Веси Попова показа празнични снимки със сина си

Секретарката от сериала ”Столичани в повече” - певицата и актриса Весела Попова, засне импровизирана семейна фотосесия по празниците. Пред обектива своя дебют направи синът й Никола.

Обратно в новината

Коментари - Веси Попова показа празнични снимки със сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са сладки и тримата.Живи и здрави и много много радост и щастие.

до родителите - много ме зарадваха с новината за прекрасното синче и с приятните снимки - да сте живи и здрави и късметлии. до "не злобар" - какво да кажа за коментара ти по един такъв повод в тези светли дни при това - гледай да поработиш над себе си наистина да си не злобар.

веси , на мене ми е ясно , че както казва един друг потребител, от дира са произвели новина , но да сте живи и здрави , ти си много чаровно момиче , много щастие ти пожелавам .

Голям сладур е малкият Никола! Да им е жив и здрав! Злобарите да вземат един пистолет и да се гръмнат!

а някой да е казал да не им е жив и здрав ,но е върла селяния..

Че кой е казал, че някой е казал да не им е жив и здрав?!

И коя беше Веси Попова, моля ?

то си пише -четииииииииииииии

Момичето не е виновно, че са взели снимки от личния му профил, за да "произведат" новина тук! Всеки има право на своето щастие! Топли и уютни празници!

произведи и ти къв ти е проблема :) върла селяния е това така е всеки има парво на щастие,,,,

Нито може да пее,нито е актриса! А от тези изкустевени и превзети пози става ясно и за нейния умствен багаж,и на този напомпан анаболчо! Аман от такива лансирани кифли,които се опитват да се покажат в "интелигентна" светлина!

ти за артисти ли говориш, или за кандидати на науките? Че Бриджитката да не е много умна, или Джолито! Като искаш умна! Боже, Боже, омръзна ми от тъпи "интелектуалци". Всички ли трябва да са Анщайн? Дали ти си? Голяма селяния и комплексарщина! Остава във филма да излезе учителка по математика и цял сезон да разцъква формули по алгебра и геометрия!

Абе ей! Всъщност най-голямата селяния и глупост си личи от твоя коментар!

върла селяния ни тресе Николетски пози

в бг е пълно с позьори

като не харесваш Райна, кого харесваш? Ето това момиче харесвам, без забележки! И в сериала има малка досадна грешка: тази трябваше да е Мария, а Мария секретарката!

много красиво момиче. и добра певиза. да са живи и сдрави. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.