Ромина Тасевска чака трето дете

"Мис България" 2010 и съпругът й Дарко Тасевски ще имат трето дете.

Обратно в новината

Коментари - Ромина Тасевска чака трето дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и къде ще живея тия раплодени хора, пренасели се земята - 7 милрд души, опоскахме планетата, а тази ражда още, като нищо 5-10 може да снесе

И коя е Ромина - госпожа Никой, даже не е и хубава малко.Защо ни занимавате с нея не разбирам?

посредствена , но не и красавица има по- хубави момичета от нея без да са миски

Дай Боже повече такива семейства! Прекрасни дечица, нека да са живи и здрави!

Давай Даркоо!! Пълни й терлика, че ни требват дечица тук в България!

Живи и здрави да са :)

И с какво е толкова известна, че постоянно ни я навират тук? На нейните години циганките имат по 5 деца. Нито образование, кариера, обществено положение. Хванала мъж да има парички и хайде детенце всяка година. Другите жени са много по-достойни майки, особено тези, които сами си гледат децата. Да си разменят местата с такава майка и да я видя колко ще издържи.

Докато е подобно мисленето на българката няма да прокопса българския род. Жената се радва, че има трета рожба и веднага ще се намери някоя злобна еманципирана кариеристка, която да я оприличи с циганка и да я заплюе, че не е постигнала нищо в живота. Дори само да роди и отгледа 3 деца пак е постигнала повече от теб. Да са живи и здрави да си отгледат децата и да не обръщат внимание на хорската злоба.

Жалка си......

Ами , това е формулата - добре заплатен съпруг, редовен семеен секс необременен със страхове с привлекателна жена, обич - и ето ти България на три морета!

Голям инкубатор това Роминче. Ке станем голям народ.

Луда работа

въх, не думай!

Давай, Дарко! Още 8 пъти като смениш отбора и ще можеш после да си направиш свой собствен, съставен само от родната ти челяд!

дарко гламавия ритнитопковец ли е татиту

докога ще ни навирате в очите разплода на тези с нищо незаслужили хора и защо ми изтрихте поста

Какви гадни постове има-не знам къде е администратора!?Май само политическите теми следи -така му е наредено!!Браво на тази жена!Не е някаква куха лейка и силиконка!Ама е женена не за българин,сигурно това е причината!Жената иска уважение,а българина е комплексар !

ква е тая че трябва да знам кое дете ражда пак ли на някое наше момче женичката аман ве другари аи стига

В крайна сметка на никого не пречат! Няма да чакат на държавата да им гледа децата, или да ги лишават от важни неща, само защото не са помислили преди да ги създадат. Щом на Ромина й харесва да е просто майка-няма лошо, по-добре е в сравнение с бездарните напъни на Ни Ло например.

Роми, ти си една малка палавница.

Браво на тях! Имат пари, а щом имат и желание, нека да имат мноо деца. Няма нищо по-хубаво от това! Освен това ми харесва фактът, че толкова млади вече имат голямо семейство, а не на по 35-40 да се сетят и да се почне ин витро...

Доста глупавичко изказване. Поздравления за Дарко и Ромина на първо място. Шо се отнася до втората част от коментара, деца се създават, когато има любов и стабилност, понякога това се случва и на 25-30, но все по-често по-късно. Инвитрото не е доброволен избор и не е приоритет на 40-годишните, за съжаление.

Може и да е глупавичко, но нямах предвид, че ин витрото е приоритет само на 40 годишните, но след 35 намлява шансът за естествено забременяване. Не ми се вярва, че има някой, който не го знае.

брака се крепи с много изневери -най вече в интернет а после като разбере половитката или си затваря очите за пред обществото да изглеждат добро семейство и го търпи или се развежда ако има повече достойнство-айде сполай ви блюстители

а има много които не искат и да разбират -ами си кютат така

Един коментатор даде прекрасна идея- майка на годината.За три тодини три деца. След Мис България 2010 год. много ще и приляга да стане и майка на годината. Нека всички бъдат здрави и щастливи.

А какво става с ''Мис България'',..от 1932г.? Егати ''ЗВЕЗДИТЕ''.... В Бг,вече 27г.,голЕм ''ЗВЕЗДОПАД'',звезда до звезда...

Като не раждат млади - за кога чакат? Когато родят "късно" - защо са чакали до сега. Когато нямат деца- Защо не си раждат деца. Когато решат да имат повече от две деца били роми. Ейййй угодия нямате. Живи и здрави да са и четиримата и бъдещия пети член на семейството.

Да са живи и здрави, но се плодят като зайци! Хубаво е да се създават деца, но всяка нова бременност изтощава женския организъм и не е хубаво за 2 години и половина да износиш и родиш 3 деца...

Точно така е аз съм акушер гинеколог и категорично мога да кажа че бременности през толкова кратък интервал от време са меко казано опасни за майката .Но всъщност всеки си преценява за себе си .Живи и здрави.

Това да се чува. Браво!

Е това е майка на годината,за три години - три деца !

Остави го тоя човек намира най-сетне, ми ти здравето му взе. А кога ще играе футбол да ви издържа? Сопри се, дружице, пек йе овде.

Браво на хората! Млади и с възможност-нека имат повече дечица. Да са живи и здрави, и много щастливи заедно всичките. Пък, ако Дарко подпише с четвърти футболен клуб... :)

много важно че няква се размножила-пир по време на чума

Хората, които имат пари, трябва да раждат по повече деца. Браво на Ромина и Таско ! Да са им живи и здрави децата.

Не повече пари, а повече акъл, интелект и отговорност! На този хал сме, точно защото единственият критерий са парите (откраднати, измамени, нарко- и т.н.), а не другите човешки качества.

Честито! Цялото семейство ми е много симпатично. От сърце желая бебенцето да се роди без проблемно !

Добре де нека да е жива и здрава и тя и децата и , обаче не разбирам какво ни интересува битието на някаква жена , която е известна с това , че е спечелила някакъв конкурс и , която не е допринесла с нищо за добруването на обществото ни . Хайде моля Ви се.

Теб пък щото много те знаем с какво си допринесъл за добруването на обществото....

Успешна е, много е успешна при това! Хубавка е, има семейство (а не е държанка), има хубав атлетичен мъж, който е в състояние да издържа децата си (дай Боже 3, че и повече) и жена си, така че жена му може да се посвети на изконното си призвание да отглежда децата си, вместо да ги поверява за отглеждане на институции със съмнителна репутация, докато проституира(в широкия смисъл на думата), за да осигурява допълнително средства за тези институции.

те всички женени проституират в нета безплатно

Хитра мацка, сбъднала си е българската мечта- първо миска, после Мъж футболист и накрая няколко деца, за да го върже. Сигурно много й завиждат останалите златотърсачки...

пълен кенеф си

Как може да има толкова завист? Защо не приемеш, че просто си обича децата.

Това е страхотно!Нека всяка българка последва нейния пример.Така няма да се стопим.

Кой ще се стопи, бе????какви са тези глупости?Децата трябва да се планират, че с тези наркотици в училище не излизат хора от тях.

Браво на нея! Сега проверих, че е на 26(изглежда на повече), малко хора на тези години мислят за деца, аз също съм на толкова и даже гадже нямам ;)

Момиче ли си? Ако е така обади се, да се запознаем - link

Хаха, да, но не го казвам, за да се оплаквам, нито търся, много държа на свободата, затова такива хора като Ромина са ми интересни.

Румина, а не Ромина е името и.

Ако иска и 8-мо да чака!

От толкова мн политика прочетох:" Бебето не е политизирано." :))) психясахме вече, искаме спокоен живот .

Браво на нея! Тя доказва, че точно както началото на името ѝ говори, че тя е истински Ром...!

Много просташки, но затова пък типично български коментар. По твоята логика, американците и западноевропейците съшо са роми. Честито на Ромина, да е живо и здраво!

Да коментарът е просташки, но не мисля, че е показателен за мнозинството от българите.

Dobromir Dimitrow

20 "+" засега. Значи двадесет са съгласни, че Българите сме простаци... Интересно...