЩЕ И БИЯТ ДУЗПАТА ОТ ДВОРЕЦА ПРИ ПОМЯТАНЕ!

Ти си оправи своя живот и всичко останало та тръгна да даваш съвети за кралското семейство. Аман от шушумиги.

Даваха я по новините и хвърлянето на топката 3-4 пъти към коша, не значи, че тя е играла баскетбол. Предполагам, че и тенис толкова е играла.

Във Великобритания може и да е важно и интересно всяко вдишване и издишване на въздух от принцесата, но тук ...!?!

Абсолютно сте прав!Благодаря на редактора ,че ни осведоми какво е правила тъпата английска патка...

Да се чепи на токове и да играе тенис и баскет, а ако, не дай Боже, бебето тръгне да пада, пак ще се самоубие някоя сестра или акушерка.

Принцеса Катрин дали закусва с принцеси?

Катрин също така преди да се хване с принца, за да го омотае е дефилирала и с прозрачна рокля пред него. Така че това с токчетата не е нищо.